Rejsetilbud Storbyferie

Harry Potter i London: 3 dage inkl. hotel, fly og entrebillet for kun 1493 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kalder alle troldmænd og hekse (og mugglere, for den sags skyld!). Nu er tiden kommet til at opleve Harry Potters magiske univers i London, så pak din tryllestav og forbered et par magiske gloser – for nu kører Hogwarts-ekspressen. Et stykke fra London ligger det kæmpemæssige Harry Potter museum, The Making of Harry Potter, og hvis man har set filmene eller læst bøgerne, så er dét stedet, hvor det hele bliver gjort virkeligt. Her er der mulighed for at gå en tur i Den Forbudte Skov, sidde på bænkene i den store spisesal, eller prøve på at hoppe igennem muren ved Platform 9¾. Jeg har sammensat et scoop, hvor du kan komme afsted i 3 dage for kun 1493 kr. så hvis du nogensinde har drømt om at opleve Harry Potters magiske univers i virkeligheden, så læs med her.

TIP: jeg har skrevet en stor London-guide, hvor der står alt du skal vide omkring shopping, spisesteder, transport i byen og meget andet. Guiden indeholder endda en række guldkorn, til hvordan du kan spare penge under dit ophold, så jeg vil klart anbefale dig at læse guiden inden din rejse til London! Du finder guiden her.


Harry Potter i London: 3 dage inkl. hotel, fly og entrebillet
Samlet pris: 1493 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Harry Potter i London

Flybilletter

Jeg har fundet en masse billige togbilletter med Hogwarts-ekspressen…. Gid det var så vel 😉 Du er “desværre” nødt til at flyve til London, men heldigvis har jeg fundet en masse billige flybilletter og du kan komme afsted fra både Aalborg, Billund og København.

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 150 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 250 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 381 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Det er Ryanair som udbyder disse billige flybilletter til London. Jeg har fundet billetterne på Momondo og ovenstående eksempler er alle fra d. 17. – 19. november.  Har du ikke mulighed for at rejse på det tidspunkt, så ingen panik. Du kan nemlig finde billige flybilletter til London det meste af efteråret og vinteren. Herunder har jeg fundet de billigste rejsedatoer frem, men du kan sagtens finde mange flere.

OBS. du skal dog være opmærksom på, at billetterne til The Making of Harry Potter er udsolgt flere uger frem i tiden, så tjek tilgængeligheden INDEN at du booker flybilletter! Det kan du læse mere om længere nede i dette indlæg.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Aalborg

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb

Lad det være sagt med det samme, jeg har selvfølgelig tjekket om der var ledige værelser på Hogwarts, men de er desværre allesammen optaget. Derfor har jeg været på udkig efter et andet alternativ, og her har jeg fundet frem til at fint hotel, som du kan læse mere om herunder.

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på Point a Hotel Liverpool Street. Her checker du ind på et moderne og nyrenoveret basis-hotel med alt du har brug for. På værelset har du gratis wifi, tv og privat badeværelse, og derudover er beliggenheden fantastisk. Du bor 5-10 minutters gang fra Liverpool Street Station, som er den togstation du ankommer til, hvis du vælger at tage toget fra lufthavnen og ind til London, og med de tidlige flyafgange der oftest er med Ryanair, er det værd at tage med. Du kan selvfølgelig også tage metroen fra Liverpool Street Station og videre rundt i London, så det er altså super nemt at komme rundt! Du kan læse meget om dette under “transport i London”, som du finder længere nede i indlægget. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden (som jeg beskrev ovenover) og de fine, moderne værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1222 kr, hvilket svarer til 611  kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Harry Potter i London

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Harry Potter i London

Nu har du (forhåbentligt) fået styr på både fly og hotel, og derfor er vi nu kommet til det vigtigste punkt, nemlig The Making of Harry Potter (også kaldet Warner Bros Studio Tour).

Et stykke udenfor London, nærmere bestemt i området omkring Watford, ligger det MEGA-populære Harry Potter museum. Her træder du ind i en magisk verden, præcis som du har set på film (eller læst i bøgerne). Oplev Den Forbudte Skov, Storsalen hvor festmåltiderne nydes, Hogwarts Expressen, eller gå en tur ned af Diagonalstrædet og se om du kan finde en tryllestav eller en ny due. Du kan også prøve at hoppe igennem væggen og ind til Platform 9¾, hvor toget til Hogwarts afgår fra. Kort sagt, du kan opleve de mest ikoniske scener fra filmen, prøve tøj og meget mere – og denne tur er derfor et must-see for enhver Harry Potter fan.

Hvad koster det så? Prisen for en billet til The Making of Harry Potter koster fra cirka 730 kr. inkl. transport til/fra London. Turen tager sammenlagt omkring 7 timer, så derfor skal du gerne sætte en en hel dag af til dit besøg. Billetten er som sagt inklusiv transport og bussen afgår fra Victoris busstation (Buckingham Palace Road 164.). Vælger du det hotel jeg har anbefalet længere oppe, er det heldigvis utrolig nemt at komme hen til opsamlingspunktet. Du skal blot tage den gule metrolinje (Circle Line) fra Liverpool Street St. og til Victoria St., hvorfra du blot skal gå op og finde bussen.

OBS: Vær opmærksom på at billetterne til The Making of Harry Potter bliver revet væk og det er derfor nødvendigt at købe dem i forvejen! Herunder har jeg taget udgangspunkt i datoen d. 18. november, hvor der stadig er ledige billetter.

Prisen er 732 kr. pr. person (inkl. entré og transport til/fra London)

Harry Potter i London


Transport i London

London har hele seks forskellige lufthavne, som bliver brugt på flyvninger til/fra Danmark. Hvilken lufthavn man lander I afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvilken lufthavn du flyver fra, eller hvilket flyselskab du flyver med. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du kan få et komplet overblik over transporten frem og tilbage fra de forskellige lufthavne. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide

OBS: I min guide har jeg ikke skrevet om transporten frem og tilbage til London Southend lufthavn, som bliver brugt på (udvalgte, ikke alle) flyvninger mellem København – London. Den nemmeste måde at komme fra den lufthavn og til London er med tog. Toget kører 5 gange i timen mellem London Southend lufthavnen og Liverpool Street St. midt i London. Turen tager cirka 1 times tid og koster 145 kroner for en enkeltbillet. 


Harry Potter i London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar