Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Barbados: flyv tur/retur fra kun 2983 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en rejse til Barbados henover vinteren? I dag har jeg fundet en masse billige flybilletter til den caribiske paradisø og du kan derfor skifte det danske vintervejr ud, med sol, varme og kolde drinks – uden at betale en formue! Barbados kan rent størrelsesmæssigt sammenlignes med vores folkekære ø, Bornholm. Og så stopper sammenligningen også der. For selvom Bornholm er skøn, så har Barbados nogle vildt lækre badestrande og et behageligt klima året rundt, noget som Bornholm desværre ikke kan prale af. Barbados’hovedstad Bridgetown, byder på en tilbagelænet “caribisk-stemning”, farverige bygninger og en masse lokale spisesteder. Rundt omkring på øen, særligt på den vestlige del, finder du afsidesliggende paradisstrande, hvor du kan sidde i vandkanten og nyde en frisk kokosnød. Du kan også finde snorklen frem og dykke lidt rundt i det turkisblå vand – hvis du er heldig, møder du måske en skildpadde 🐢 Er du klar på at opleve en af Caribiens perler? Så læs med her!


Billige flybilletter til Caribien: flyv tur/retur til Barbados
Samlet pris: 2983 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til Barbados

Flybilletter

Flybilletter til Barbados plejer normalt at være en ret dyr fornøjelse. Her snakker vi priser på normalt 3500-4000 kroner, hvis flybilletterne skal være med en nogenlunde rejsetid. Men det er slut nu ( i hvert fald for en stund!). Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Barbados til under 3000 kroner – og der er ikke kun tale om en enkelt billig afgang, men om en masse billige afgange henover vinteren og foråret. Kan mandagen starte bedre? Næppe! 😎

Fly fra København

Billige flybilletter til Caribien

Prisen for flybilletterne er 2983 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Jeg har fundet flybilletterne på Travelmarkets søgemaskine og de er med afrejse fra København. Flybilletterne er en kombi-billet med SAS og det tyske flyselskab Condor, og størstedelen er med to korte stop på udrejsen og ét enkelt stop på hjemrejsen. Fælles for de fleste afgange, er dog at rejsetiden holdes på mellem 14-16 timer – en yderst fornuftig rejsetid, hvis du spørger mig.

Mit eksempel herover er fra d. 12. – 19. november og det er heldigvis ikke den eneste afgang jeg har fundet. Det er muligt at finde lignende afgange i perioden november-december og februar-marts. Herunder har jeg listet en lang række datoer op, men du kan sagtens finde flere, hvis du søger lidt videre. Her skal du blot sørge for at vælge tirsdage og fredage som afrejsedage, da det er her de billigste afgange ligger.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Barbados er på omtrent samme størrelse på Bornholm og foruden øens hovedstad Bridgetown, består øen af syv forskellige småbyer. Der findes en lang række hoteller på øen, både de budgetvenlige hoteller, også store luksuriøse resorts. Du kan finde en komplet oversigt her Hoteller på Barbados

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Barbados er visumfri i op til 3 måneder. Derudover skal du ved indrejse i landet, kunne fremvise en gyldig returbillet, ligesom at du skal vise et immigrationskort, som typisk bliver udleveret på flyet.

Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Billige flybilletter til Barbados

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar