Badeferie Rejsetilbud

Charterrejse til Cypern: 1 uge på 4* hotel inkl. fly for kun 2049 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu er tiden kommet til endnu en solferie/badeferie, og denne gang går turen til altid solrige Cypern. Den skønne ø i Middelhavet har over 300 solskinsdage om året, og allerede fra maj kan du opleve 25-30 grader. Cypern er måske mest kendt for de smukke sandstrande og det turkisblå vand, men landet er meget mere end det! Hvis du foretrækker en aktiv ferie, så indbyder de mange bjerge og vekslende natur nemlig til vandreture eller cykelture. Cypern er desuden kendt for deres vinproduktion, så mon ikke du skal et smut forbi en af de lokale vingårde til en prøvesmagning?

Pak kufferten og hop på flyveren til Cypern, prisen bliver næppe meget billigere!


Charterrejse til Cypern: 1 uge på 4* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 2049 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Charterrejse til Cypern

Travelmarkets søgemaskine har jeg fundet et fantastisk tilbud på en charterrejse til Cypern. Du rejser med Spies og turen går til Fig Tree Bay, som er et af øens mange rejsemål. Her venter dig 8 dage på det 4-stjernede Golden Star hotel, der høster stor ros blandt Spies’ gæster.

Du checker ind i en etværelses lejlighed på cirka 30 kvm, hvor du både har wifi, aircondition, tv, men også et minikøkken med både ovn, komfur osv. Lejligheden har selvfølgelig også et badeværelse, hvor du både har enten bruser eller badekar. Hotellet har desuden en lang række faciliteter, hvor du blandt andet kan slænge dig ved 2 forskellige pools. Når du vil en tur på stranden skal du blot gå 50 m. og derudover er hotellet beliggende tæt på byliv og restauranter.

Prisen for 8 dage fra d. 27. maj – 3. juni for 2 personer  er 4098 kr. hvilket bliver til 2049 kr. pr. person. Har du ikke mulighed for at rejse på denne dato, kan du finde lignende tilbud, ved at klikke på “SE TILBUD” herunder. 

Prisen er 2049 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Charterrejse til Cypern

OBS: Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du klikke her og finde en oversigt over lignende tilbud.

Sådan finder du frem til tilbuddet

På computer/tablet
1) Klik på ovenstående knap “SE TILBUD”.
2) Når du kommer ind via linket, skal du kigge i søgefunktionen i venstre side og finde frem til hvor der står “specifikation”. 
3) Her skal du krydse af ud for for “mindst 4 stjerner”.

På mobiltelefon
1) Klik på ovenstående link knap “SE TILBUD”.
2) Når du kommer ind via linket, skal du finde “filter” i toppen og derefter vælge “specifikation”. 
3) Tryk på pilen ud for “vælg min. antal stjerner” og derefter skal du vælge “mindst 4 stjerner”. 

 

Billeder fra hotellet

Cypern

Cypern
Copyright www.spies.dk
Cypern
Copyright www.spies.dk

Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 50 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler derfor følgende.

TUIs lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Det koster således 440 kr. for turen (frem og tilbage).


Charterrejse til Cypern

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar