Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Solrige Dubai: 7 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 3111 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på en rejse til altid solrige Dubai? Ørkenbyen er en af mine absolut favoritdestinationer, blandt andet forbi man kan kombinere storbyferie og badeferie på en fantastisk måde. Du kan starte dagen ud, med en shoppingtur i det enorme Dubai Mall, hvor du endda også kan stå på skøjter. Senere kan du smide dig på en af af byens mange (lækre!) strande og nyde de +25 grader, som der stort set altid er i byen. Lyder det ikke lækkert? Er du er på udkig efter en kvalitetsrejse til Dubai, uden at sprænge budgettet, så er dette scoop præcis hvad du leder efter!

TIP: Jeg har lavet en guide med 10 oplevelser og seværdigheder, som du er nødt til at opleve, når du besøger Dubai. Du kan læse guide her: Oplevelser og seværdigheder i Dubai


Solrige Dubai: 7 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3111 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Dubai

Flybilletter

Momondo har jeg fundet en masse billige flybilletter til Dubai i løbet af marts måned. Der er endda mulighed for at flyve direkte med Norwegian. Læs mere her 👇🏻

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 1713 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Mit eksempel herover er fra d. 19. – 26. marts, hvor du kan flyve direkte med Norwegian fra 1713 kroner. Dette scenarie gør sig gældende i stort set hele marts, hvor det er muligt at finde lignende flybilletter til omkring 1700-1900 kroner. Herunder har jeg fundet en masse andre billige rejsedatoer, men du kan sagtens selv finde endnu flere!

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Dubai er spækket med hoteller. Du kan både finde almindelige (og budgetvenlige) hoteller, og så kan du finde hoteller af en standard, som nærmest ikke findes andre steder i verden. Til dette tilbud har fundet et skønt 4* hotel, som du kan læse mere om herunder.

Hotel

Jeg har gennemsøgt junglen af hoteller i Dubai for dig og fundet et lækkert og godt bedømt 4-stjernet hotel, som hedder TRYP By Wyndham Dubai. Her checker du ind på et 22 kvm. stort værelse med eget badeværelse og derudover er der både aircondition, tv, wifi og mulighed for roomservice døgnet rundt. Hotellet har en række lækre faciliteter, som blandt andet udendørs pool, flere forskellige restauranter, motionscenter og meget andet. Hotellets beliggenhed er også yderst fornuftig og du bor blandt andet tæt på Dubai Marina. Der ligger en metrostation tæt på hotellet, som nemt kan fragte dig til blandt andet Dubai Mall, eller andre steder i byen.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5, hvilket er ganske højt! Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, serviceniveauet og de mange faciliteter.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 6 nætter i et dobbeltværelse er 2795 kr, hvilket svarer til 1398 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Taxa
Hotellet ligger blot 25 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan tage en taxa for omkring 150-250 kroner.

Metro
Du kan nemt og billigt tage metroen fra lufthavnen og til stationen Dubai Internet City (den røde linje), som ligger 10 minutters gang fra hotellet.


Solrige Dubai

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar