Miniferie Rejsetilbud

Familieferie i Sverige: 3 dage på 4* resort inkl. morgenmad for kun 296 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette scoop går til det 4-stjernede Ronneby Bruun, som er et af Sveriges største, og mest populære resorts. Her finder du oplevelser for hele familien, som med garanti vækker glæde både hos børn og voksne. Ronneby Bruun har blandt andet en stor spaafdeling, hvor der mulighed for nyde den opvarmede pool eller det afslappende spabad. Foruden hotellets mange aktiviteter, byder det også på flere forskellige restauranter, hvor du kan få serveret alt fra pizza til en lækker middag med lokale råvarer. Ronnyby Bruun er det perfekte familieresort, så hvis du leder efter en hyggelig miniferie i løbet af vinteren, er dette scoop en oplagt mulighed!


Familieferie i Sverige: 3 dage på 4* resort inkl. morgenmad
Samlet pris: 296 pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Familieferie i Sverige

Jeg har fundet tilbuddet hos Hotelspecials og turen går, som jeg var inde på i introen, til det populære familieresort Ronneby Bruun. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Ronneby i den sydlige del af Sverige. Her bor i tæt på Blekinges skærgaardskyst og Bruunsparken (kåret til Sverige smukkeste i 2005).

Ronneby Bruun er et af Sveriges mest populære resorts. Hotellet har blandt andet en lækker spaafdeling med både indendørs pool og boblebad (børn har adgang indenfor særlige tidsrammer, det kan du læse mere om ved at klikke på “se tilbud” længere nede). Derudover ligger der tennisbaner, golfbaner og andre aktiviteter tæt på hotellet, så der er rigeligt at give sig til.

Ingen sjov og feriehygge uden god mad. Dette ophold er inklusiv morgenmad, men derudover har hotellet hele 3 forskellige “spisesale”, hvor der bliver serveret forskellige mad, som passer til både børn og voksne. Og nu når vi er ved mad og drikke, så skal jeg selvfølgelig huske at nævne, at hotellet også har en populær børneklub, som koster 150 kr. (pr. dag) og giver adgang til fri is, sodavand og forskellige aktiviteter – en sikker favorit hos børnene.

Nu videre til detaljerne omkring booking. Det bedste af det hele er nemlig, at opholdet er utrolig “fleksibelt” og kan bookes fra fra dags dato og helt frem til sommeren 2020. Udover de mange ledige rejsedatoer, er der også mulighed for at ændre på rejselængden, hvis I f.eks. kun ønsker 2 dage (1 overnatning) eller måske 4-5 dage. Ligeledes kan der selvfølgelig også ændres på antallet af personer, men værelserne har et maks på 2 voksne og 1 børn pr. værelse. Børn i alderen 0-6 bor gratis og børn i alderen 7-12 koster 212 kr. pr. nat, som skal ligges oveni prisen.  

OBS. Der kan bookes familieværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, men så bliver prisen en del højere.

Den pris jeg tager udgangspunkt i er fra d. 28. – 30. marts, hvor det er muligt at booke et “specialtilbud” for kun 591 kr., som svarer til 296 kr. pr. person (ved 2 personer) endda inklusiv morgenmad.

Prisen er fra 296 kr. pr. person (ved 2 personer)
Derudover kommer der et bookinggebyr på 99 kr. pr. booking. 

SE TILBUD

Her er et screenshot af tilbuddet 📸

Flere billeder af hotellet

Familieferie i Sverige Familieferie i Sverige

Familieferie i Sverige


Sådan kommer du til Ronneby Bruun

Ronneby Bruun ligger i Sydsverige, cirka 2 timer og 40 minutters kørsel fra København. Du kan finde en ruteplan ved at klikke her. Der er desuden gratis parkering ved hotellet.


Familieferie i Sverige

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar