Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til New York: flyv tur/retur for kun 1489 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu er det igen blevet tid til et tilbud til en af verdens fedeste storby! Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til New York, hvor der venter dig et møde med gule taxier, høje skyskrabere og den fantastiske Central Park. Byens knap 8 millioner indbyggere giver en fantastisk multikulturel stemning, som du sjældent finder andre steder i verden. The Big Apple har noget for enhver smag, og man løber aldrig tør for noget at lave. Frihedsgudinden, Empire State Building, Chinatown, Times Square – jeg kan blive ved. Har du en drøm om at opleve New York, så er det NU du skal slå til – flybilletterne bliver i hvert fald ikke meget billigere!


Billige flybilletter til New York: flyv tur/retur
fra kun: 1489 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til New York

Flybilletter

I dag har jeg fundet en masse billige flybilletter til New York, og det er muligt at flyve fra både København, Billund og Aalborg. Jeg har fundet en masse billige afgange henover vinteren, så det er nærmest en stor buffet, med billige flybilletter til verdens fedeste storby!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1489 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 2069 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 2367 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er fundet på Travelmarket og der er en masse forskellige muligheder fra både København, Billund og Aalborg. Mine eksempler herover er fra København d. 3. – 10. december, og fra Billund og Aalborg d. 5. – 12. december, men det er muligt at finde lignende afgange i stort set hele november og december.

De billigste afgange (og dem med kortest rejsetid) er fra København, hvor der også er en del flere flyselskaber at vælge mellem, i forhold til Billund og Aalborg. Vil du afsted fra København, kan du finde flybilletter, magen til ovenstående, i prislejet 1400-1700 kroner. Fra Billund og Aalborg, er det primært KLM der udbyder billige flybilletter til New York. Her kan du finde flybilletter i prislejet 2000-2500 kroner.

TIP: Du kan faktisk finde endnu billigere afgange end dem jeg skriver om her! Det er nemlig muligt at finde flybilletter for helt til 1100-1300 kr. Grunden til at jeg ikke tager dem med i dette indlæg, er at der enten er tale om flybilletter med lange mellemlandninger og/eller at du skal skifte lufthavn under din mellemlandning (f.eks. i Toronto), hvilket gør rejsetiden lang, og hele rejsen en anelse besværlig. Men hvis du har mod på dette, kan du på flere af de udvalgte datoer herunder finde afgange for helt ned til 1100 kroner (!). 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg


Hotel & Airbnb

I New York finder du hoteller i alle prisklasser og der er mange af dem. Du finder en komplet oversigt over alle byens hoteller på Hotels.com, hvor du også kan sortere ud fra forskellige kriterier og finde frem til dit drømmehotel. 

Skal du bruge et godt budgethotel, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på det 3 stjernede Meadowlands View Hotel, som ligger cirka 5 km. fra centrum, men tæt på gode transportmuligheder, hvilket gør det nemt at komme frem og tilbage.

Foretrækker du at bo på “det bedste af det bedste”, så tag et kig på det 5 stjernede The Ritz-Carlton Hotel, som ligger med direkte udsigt over Central Park – så bliver det ikke meget vildere!

SE HOTELTILBUD  

Billige flybilletter til New York

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Tog/metro
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig, at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal dog have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Billige flybilletter til New York

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar