Rejsetilbud Storbyferie

NYTÅR i New York: 4 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 3831 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

FEJR NYTÅR I NEW YORK! Mange af jer har ønsket en nytårsrejse til New York – og nu har jeg endelig fundet et fantastisk Scoop, som netop giver mulighed for at udleve drømmen! Mulighederne er mange i New York henover nytåret. Du kan vælge om du vil fejre nytår på Times Square med milioner af andre mennesker eller om du foretrækker at nyde udsigten fra Central Park. Du kan også booke bord på en byens restauranter (og skybars!), hvorfra du har en fænomenal udsigt over “The Big Apple”, som vil være lyst op af byens skyskrabere og selvfølgelig en masse fyrværkeri. Skal årets nytårsaften være en unik oplevelse, som du vil huske resten af dit liv? Så læs med her!


NYTÅR i New York: 4 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3831 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Nytår i New York

Flybilletter

Jeg har svært ved at holde smilet tilbage! I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter til New York – TIL NYTÅR! Flybilletterne er med afrejse fra Billund eller København og prisen starter fra helt ned til 1931 kr. (!) 😱

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 1931 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Fly fra Billund (maks 1 stop)

Prisen for flybilletterne er 2481 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 2739 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København (maks 1 stop)

Prisen for flybilletterne er 3153 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet på Travelmarket og ovenstående eksempler er alle fra d. 28 december til d. 1. januar 2020. Den billigste afgang er med afrejse fra Billund, hvor du med 2 stop på vejen, men med gode flyvetider, kan flyve tur/retur til New York for kun 1931 kr. Hvis du synes at 2 mellemlandinger er lige i overkanten, så kan du også finde afgange med maks 1 stop for cirka 2500 kroner.

Prisen på flybilletterne fra København er en smule højere og her skal du således slippe godt 2700 for en returbillet.


Hotel & Airbnb

Hoteller i New York ligger i den dyre ende af skalaen – og det gælder selvfølgelig også henover nytår, hvor prisen er skruet yderligere op. Men det er heldigvis lykkedes mig at finde et dejligt 3-stjernet hotel, som kan fungere som base under dit ophold.

Hotel

Jeg har fundet et skarpt tilbud på det 3-stjernede Meadowlands View Hotel.  Her checker du ind på et hele 29 kvm. stort værelse med queensizeseng, gratis wifi og eget badeværelse med en kombination af bruser/badekar. Hotellet er et større et af slagsen og har både restaurant/bar, samt en døgnåbent reception. Der medfølger desuden morgenmadsbuffet under hele dit ophold!

Nu videre til beliggenheden, som må betegnes som hotellets “svage” side, men som der heldigvis er en løsning på. Hotellet ligger nemlig et par kilometer fra Manhatten – den centrale del af New York. Men når det er sagt, så tilbyder hotellet daglig shuttlebus til/fra Manhatten, som koster 12 dollars (80 kroner) pr. voksen for en returbillet. Turen tager cirka 15-20 minutter. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at tage både bus/tog/taxa frem og tilbage. Så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage – og taget i betragning af hvor “lidt” du betaler for dette hotel, sammenlignet med et centralt hotel, så er der tale om en yderst god deal!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden, som på trods af at den ikke er på selve Manhatten, er god i forhold til transport frem og tilbage. Derudover bliver serviceniveauet og standarden på værelserne rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 3799 kr, hvilket svarer til 1900 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hvis du vælger én af de flyafgange som jeg har fundet længere oppe, så lander du i New Yorks Newark Lufthavn. Vælger du ligeledes mit hotelforslag Meadowlands View Hotel, har du kun 15 minutters kørsel fra/til lufthavnen. Der er derfor mulighed for at tage både taxa eller offentlig transport. Vælger du offentlig transport, kan du finde en ruteplan og oversigt over muligheder ved at klikke her: ruteplan


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, men du skal have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Nytår i New York

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar