Badeferie Rejsetilbud

Filippinerne: 13 dage i Manila og Boracay inkl. fly og hoteller for kun 5935 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar til at opleve Filippinernes paradis? Jeg har sammensat en rejse som tager dig forbi paradisøen Boracay og et kort visit i landets hovedstad Manila inden hjemrejsen. Alt sammen kan gøres for under 6000 kr. inkl. fly og hoteller! Når man siger Filippierne, kan man ikke undlade at sige Boracay. Den lille paradisø er et af de mest populære steder i Filippinerne, grundet de lækre strande og den charmerende ø-stemning. Boracay har tidligere været så populær, at regeringen i 2018 sagde stop, og lukkede øen fuldstændig ned, over en periode på 6 måneder. Der skulle ryddes op, og det skulle være slut med forurening, og fester på stranden til den lyse morgen. 

Nu er Boracay “genåbnet” og øen er igen det paradis, som tidligere har lokket turister til fra hele verden. Stranden White Beach, som flere gange er kåret til verdens bedste strand, er nu fri for plastflasker og cigaretskodder, og klar til at du kan sole dig dagen lang, eller snorkle i det krystalklare havvand. Hvad venter du på?


Filippinerne: 13 dage i Manila og Boracay inkl. fly og hoteller
Samlet pris: 5935 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Filippinerne
Boracay set fra luften 😍

Flybilletter

Jeg starter med at vise dig hvordan du finder flybilletterne mellem Danmark og Filippinerne, og efterfølgende indenrigsfly videre til paradisøen Boracay. Flybilleterne er fundet på søgemaskinen Momondo.

Fly fra København til Manila

Filippinerne

Prisen for flybilletterne er på 3561 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Jeg har fundet en masse billige flybilletter med afrejse fra København, endda med gode rejsetider! I mit eksempel herover rejser du fra d. 29. april – 12. maj (du er fremme d. 30. april), hvor du flyver med Cathay Pacific, som er kåret til et af de bedste flyselskaber i verden. Her er der endda inkluderet både håndbagage og 30 kg. indtjekket bagage! På turen har du  2 (korte) stop på vejen, et i London og et i Hong Kong, men på en flyvetur som denne er det kun en fordel, så du har tid til at strække benene. 

I forhold til andre rejsedatoer, så har jeg fundet en del afgange i både marts, april, og maj. Dem kan du se herunder.

Andre billige rejsedatoer:

Fly fra Manila til Boracay

Herunder har jeg fundet en afgang d. 30. april – 11. maj, hvor du flyver med Air Asia. Jeg har fundet en afgang som passer perfekt med, at du har cirka 2-3 timer i Manilas lufthavn (når du ankommer fra København), inden at du flyver direkte videre til Boracay. 

Indenrigsfly på Filippinerne er ganske billigt og du har mange forskellige muligheder. Så hvis du f.eks. ønsker et par dage i Manila inden du rejser videre, kan det sagtens lade sig gøre.

Filippinerne

Prisen for flybilletterne er på 677 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         


Hoteller

Jeg har fundet et charmerende 3-stjernet hotel på Boracay, hvor hotelpriserne godt kan være en smule pebret, samt et flot 4-stjernet hotel i Manila, som du har en enkelt overnatning på, inden at du flyver retur til Danmark. Du er selvfølgelig velkommen til at op- eller nedgradere de valgte hoteller, således at de passer til dit behov (og pengepung).

Hotel på Boracay

Efter en lang flyvetur er du endelig fremme i paradis. Velkommen til Boracay og det 3-stjernede Vilus Place. Hotellet er et mindre et af slagsen (kun 7 værelser), men utrolig charmerende og med en fantastisk beliggenhed kun 5 minutters gang fra stranden!

Her checker du ind på et 35 kvm. stort superior-værelse med dobbeltseng, aircondition, tv, roomservice, og et privat badeværelse med både med toilet og bruser. Derudover medfølger der morgenmad, som endda får ros af gæsterne.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

Hotellet har “kun” fået 3 anmeldelser på TripAdvisor, men det får udelukkende ros og er vurderet til hele 4,5 ud af 5!  Læser man anmeldelserne på Hotels (der er en del flere) er gæsterne især vilde med hotellets beliggenhed, hotellets renlighed og den medfølgende morgenmad. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 11 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2939 kr. hvilket svarer til 1470 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Filippinerne

Hotel i Manila

Du flyver retur til Manila d. 25. marts og hjem til Danmark d. 26. marts. Du får derfor brug for en enkelt overnatning i Manila, men her er hotelpriserne (heldigvis) yderst fornuftige.

Jeg har således fundet det 4-stjernede Ramada Manila Central, som ligger centralt og som har fået gode gæsteanmeldelser. Her tjekker du ind i det 25 kvm. stort superior-værelse med tv, gratis wifi, køleskab, minibar og badeværelse med toilet og bruser. 

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 455 kr. hvilket svarer til 227 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Filippinerne


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Boracay
Du lander i lufthavnen MPH-godofredo P. Ramos som ligger cirka 40 minutters kørsel (og sejlads) fra Boracay. Jeg vil anbefale dig at booke en kombineret båd/bus transport med Island Star Express. Her er prisen 1075 PHP pr. person for en returbillet, som svarer til cirka 135 kr. Det kan du læse mere om her.

Manila
Også her tilbyder hotellet lufthavnstransport og prisen er kun 900 PHP, som svarer til 110 kr.


Værd at vide

Pas og visum
Filippinerne er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed og derudover skal du ved indrejse i landet, kunne fremvise en gyldig returbillet, som beviser at du rejser ud af landet indenfor de 30 dage.

Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Filippinerne

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar