DIT PERSONLIGE SCOOP

SKRÆDDERSYET REJSEFORSLAG
FRA 399 kr.

SPAR TID, BEKYMRINGER & PENGE

SKRÆDDERSYET REJSEFORSLAG
FRA 399 kr.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
på trustpilot

SKRÆDDERSYET REJSEFORSLAG
FRA 399 kr.

previous arrow
next arrow
Slider

Træt af at bruge tid på at søge efter de billigste flybilletter og hoteller – og stadig være usikker på, om du har fundet det bedste tilbud?

Dit Personlige Scoop er dit skræddersyet rejseforslag og smutvej til de bedste rejsetilbud. Jeg er ekspert i at finde rejser, der giver dig mulighed for at udleve dine rejsedrømme, og som tager dig til de steder i verden, som du allerhelst vil besøge – uden at du skal betale en formue.

Dit Personlige Scoop er et tilbud til dig, der elsker at rejse, men som er træt af at bruge timevis på at surfe på nettet for at finde de bedste rejsetilbud. Jeg gør alt arbejdet for dig, så du kan nøjes med at booke din rejse og tælle dage til, at du skal ud i verden. Dit Personlige Scoop sparer dig kort fortalt for alt besværet og sørger for, at du får præcis den rejse, som du ønsker.

SÅDAN FUNGERER DET

Det personlige scoopVælg pakke
Vælg en af nedenstående pakker. Vælg efter længden på din rejse.

Dit personlige scoopUdfyld formularen
Gå til kassen, udfyld formularen med dine ønsker og betal. 

Dit personlige scoop

Modtag dit scoop
Efter senest 3 hverdage modtager du dit scoop. Du bestiller og betaler selv for rejsen.

Dit personlige scoop

Nyd din rejse
Nyd din drømmerejse – og din besparelse.

 

SE ET EKSEMPEL PÅ DIT PERSONLIGE SCOOP HER

VÆLG PAKKE EFTER LÆNGDEN PÅ DIN ØNSKET REJSE

 Alle pakker gælder ved maks 5 personer. Er I mere end 5 personer, så kontakt mig på kontakt@travelscoop.dk

ALLE PAKKER INDEHOLDER

✔️ Forslag til fly

✔️ Forslag til hotel

✔️ Forslag til transport

DIT PERSONLIGE SCOOP SPARER DIG FOR

Dit personlige scoopTid

Hvor mange gange har du brugt timevis på at finde den helt rigtige rejse, for ikke at købe den alligevel – for tænk nu hvis der var et bedre tilbud et andet sted, du ikke har set? Alt for tit, ikke?

 

Det personlige scoopBekymringer

Hvor mange gange har du købt en rejse og alligevel siddet tilbage med en tvivl om, du mon kunne have gjort det billigere og smartere på en anden måde. Alt for tit, ikke?

Det personlige scoopPenge

Hvor mange gange har du ærgret dig over, at du missede en god kampagnepris eller betalte mere for en rejse, end du havde planlagt? Alt for tit, ikke?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ PÅ TRUSTPILOT

DET SIGER KUNDERNE

Genialt koncept

Anders
Vi var tre gutter, der skulle på sommerferie. Vi vidste vi ville ned i varmen, og havde enkelte krav. Ellers intet andet. Vi lod Travelscoop gøre arbejdet, og på under 24 timer havde vi styr på sommerferien.  Jeg vil klart anbefale Travelscoop, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg benyttter dem.

Dit Personlige Scoop

Kan varmt anbefales! 

Jesper
Sjældent oplever man så hjælpsom en mand, min kæreste og jeg har bestilt rejse til Thailand-Phuket i 18 dage for kun 8200 kr.  pr. næse, vi havde ikke kunne have gjort det billigere selv. Der var altid svar på sine spørgsmål inden for kort tid.

Dit Personlige Scoop

Vores varmeste anbefalinger

Andreas
Vi er 3 venner som skal på ferie til august, men havde rigtig svært ved selv at finde et godt tilbud, som passede vores kriterier og stadig var indenfor et budget som vi kunne betale. Vi henvendte os til Travelscoop, som indenfor 12 timer havde hjulpet os med 3 rigtige gode forslag til hvor rejsen kunne gå hen. Dette indholde blandt andet en uge til Algarve for under 3.000 kr. som vi nu har bestilt. 🙂

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad hvis jeg ikke har specifikke ønsker?

Vil du for eksempel gerne på badeferie, men ved ikke hvor turen skal gå til? Det hjælper jeg dig med at finde ud af. Du udfylder en formular, når du bestiller Dit Personlige Scoop. I formularen skriver du dine ønsker til din rejse. Jeg har fingeren på pulsen indenfor rejseverden. Så med de oplysninger du giver med og med min erfaring, finder jeg den perfekte rejse til dig. Og jeg stopper selvfølgelig ikke, før at du er hundrede procent tilfreds.

Hvad gør jeg, hvis Mit Personlige Scoop ikke opfylder mine forventninger?

Lever hotellet ikke op til dine forventninger, eller ønsker du en senere flyafgang? Intet problem! Dit Personlige Scoop er ikke bare ét tilbud. Du modtager først et forslag, og er du ikke tilfreds med dette, bliver det tilpasset, og sådan fortsætter vi, indtil du er hundrede procent tilfreds. I fællesskab finder vi din drømmerejse. 

Hvordan booker jeg?

Når du er hundrede procent tilfreds, er det tid til at bestille din drømmerejse. Jeg har gjort alt forarbejdet, og du skal blot bestille rejsen via de links, du modtager i Dit Personlige Scoop. Tilbuddet linker direkte til flybilletter, hotel og billetter til seværdigheder og sportsbegivenheder, hvis du har ønsket det. Jeg er med hele vejen, så hvis der er noget, du er i tvivl om ved bestilling af rejsen, så tøv ikke med at kontakte mig. 

Hvad gør vi, hvis vi er mere end 5 personer?

Dit Personlige Scoop er beregnet til maks 5 personer. Hvis I er en større gruppe – både private eller virksomheder – så kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud.  I kan kontakte mig på kontakt@travelscoop.dk.

Hvad hvis jeg stadig er i tvivl om noget?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@travelscoop.dk, på de sociale medier Facebook og Instagram eller via denne kontaktformular.

SKAL JEG FINDE DIN NÆSTE DRØMMEREJSE?

Bestil nu og modtag Dit Personlige Scoop indenfor 3 hverdage!