Miniferie Rejsetilbud

Familieferie i Sverige: 3 dage på Sydsveriges største resort for kun 599 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er det endnu ikke lykkedes dig at finde den perfekte sommerferie for hele familien? Så har jeg en dejlig nyhed til dig. Dette Scoop er nemlig en familiesommerferie i Sverige, som både er nem at komme til og som kan bookes til en rigtig skarp pris. Turen går til det 4-stjernede Ronneby Bruun, som er et af Sveriges største, og mest populære resorts. Her finder du oplevelser for hele familien, som med garanti vækker glæde både hos børn og voksne. Ronneby Bruun har blandt andet et stort vandland med både vandrutsjebaner, børnebassin, og en masse sjove aktiviteter. Foruden hotellets mange aktiviteter, byder det også på flere forskellige restauranter, hvor du kan få serveret alt fra pizza til en lækker middag  med lokale råvarer. Ronnyby Bruun er det perfekte familieresort, så mangler du en familievenlig sommerferie, er dette scoop en oplagt mulighed!


Familieferie i Sverige: 3 dage på Sydsveriges største resort
Samlet pris: 599 kr. pr. person. (ved 4 personer)

SE TILBUD


Familieferie i Sverige

Jeg har fundet tilbuddet hos Hotelspecials og turen går, som jeg var inde på i introen, til det populære familieresort Ronneby Bruun. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Ronneby i den sydlige del af Sverige. Her bor i tæt på Blekinges skærgaardskyst og Bruunsparken (kåret til Sverige smukkeste i 2005).

Ronneby Bruun er et af Sveriges mest populære resorts. Særligt om sommeren, hvor det store vandland åbner og invitere til sjov og leg for børn og legesyge voksne. Badelandet er opvarmet om sommeren (efter behov) og har flere forskellige vandrutsjebaner, bølgebassin, børnebassin og meget andet. Hotellet har desuden en lækker spaafdeling med blandt andet indendørs pool og boblebad. Derudover ligger der tennisbaner, golfbaner og andre aktiviteter tæt på hotellet, så der er rigeligt at give sig til.

Ingen sjov og feriehygge uden god mad. Dette ophold er inklusiv morgenmad, men derudover har hotellet hele 3 forskellige “spisesale”, hvor der bliver serveret forskellige mad, som passer til både børn og voksne. Og nu når vi er ved mad og drikke, så skal jeg selvfølgelig huske at nævne, at hotellet også har en populær børneklub, som koster 150 kr. (pr. dag) og giver adgang til fri is, sodavand og forskellige aktiviteter – en sikker favorit hos børnene.

Nu videre til detaljerne omkring booking. Det bedste af det hele er nemlig, at opholdet kan bookes i hele JULI og august, bortset fra . 11.-12. juli og 25.-28. juli, hvor alt er udsolgt – ellers er der frit valg på alle hylder! Opholdet er utrolig “fleksibelt”, så udover de mange ledige rejsedatoer, er der også mulighed for at ændre på rejselængden, hvis I f.eks. kun ønsker 2 dage (1 overnatning) eller måske 4-5 dage. Ligeledes kan der selvfølgelig også ændres på antallet af personer, men værelserne har et maks på 2 voksne og 2 børn pr. værelse. Børn i alderen 0-6 bor gratis og børn i alderen 7-12 koster 212 kr. pr. nat, som skal ligges oveni prisen.

Den pris jeg tager udgangspunkt i er fra d. 10. – 12. juli, hvor det er muligt at booke et superior-værelse for kun 2399 kroner for 2 nætter (1199 pr. nat) – endda inklusiv morgenmad. Rejser I 4 personer (2 voksne og 2 børn på mellem 0-6) kan I derfor komme afsted fra kun 599 kroner pr. person.

Prisen er fra 599 kr. pr. person (ved 4 personer)

SE TILBUD

Familieferie i Sverige

Flere billeder af hotellet

Familieferie i Sverige Familieferie i Sverige Familieferie i Sverige


Sådan kommer du til Ronneby Bruun

Ronneby Bruun ligger i Sydsverige, cirka 2 timer og 40 minutters kørsel fra København. Du kan finde en ruteplan ved at klikke her. Der er desuden gratis parkering ved hotellet.


Familieferie i Sverige

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar