Badeferie Rejsetilbud

Charterrejse til Cypern: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 1888 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu er tiden kommet til endnu en solferie/badeferie, og denne gang går turen til altid solrige Cypern. Den skønne ø i Middelhavet har over 300 solskinsdage om året, og allerede fra april kan du opleve 22-24 grader. Cypern er måske mest kendt for de smukke sandstrande og det turkisblå vand, men landet er meget mere end det! Hvis du foretrækker en aktiv ferie, så indbyder de mange bjerge og vekslende natur nemlig til vandreture eller cykelture. Cypern er desuden kendt for deres vinproduktion, så mon ikke du skal et smut forbi en af de lokale vingårde til en prøvesmagning?

Pak kufferten og hop på flyveren til Cypern, prisen bliver næppe meget billigere!


Charterrejse til Cypern: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 1888 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Charterrejse til Cypern

Travelmarkets søgemaskine har jeg fundet et fantastisk tilbud på en charterrejse til Cypern. Du rejser med TUI og turen går til Fig Tree Bay, som er et af øens mange rejsemål. Her venter dig 8 dage på det 4-stjernede Blue Star Althea Beach & Villas hotel, der høster stor ros blandt TUI’s gæster.

Du checker ind i en etværelses lejlighed på cirka 32 kvm, hvor du både har wifi, aircondition, tv, men også et minikøkken med både ovn, komfur osv. Lejligheden har selvfølgelig også et badeværelse, hvor du både har bruser og badekar. Hotellet har desuden en lang række faciliteter, hvor du blandt andet kan slænge dig ved 2 forskellige pools, gå en tur i fitnesscenter eller spille en tenniskamp på hotellets tennisbane. Når du vil en tur på stranden skal du blot gå 50 m. og derudover er hotellet beliggende tæt på byliv og restauranter.

Prisen for 8 dage fra d. 22. april – 30. marts for 2 personer  er 3776 kr.  kr. Ved 2 personer bliver prisen derfor kun 1888 kr. pr. person. Prisen ligger normalt på 12.675 kr. så du kan altså spare knap 9000 kr. , hvis du er hurtig! Det betyder desværre også at dette er den eneste rejsedato, hvor du kan komme afsted til den skrevne pris.

Prisen er 1888 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Charterrejse til Cypern

 

OBS.
Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du herunder finde en oversigt over lignende tilbud.

SE FLERE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Charterrejse til Cypern Charterrejse til Cypern Charterrejse til Cypern


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 50 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende.

TUIs lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med TUI. Det koster således 400 kr. for turen (frem og tilbage). 


Charterrejse til Cypern

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar