Rejsetilbud Sportsrejser

Champions League: Real Madrid – Galatasaray inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2074 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Drømmer du om at opleve “kongeklubben” fra Madrid på Santiago Bernabéu? Så er det værd at læse med her! Dette scoop tager dig nemlig med til Champions League kampen mellem Real Madrid – Galatasaray, som spilles på det legendariske stadion d. 6. november. Her skal Real Madrid forsøge at rette op på den dårlige pointhøst, hvor de indtil videre kun har hevet ét enkelt point hjem i verdens største klubturnering. Det skal der selvfølgelig rettes op på, når tyrkiske Galatasaray kommer på besøg. Fra din plads på tribunen, kan du sammen med 80.000 ellevilde Madrid fans, opleve Hazard, Modric og Ramos i aktion, når de skal forsøge at hente tiltrængte point hjem til kongeklubben. Er du klar til en vanvittig fodboldoplevelse? ⚽️


Champions League: Real Madrid – Galatasaray inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2074 kr. 

              SE FLYTILBUD                  

SE HOTEL & BILLETTILBUD 


Flybilletter

Braget mellem Real Madrid – Galatasaray spilles d. 6. november på Santiago Bernabéu i Madrid. Jeg har fundet flybilletter fra både København og Billund, så der er god mulighed for at komme afsted – uanset hvor i landet du kommer fra.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 779 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 1198 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet hos Momondo og mine eksempler herover er fra d. 5. – 7. november, hvilket vil sige, at du rejser afsted dagen før kampen, og flyver hjem dagen efter kampen. Begge afgange er med Ryanair, men forskellen er (udover prisen) at du flyver direkte fra København, hvor du fra Billund har en mellemlanding på både ud- og hjemrejsen.


Hotel og kampbilletter

Når du har fået styr på flybilletterne, er det tid til at booke kampbilletter, og i dette tilfælde også hotel, da de to ting skal bookes samlet. Tilbuddet er fundet hos Fantravel, som sælger en pakkerejse fra d. 5. – 7. november (hotel+kampbilletter) til en utrolig skarp pris. 

Billetterne til Champions League kampen mellem Real Madrid og Galatasaray er af typen “kategori 4”, hvor du sidder på øvre kortside (de orange pladser på oversigten herunder). Det er også muligt at opgradere billettypen, hvis du foretrækker dette. Du kan f.eks. opgradere til “kategori 1” typen for kun 400 kr. ekstra (pr. person). 

Du skal selvfølgelig også have et sted at bo under dit ophold – og som jeg tidligere var inde på, er det inkluderet i pakken hos Fantravel. Her får du 2 nætter på hotellet Ibis Madrid Centro Las Ventas (eller tilsvarende), hvor du checker du ind på et standard-dobbeltværelse med både gratis wifi, tv og eget badeværelse. Derudover ligger hotellet kun 10 minutters kørsel fra Santiago Bernabéu, hvor kampen spilles, så beliggenheden er yderst fornuftig.

Prisen for hotel og kampbilletter er 1295 kr. pr. person (ved 2 personer). 

SE HOTEL & BILLETTILBUD 


Er du klar til at rejse? ?

              SE FLYTILBUD                  

SE HOTEL & BILLETTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar