Miniferie Rejsetilbud Storbyferie

Smuttur til Hamborg: 2 dage på 3* hotel inkl. morgenmad for kun 251 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du på udkig efter en let tilgængelig og billig storbyferie? Så er Hamborg en oplagt mulighed, specielt når du ser prisen på dette tilbud! Hamborg er en fantastisk storby kun et par timers kørsel fra den dansk/tyske grænse. Byen er spækket med shopping, hvor du enten kan besøge den populære gågade Jungerfernstieg, hvor du finder alle de store, internationale mærker, eller i det enorme Europa Passage – et indkøbscenter i 5 etager med mere end 120 butikker. Hamborg har også en masse gode spisesteder i mange forskellige genre. Oplev blandt andet den kendte “Die Bank” restaurant, hvor man sidder og spiser i en gammel bank. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kommer afsted på en billig storbyferie til Hamborg.


Smuttur til Hamborg: 2 dage på 3* hotel inkl. morgenmad
Samlet pris: 251 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Storbyferie i Hamborg

Hos Hotelspecials er jeg er faldet over et tilbud på det 3-stjernede City Hotel Hamburg Mitte, hvor du lige nu kan komme afsted til en vanvittig pris på kun 251 kr. pr. person for 2 dage (1 overnatning) i et dobbeltværelse inkl. morgenmad. Du kan selvfølgelig også sagtens forlænge opholdet til 2 eller 3 nætter, hvis du ønsker dette. City Hotel Hamborg Mitte er 3-stjernet og ligger nær Hamborgs centrum. På hotellet finder du blandt andet en restaurant (hvor den medfølgende morgenmad bliver serveret). Du checker ind på et fint dobbeltværelse med tv, wifi og eget badeværelse.

Opholdet kan i princippet bookes på langt de fleste datoer resten af året. Enkelte datoer dog allerede udsolgt, eller også er prisen et par hundrede kroner højere end de 502 kr. (251 kr. pr. person) som jeg har fundet. Der er heldigvis massere af ledige (og billige) rejsedatoer, særligt i oktober, november og december.

Prisen er fra 251 kr. pr. person (baseret på 2 personer)
Derudover kommer der et bookinggebyr på 59 kr. pr. booking. 

SE TILBUD

Storbyferie i Hamborg


Sådan kommer du til Hamborg

Bus
Du kan tage en bus fra Danmark og til Hamborg med Flixbus. Fra eksempelvis Frederica koster det cirka 400-500 kr. for en returbillet. Du kan læse mere om dette og bestille din billet her: Flixbus

Bil
Hamborg ligger cirka 2 timer fra grænsen, så hvis du har bil, er det nemt at køre dertil.

Tog
Du kan tage toget fra Fredericia og til Hamborg for omkring 600 kr. tur/retur. Billetten bestilles hos DSB her: bestil togbillet. 

Fly
Sidste mulighed er at flyve, og det er muligt at flyve direkte fra København til priser fra omkring 700 kr. Du kan finde flybilletter på Skyscanner.


Storbyferie i Hamborg

Er du klar til at rejse? ?

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar