Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Kina: tur/retur til Beijing fra kun 2372 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Drømmer du om at se den kinesiske mur, opleve Den Forbudte by i Beijing, eller at smage en traditionel pekingand, så skal du spidse øre nu! I dag har jeg nemlig fundet en masse billige flybilletter til Kina – med afrejse fra både Billund, Aalborg og København. Det vil sige at du, uanset hvor i landet du befinder dig, kan flyve afsted mod det kinesiske og få en oplevelse, som du sent vil glemme. Kina har en unik historie, som strækker sig flere tusinder år tilbage. Det er derfor oplagt at ligge vejen fordi en af landets mange kulturskatte. Som kontrast til det traditionelle, skyder den ene skyskraber efter den anden i vejret i landet, samtidig med at den kinesiske madscene (som kan andet end pekingand!) buldre derudad. Kina har hele paletten af oplevelser og du har nu mulighed for at krydse landet af på din bucketliste – uden at betale en formue. Er du klar?


Billige flybilletter til Kina: tur/retur til Beijing
Samlet pris fra: 2372 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Kina

Flybilletter

Jeg har fundet en masse billige flybilletter til Kina – nærmere bestemt landets hovedstad Beijing. Nu tænker du måske “årh nej.. Endnu et tilbud fra København”, men så kan du godt tro om igen! De billigste flybilletter er nemlig med afrejse fra Billund og Aalborg – endda med gode flyvetider! Det er også muligt at finde direkte afgange fra København, men mere om det herunder.

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 2372 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 2376 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 2426 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Hos søgemaskinen Travelmarket har jeg fundet en masse billige flybilletter til Beijing i Kina. Det er muligt at komme afsted i perioden januar-april og jeg har fundet afgange fra både Billund, Aalborg og København.

De billigste afgange finder du, overraskende nok, med afrejse fra Billund og Aalborg. Her har jeg fundet en masse billige flybilletter, hvor du flyver via Amsterdam og har en samlet flyvetid på omkring 12-14 timer, hvilket er yderst fornuftigt på rejser af denne type! Ovenstående eksempler er fra d. 2. – 9. marts, men jeg har fundet lignende afgange fra slutningen af januar og helt frem til april måned.

Foretrækker du at flyve fra København, kan du finde lignende afgange (også med KLM) til cirka samme pris. Mit eksempel herover er ligeledes fra d. 2. – 9. marts hvor du kan booke en returbillet hos KLM for 2426 kroner. Men det er også muligt at flyve direkte med Air China for kun et par hundrede kroner mere, hvilket derfor må være et bedre (og hurtigere) alternativ. Uanset hvilken løsning du foretrækker, kan du finde en masse billige afgange i perioden januar-april.

OBS: Uanset om du vælger flybilletterne med KLM eller Air China, er de inklusiv 23 kg. bagage!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra Aalborg

Fra København


Hotel & Airbnb

Uanset om du vælger at blive I Beijing, eller tage videre rundt i Kina, får du selvfølgelig brug for et hotel på rejsen. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her Hoteller i Kina.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Det er utrolig nemt at komme fra Beijings lufthavn og ind til centrum af byen. Jeg vil klart anbefale dig at benytte hoppe på Airport Express toget. Det kører fra terminal 3, videre forbi terminal 2 og derefter ind til centrum af Beijing. Turen tager kun 20 minutters tid og koster 25 kinesisk yuan, som svarer til cirka 25 danske kroner.


Værd at vide

Pas og visum
Der er visumpligt på rejser til Kina. Det er muligt at ansøge online og det kan du gøre her – det er dog et krav at man, som et led i ansøgningsprocessen, skal møde fysisk op på den kinesiske ambassade i København. Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her information om visum

Vaccinationer
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.


Billige flybilletter til Kina

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar