Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til New York: Flyv tur/retur for kun 1399 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

VANVITTIGT! Jeg har igennem længere tid været på udkig efter tilbud på flybilletter til New York og nu er de her – og du kan endda komme afsted i det meste af foråret! New York er, hvis du spørger mig, verdens absolut fedeste storby! De gule taxier, høje skyskrabere og den fantastiske Central Park, er kun et lille udpluk af hvad der venter dig. Byens knap 8 millioner indbyggere giver en fantastisk multikulturel stemning, som du sjældent finder et andre steder i verden. The Big Apple har noget for enhver smag, og man løber aldrig tør for noget at lave. Frihedsgudinden, Empire State Building, Chinatown, Times Square – jeg kan blive ved. Har du en drøm om at opleve New York, så er det NU du skal slå til!


BILLIGE flybilletter til New York
Samlet pris: 1399 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til New York

Flybilletter

Det her scoop er altså vildt! Jeg har netop fundet billige flybilletter til selveste New York og du kan derfor flyve tur/retur for helt ned til 1399 kr.

Fly fra København

Billige flybilletter til New York

Prisen for flybilletterne er 1399 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Momondo har jeg fundet absurd billige flybilletter til New York i perioden marts-juni. Flybilletterne er med afrejse fra København og ovenstående eksempel er fra d. 28. marts til d. 4. april, men der er MANGE billige afrejsedatoer og herunder har jeg listet nogle af dem op. Du kan finde  billetter helt ned til 1399 kr., hvor du har en kort mellemlandning på vejen (som mit eksempel herover), og så kan du finde direkte flybilletter fra cirka 1700-1700 kr.  Uanset hvad du vælger, så der denne pris LANGT under hvad flybilletter til New York koster.

Andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

I New York finder du hoteller i alle prisklasser og der er mange af dem. Du finder en komplet oversigt over alle byens hoteller på Hotels.com, hvor du også kan sortere ud fra forskellige kriterier og finde frem til dit drømmehotel. 

Skal du bruge et godt budgethotel, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på det 3 stjernede Meadowlands View Hotel, som ligger cirka 5 km. fra centrum, men tæt på gode transportmuligheder, hvilket gør det nemt at komme frem og tilbage.

Foretrækker du at bo på “det bedste af det bedste”, så tag et kig på det 5 stjernede The Ritz-Carlton Hotel, som ligger med direkte udsigt over Central Park – så bliver det ikke meget vildere!

SE HOTELTILBUD  

Billige flybilletter til New York

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Tog/metro
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig, at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal dog have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Billige flybilletter til New York

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar