Miniferie Rejsetilbud

Miniferie til Europas største badeland: 2 dage i Tropical Islands inkl. morgenmad fra kun 579 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Palmer, sandstrande og en konstant temperatur på 26 grader? Det lyder ikke som noget man kan finde i Tyskland, men den er god nok! For knap 60 kilometer syd for Berlin ligger Tropical Islands – Europas største tropiske badeland, som er bygget i en gammel hangar. Her finder du kunstige sandstrande, en masse forskellige vandrutsjebaner, et kæmpe wellnessområde og en kunstig regnskov. Lyder det ikke vildt? Tropical Islands er et vildt sted og med dette scoop får du mulighed for at tage afsted til en utrolig skarp pris. Du kan derfor godt finde din indre vandhund frem og gøre dig klar på en f(v)andtastisk oplevelse 💦


Miniferie til Europas største badeland: 2 dage i Tropical Islands inkl. morgenmad
Pris fra: 579 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Du kan se en video fra Tropical Islands her:

Tropical Islands er med sine 66.000 kvadratmeter Europas største badeland og det er bygget i en gammel luftskibshangar – på størrelse med ikke mindre end 8 fodboldbaner! Det store vandland byder på en masse sjove oplevelser, herunder en kunstig strand, lagune med vandfald, Tysklands største vandrutsjebanetårn (27 meter højt), og meget, meget mere! Udover det store vandland inde i selve hangaren, byder Tropical Islands også på et kæmpe udendørs vandland ved navn ’AMAZONIA’. Det udendørs område er åbent året og er ca. 35,000 kvadratmeter stort med et forskellige vandattraktioner, sportsområder og wellnessområder. Et af højdepunkterne i ’AMAZONIA’ er ’The Whitewater River’, som er en unik oplevelse, hvor du flyder med strømmen i hele 250 meter.

Når dine fingre er rynket, og du er ved at være træt af klorvandet, byder Tropical Islands (heldigvis) også på et hav af forskellige aktiviteter “til lands”. Her kan I blandt andet besøge verdens største indendørs regnskov. Her kan i gå på opdagelse og opleve omkring 50.000 planter i 600 forskellige varianter, og besøge ’Kupu Kupu’, som er et sommerfuglehus placeret i midten af regnskoven. Som et af de eneste steder i verden byder Tropical Islands dig også på en tur i luftballon – indenfor. På denne unikke tur, svæver du 15 meter over jorden, hvorfra du har et flot udsyn over det enorme badeland. Efter en nervepirrende tur i luften, kan du få pulsen ned med en afslappende omgang minigolf. Du kan gå 18 huller med ægte greens, og vise dig som en rigtig minigolf mester.

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for et lækkert måltid mad, og i Tropical Islands kan du vælge mellem 5 forskellige restauranter. Restauranterne har forskelligt udvalg af lækre retter og buffeter, så der er noget til enhver smag.

Overnatning i Tropical Islands

Og nu til det bedste ved det hele! Det er nemlig muligt at overnatte i Tropical Islands og herunder kan du læse mere om, hvilke muligheder du har.

Tropical Islands

Overnatning i telt – midt inde i badelandet

Den billigste løsning er at overnatte i et såkaldt “Safari-telt”, som ligger inde midt i badelandet. Teltet har plads til 2 personer og der er sørget for madrasser, dyner, puder og sengetøj, så du skal ikke bekymre dig om det. Der er ingen elektricitet i teltet, men Tropical Island tilbyder opladestationer, som er spredt ud over badelandet. I gåafstand fra dit telt finder du både toilet og bad, som kan benyttes døgnet rundt.

Du har også mulighed for at opgradere til et “premium telt”, hvor elektricitet er inkluderet, og her er der plads til 2 personer i en dobbeltseng. Uanset om du vælger et safari-telt eller premium-telt medfølger der desuden et aflåst skab, hvor du kan opbevare dine ting.

Prisen for 1 overnatning i et safari-telt er 1158 kroner, hvilket svarer til 579 kroner pr. person – inklusiv morgenmad. Mit priseksempel herunder er fra d. 3. – 4. marts (tirsdag-onsdag), men prisen ligger ganske stabilt henover hele året, så opholdet kan sagtens bookes på andre datoer.

Du skal desuden være opmærksom på at der er indtjekning kl. 16.00 og udtjekning kl. 11.00 – MEN du kan benytte badelandet fra kl. 06.00 på ankomstdagen og helt frem til midnat på afrejsedagen, dvs. at du får 2 hele dage i badelandet, selvom at du “kun” booker 1 overnatning 💦

OBS: du kan også vælge at opgradere til et “premium-telt” med elektricitet for kun (cirka) 150 kroner ekstra.

Prisen for 1 overnatning (inkl. morgenmad) er 1158 kr. hvilket svarer til 579 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE TILBUD

Overnatning på Tropical Islands hotel

Hvis du ikke er fan af campinglivet, kan du selvfølgelig også booke et hotelværelse på Tropical Islands eget hotel, som også er placeret direkte inde i selve vandlandet. Et premium-dobbeltværelse, som det hedder, er for 2 personer og er indrettet med en dobbeltseng, mini-køleskab, tv og eget badeværelse. Vælger du denne løsning, er morgenmaden også inkluderet i dit ophold.

Tropical Islands

Prisen for 1 overnatning i et premium-værelse er 2280 kroner, hvilket svarer til 1140 kroner pr. person – inklusiv morgenmad. Mit priseksempel herunder er fra d. 3. – 4. marts (tirsdag-onsdag), men prisen ligger ganske stabilt henover hele året, så opholdet kan sagtens bookes på andre datoer.

Du skal desuden være opmærksom på at der er indtjekning kl. 16.00 og udtjekning kl. 11.00 – MEN du kan benytte badelandet fra kl. 06.00 på ankomstdagen og helt frem til midnat på afrejsedagen, dvs. at du får 2 hele dage i badelandet, selvom at du “kun” booker 1 overnatning 💦

OBS: Hvis i rejser flere end 2 personer, så kan I booke et Premium-værelse med 2 soveværelser, som har plads til 4 personer. Rejser I mellem 3-4 personer ligger prisen på omkring 700-800 kr. pr. person for 1 overnatning.

Prisen for 1 overnatning i et premium-værelse (inkl. morgenmad) er 2280 kr. hvilket svarer til 1140 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE TILBUD

Flere billeder fra Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands


Sådan kommer du til Tropical Islands

Bil
Har du bil og vælger at køre, variere tiden til Tropical Islands selvfølgelig alt efter hvor du bor, men fra den dansk-tyske grænse er der ca. 6 timers kørsel. Der er gratis parkering ved Tropical Islands

Fly & tog
En anden mulighed er at flyve til Berlin og derfra tage toget videre til Tropical Islands. Du kan året rundt finde flybilletter fra Billund og København til Berlin i prislejet 150-500 kr.

Fra Berlin kan du taget toget, RE2, til Brand Tropical Islands. Du kan hoppe på toget på Alexander Platz Bahnhof, hvor billetprisen er 8,50 €. Når du ankommer til stationen “Brand Tropical Islands”, afgår der shuttlebusser hen til Tropical Islands.


Tropical Islands

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar