Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Solrige Dubai: 7 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 3133 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på en rejse til altid solrige Dubai? Ørkenbyen er en af mine absolut favoritdestinationer, blandt andet forbi man kan kombinere storbyferie og badeferie på en fantastisk måde. Du kan starte dagen ud, med en shoppingtur i det enorme Dubai Mall, hvor du endda også kan stå på skøjter. Senere kan du smide dig, på en af af byens mange (lækre!) strande og nyde de +25 grader, som der stort set altid er i byen.  Lyder det ikke lækkert? Er du er på udkig efter en kvalitetsrejse til Dubai, uden at sprænge budgettet, så er dette scoop præcis hvad du leder efter!

TIP: Jeg har lavet en guide med 10 oplevelser og seværdigheder, som du er nødt til at opleve, når du besøger Dubai. Du kan læse guide her: Oplevelser og seværdigheder i Dubai


Solrige Dubai: 7 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3133 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Dubai

Flybilletter

Travelmarket har jeg fundet en masse billige flybilletter til Dubai i perioden fra november til februar 2020. De billigste afgange er med et kort stop på vejen, men der er også mulighed for at flyve direkte til en god pris. Læs mere her 👇🏻

Fly fra København (den billigste løsning)

Prisen for flybilletterne er på 1686 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Fly fra København (den direkte løsning)

Prisen for flybilletterne er på 1814 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Begge mine eksempler herover er fra d. 12. – 19. november, hvor du kan flyve med Ukraine Airlines (ét stop på vejen) fra 1686 kroner, eller du kan vælge at betale knap 128 kroner mere og flyve direkte med Norwegian. Dette scenarie gør sig gældende i stort set hele perioden fra november og frem til februar (bortset fra jul/nytår), hvor det er muligt at finde lignende flybilletter til omkring 1700-1800 kroner. Herunder har jeg fundet en masse andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde endnu flere!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Dubai er spækket med hoteller! Du kan både finde almindelige (og budgetvenlige) hoteller, og så kan du finde hoteller af en standard, som nærmest ikke findes andre steder i verden. Til dette tilbud har fundet et skønt 4* hotel, som du kan læse mere om herunder.

Hotel

Jeg har gennemsøgt junglen af hoteller i Dubai for dig og fundet et lækkert og anmelderrost 4-stjernet hotel, som hedder Flora Grand Hotel. Her checker du ind på et 27 kvm. stort værelse med  aircondition, tv, wifi, roomservice, samt et badeværelse med enten bruser eller badekar. Hotellet har en række lækre faciliteter, som blandt andet udendørs pool, flere forskellige restauranter, motionscenter og meget andet. Hotellets beliggenhed er også yderst fornuftig. Det ligger i Dubais gamle bydel, også kaldet Deira, hvor du bor tæt på lufthavnen og kun 5-10 minutters gang fra metroen, hvorfra du kan nå Dubai Mall og Burj Khalifa på cirka 30 minutter.

OBS: Hotellet er kun valgt for 6 nætter, da du på sidstedagen flyver hjem kl. 04.05 (hvis du vælger flybilletterne med Ukraine Airlines), og derfor allerede skal afsted mod lufthavnen omkring midnatstid. Du checker derfor ud fra hotellet omkring middagstid (kl. 12.00) og så har du hele dagen og aftenen til at opleve Dubai. Hotellet ligger tæt på lufthavnen, så du kan blot lade din bagage stå og hente den, inden at du sætter kursen mod lufthavnen. Hvis ikke du ønsker denne løsning, kan du selvfølgelig blot vælge at tilføje en ekstra nat på hotellet.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5, hvilket er ganske højt! Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, serviceniveauet og de mange faciliteter.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 6 nætter i et dobbeltværelse er 2894 kr, hvilket svarer til 1447 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Dubai

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Taxa
Hotellet ligger blot 10 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan tage en taxa for omkring 80-100 kroner.


Solrige Dubai

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar