Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Eventyr i Dubai og Abu Dhabi: 10 dage på 4 og 5* hoteller inkl. direkte fly for kun 4023 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du på udkig efter et eventyr? I dag har jeg sammensat et ægte ørkeneventyr til De Forenede Arabiske Emirater, hvor millionbyerne Dubai og Abu Dhabi venter på dig. Dubai behøves efterhånden ikke en introduktion her på bloggen. Den storslåede by med verdens højeste bygning, er en destination du er nødt til at opleve. Skyskrabere midt i ørkenen, og nogle fantastiske strande – det kan ikke blive meget bedre. Abu Dhabi, som ligger cirka halvanden times kørsel fra Dubai, er et nyt bekendtskab her hos Travelscoop. Spoler man tiden 30-40 år tilbage, så var Abu Dhabi blot en lille fiskerby, men I dag er byen forvandlet til en international metropol, som KLART er et besøg værd.

Dette scoop giver dig mulighed for at rejse 10 dage til De Forenede Arabiske Emirater, med indtjekning på 4- og 5-stjernede hoteller – for kun 4440. Det er vanvittigt! Læs med her og bliv klogere på hvordan du sammensætter dit næste ørkeneventyr.


Dubai og Abu Dhabi: 10 dage på 4 og 5* hoteller inkl. fly
Samlet pris: 4400 kr. 

SE FLYTILBUD                                         

SE HOTELTILBUD (DUBAI)            

SE HOTELTILBUD (ABU DHABI)


Dubai og Abu Dhabi

Flybilletter

Momondo har jeg i dag fundet en masse billige flybilletter til Dubai. Disse billetter er startskuddet til dit eventyr i ørkenlandet, De Forenede Arabiske Emirater.

Fly fra København

Dubai og Abu Dhabi

Prisen for flybilletterne er 2191 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Du kan finde flybilletter i prislejet 2000-2500 med en række forskellige flyselskaberne, som blandt andet Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Aeroflot osv. Mit eksempel herover er med Turkish Airlines fra d. 3. – 13 maj, hvor du har en mellemlandning i Istanbul på vejen. Passer denne rejseperiode ikke ind i din kalender, kan du finde lignende afgange i store dele marts, april og maj. Hvis du foretrækker at flyve direkte, så kan du ovenikøbet også finde flybilletter med Emirates fra cirka 2500 kr, hvilket er en del under normalprisen. De mange forskellige afrejsemuligheder betyder selvfølgelig, at du sagtens kan ændre på rejselængden, hvis du ønsker en kortere eller længere rejse. 

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer:


Dubai og Abu Dhabi

Hoteller

Herunder har jeg fundet 2 forskellige hoteller frem til din rejse – og der er ikke sparet på kvaliteten! Således kan du se frem til at bo på et 4-stjernet hotel i Dubai og et 5-stjernet hotel i Abu Dhabi. 

Hotel i Dubai (fra d. 3. – 8. maj)

Eventyret starter i Dubai, hvor du tilbringer de første 4 dage (5 nætter). Her har jeg fundet det lækre (og anmelderroste) J5 Rimal Hotel Apartments, som er et 4-stjernet hotel, centralt i Dubai. Her er både restaurant & poolbar, tagterrasse med pool, motionscenter og meget andet. Hotellet ligger i øvrigt kun 5 minutters gang fra Dubais yderst velfungerende metrosystem, hvilket gør det utrolig nemt at komme rundt i byen. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 5 nætter i et dobbeltværelse er 1605 kr, hvilket svarer til 803 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD (DUBAI)            

Dubai og Abu Dhabi

Hotel i Abu Dhabi (fra d. 8. – 12. maj)

Efter et par oplevelsesrige dage i Dubai, går turen nu videre til nabobyen Abu Dhabi (du finder en transportguide længere nede i dette indlæg). 

I Abu Dhabi skal du på som en ægte, arabisk sheik. Jeg har nemlig fundet et knaldgodt tilbud på det 5-stjernede Jannah burj Al Sarab, og jeg skal lige love dig for, at du ikke kommer til at kede dig her. Hotellet har nemlig både udendørs pool, fitnesscenter, restaurant/bar, og hvis du foretrækker at blive transporteret rundt i en limousine- eller luksusbil, kan dette også arrangeres (mod betaling). 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Dette hotel får ligeledes vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især serviceniveauet og de skønne (og store) værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 1735 kr, hvilket svarer til 868 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD (ABU DHABI)

Dubai og Abu Dhabi

Hotel i Dubai (fra d. 12-13. maj)

Som du måske har bemærket, så mangler der stadigvæk en enkelt overnatning på denne eventyrlige rejse – og den vil jeg anbefale dig at tage i Dubai. Du flyver retur mod Danmark om morgenen d. 13. maj, og derfor vil den nemmeste løsning være at booke et hotel i Dubai, således at du ikke skal køre fra Abu Dhabi til lufthavnen midt om natten.

Men hvor skal du så bo? Jeg vil egentlig anbefale dig at booke det samme hotel i Dubai, som jeg foreslog længere oppe i dette indlæg. Du kan således snuppe en enkelt overnatning på J5 Rimal Hotel Apartments for sølle 321 kr. for et dobbeltværelse, hvilket svarer til 161 kr. pr. person, hvis I rejser to personer. 


Sådan kommer du til Abu Dhabi – og retur til Dubai

Du har et par forskellige muligheder, når du skal fra Dubai til Abu Dhabi – og tilbage igen. 

Den billigste løsning er at hoppe på bussen. Turen koster 25 AED (45 kr.) for en enkeltbillet og her skal du med bus E100, som kører fra Al Ghubaiba Bus stationen. Bussen afgår cirka hvert 15. minut og turen tager cirka 1,5-2 timers tid.

Du kan også vælge at tage en taxa. Her skal du forvente at turen tager omkring 1 time og 20 minutter og koster ca. 450-500 kr.


Værd at vide

Pas og visum
Dubai er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen. Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Dubai og Abu DhabiEr du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD                                         

SE HOTELTILBUD (DUBAI)            

SE HOTELTILBUD (ABU DHABI)

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar