Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Solrige Dubai: 7 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 3249 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på en rejse til altid solrige Dubai? Ørkenbyen er en af mine absolut favoritdestinationer, blandt andet forbi man kan kombinere storbyferie og badeferie på en fantastisk måde. Du kan starte dagen ud, med en shoppingtur i det enorme Dubai Mall, hvor du endda også kan stå på skøjter. Senere kan du smide dig på en af af byens mange (lækre!) strande og nyde de +25 grader, som der stort set altid er i byen. Lyder det ikke lækkert? Er du er på udkig efter en kvalitetsrejse til Dubai, uden at sprænge budgettet, så er dette scoop præcis hvad du leder efter!

TIP: Jeg har lavet en guide med 10 oplevelser og seværdigheder, som du er nødt til at opleve, når du besøger Dubai. Du kan læse guide her: Oplevelser og seværdigheder i Dubai


Solrige Dubai: 7 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3249 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Dubai

Flybilletter

Momondo har jeg fundet en masse billige flybilletter til Dubai i perioden februar-marts 2020. De billigste afgange er med et kort stop på vejen, men der er også mulighed for at flyve direkte til en god pris. Læs mere her 👇🏻

Fly fra København (den billigste løsning)

Prisen for flybilletterne er på 1789 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra København (den direkte løsning)

Prisen for flybilletterne er på 2431 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Begge mine eksempler herover er fra d. 27. februar – 5. marts, hvor du kan flyve med KLM (ét stop på vejen) fra 1789 kroner, eller du kan vælge at betale cirka 700 kroner mere og flyve direkte med Norwegian. Dette scenarie gør sig gældende i stort set hele perioden fra februar-marts, hvor det er muligt at finde lignende flybilletter til omkring 1700-1800 kroner. Herunder har jeg fundet en masse andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde endnu flere!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Dubai er spækket med hoteller. Du kan både finde almindelige (og budgetvenlige) hoteller, og så kan du finde hoteller af en standard, som nærmest ikke findes andre steder i verden. Til dette tilbud har fundet et skønt 4* hotel, som du kan læse mere om herunder.

Hotel

Jeg har gennemsøgt junglen af hoteller i Dubai for dig og fundet et lækkert og godt bedømt 4-stjernet hotel, som hedder Ramada By Wyndham Chelsea Al Barsha. Her checker du ind på et 26 kvm. stort værelse med  aircondition, tv, wifi, roomservice, samt et badeværelse med enten bruser eller badekar. Hotellet har en række lækre faciliteter, som blandt andet udendørs pool, flere forskellige restauranter, motionscenter og meget andet. Hotellets beliggenhed er også yderst fornuftig. Det ligger i området omkring Al Barsha, som ligger tæt på både Dubai Marina, stranden og shopping.

OBS: Hotellet er kun valgt for 6 nætter, da du på sidstedagen flyver hjem kl. 01.55 (hvis du vælger flybilletterne med KLM), og derfor allerede skal afsted mod lufthavnen omkring før midtnat. Du checker derfor ud fra hotellet omkring middagstid (kl. 12.00) og så har du hele dagen og aftenen til at opleve Dubai. Du kan blot lade din bagage stå på hotellet og hente den, inden at du sætter kursen mod lufthavnen. Hvis ikke du ønsker denne løsning, kan du selvfølgelig blot vælge at tilføje en ekstra nat på hotellet.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5, hvilket er ganske højt! Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, serviceniveauet og de mange faciliteter.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 6 nætter i et dobbeltværelse er 2920 kr, hvilket svarer til 1460 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Taxa
Hotellet ligger blot 20 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan tage en taxa for omkring 150-200 kroner.


Solrige Dubai

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar