Badeferie Rejsetilbud

Charterrejse til Cypern: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 2095 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu er tiden kommet til endnu en solferie/badeferie, og denne gang går turen til altid solrige Cypern. Den skønne ø i Middelhavet har over 300 solskinsdage om året, og allerede fra maj kan du opleve 25-30 grader. Cypern er måske mest kendt for de smukke sandstrande og det turkisblå vand, men landet er meget mere end det! Hvis du foretrækker en aktiv ferie, så indbyder de mange bjerge og vekslende natur nemlig til vandreture eller cykelture. Cypern er desuden kendt for deres vinproduktion, så mon ikke du skal et smut forbi en af de lokale vingårde til en prøvesmagning?

Pak kufferten og hop på flyveren til Cypern, prisen bliver næppe meget billigere!


Charterrejse til Cypern: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 2095 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Charterrejse til Cypern

Travelmarkets søgemaskine har jeg fundet et fantastisk tilbud på en charterrejse til Cypern. Du rejser med Spies og turen går til Ayia Napa som er et af øens mange rejsemål. Her venter dig 8 dage på det 4+ stjernede Sunwing Sandy Bay Beach, der høster stor ros blandt Spies’ gæster.

Du checker ind i en etværelses lejlighed på cirka 28 kvm, hvor du både har wifi, aircondition, tv, men også et minikøkken med både ovn, komfur osv. Lejligheden har selvfølgelig også et badeværelse, hvor du både har bruser og toilet. Hotellet har desuden en lang række faciliteter, hvor du blandt andet kan slænge dig ved én af hotellets seks forskellige pools, hvoraf tre af dem er børnepools, hvor der blandt andet også er vandrutsjebaner. Når du vil en tur på stranden skal du blot gå 100 meter og derudover er hotellet beliggende tæt på byliv og restauranter.

Prisen for 8 dage (med afrejse fra Billund) fra d. 4. – 11. maj for 2 personer er 4190 kr. hvilket bliver til 2095 kr. pr. person. Har du ikke mulighed for at rejse på denne dato, kan du finde lignende tilbud, ved at klikke på “SE TILBUD” herunder. 

OBS: Vær opmærksom på Travelmarket, som du bliver henvist til når du trykker på “SE TILBUD” herunder, viser en højere pris end den rigtige. Når du trykker på “vælg” og ryger videre til Spies er prisen 4190 kr. som altså svarer til 2095 kr. pr. person.

Prisen er 2095 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

OBS: Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du klikke her og finde en oversigt over lignende tilbud.

Billeder fra hotellet

Copyright Spies 📸
Copyright Spies 📸

Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 50 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende.

TUIs lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Det koster således 440 kr. for turen (frem og tilbage).


Charterrejse til Cypern

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar