Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Istanbul: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 1425 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du træt af de traditionelle storbyferie til London, Barcelona og Paris? Så bør du klart overveje at sætte kursen mod den tyrkiske hovedstad, Istanbul – og specielt efter at du har læst dette scoop. Istanbul har nemlig utrolig meget at byde på, særligt når det kommer til unikke oplevelser og gastronomi. Byen er en sammensmeltning af europæisk og asiatisk kultur og det giver en helt unik stemning, som du ikke kan undgå at opleve, uanset hvor i byen du befinder dig. Oplev verdensberømte seværdigheder som Den Blå Moske, smag på den tyrkiske kebab og slap af i et originalt, tyrkisk bad – mulighederne er mange.


Weekend i Istanbul: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1425 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Weekend i Istanbul

Flybilletter

For et stykke tid siden fandt jeg en masse billige flybilletter til Istanbul, som jeg straks sendte afsted til medlemmerne af Travelscoop+. Dengang kunne de billigste afgange bookes for helt ned til 675 kroner, og på trods af at prisen nu er steget en smule (og flere afgange er booket), er stadigvæk mulighed for at booke flybilletterne til en fornuftig pris. 

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 867 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne kan findes i perioden marts-apil. Ovenstående eksempel er fra torsdag d. 27. – 30. marts, hvor du rejser fra fredag-mandag og disse eksempler har jeg fundet en del af. Hvis du en af de mere fleksible typer, så kan du også sagtens rejse i hverdagene, for cirka samme pris. Herunder har jeg fundet en række billige weekendafgange, hvor det er muligt at finde flybilletter til 800-900 kr.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert, klassisk-indrettet 4* hotel frem til dig. Hotellet hedder Alzer Hotel og det ligger i Istanbuls “gamle bydel” Sultanahmet, tæt på nogle af byens mest kende seværdigheder, som blandt andet Den Blå Moske og Topkapi-paladset. På hotellet finder du desuden to forskellige restauranter, en suveræn tagterrasse med udsigt over byen, og gratis wifi. Der medfølger desuden morgenmad i prisen og den bliver serveret med udsigt til et af verdens smukke bygningsværker, Den Blå Moske. Du kan se billeder herunder! 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5, hvilket er en utrolig høj vurdering! Gæsterne roser blandt beliggenheden midt i Istanbuls centrum. Derudover bliver hotellets renlighed og serviceniveau fremhævet i det fleste af anmeldelserne. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1115 kr, hvilket svarer til 558 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Weekend i Istanbul

Weekend i Istanbul

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum 

Pegasus Air, som du flyver med i dette eksempel, flyver til Istanbuls Sabiha Gokcen Lufthavn, som ligger cirka 40 km. fra centrum af byen. Jeg vil derfor anbefale dig følgende transportmuligheder:

Taxa
En tur i taxa fra lufthavnen og til Sultanahmet-bydelen, hvor det hotel jeg har foreslået ligger, vil koste cirka 130-160 tyrkiske lira, hvilket svarer til 150-180 kr.

Bus
Hvis du foretrækker en billigere løsning, så kan du tage med lufthavnsens shuttlebus, Havabus, som kører ind til centrum. Vælger du denne løsning, skal du dog være opmærksom på at bussen kun kører til Taksim-bydelen. Herfra kan du så tage en taxa, hvis du vil videre til Sultanahmet-bydelen, hvor det hotel jeg har anbefalet dig, er placeret. Prisen for turen til Taksim er 12 tyrkiske lira, hvilket svarer til cirka 14 kr.


Værd at vide

Pas og visum
Danske statsborgere kan opholde sig visumfrit i Tyrkiet i op til 90 dage (inden for en periode på 180 dage). Det er dog et krav at dit pas er gyldigt i mindst 150 dage frem fra indrejsedatoen.


Weekend i Istanbul

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar