Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Dubai: flyv direkte tur/retur fra kun 1721 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du en drøm om at opleve Dubai? I dag har jeg fundet en masse billige flybilletter med afrejse henover vinteren! Dubai er en unik by, hvor der mulighed for at kombinere både storby- og badeferie. Her finder du smukke sandstrande, hvor du kan tilbringe det meste af dagen. Når mørket falder på, kan du gå på opdagelse i Dubai Mall eller besøge verdens højeste bygning, Burj Khalifa. En ganske unik kombination, hvis du spørger mig. En anden god ting ved Dubai er vejret. For når sneen vælter ned her i Danmark, så ligger temperaturen i Dubai ganske stabilt på omkring de 25-30 grader – og det samme gælder for badevandet. Lyder det ikke skønt? Læs med her og bliv klogere på hvordan du får fat i billige flybilletter til Dubai!

TIP: Jeg har lavet en guide med 10 oplevelser og seværdigheder, som du er nødt til at opleve, når du besøger Dubai. Du kan læse guide her: Oplevelser og seværdigheder i Dubai


Billige flybilletter til Dubai: flyv direkte tur/retur
Samlet pris: 1721 kr.

SE FLYTILBUD          


Billige flybilletter til Dubai

Flybilletter

Jeg har netop fundet billige (og direkte!) flybilletter til Dubai – endda i højsæsonen! Billetterne er fundet på søgemaskinen Momondo og  prisen ligger på mellem 1720-2200 kr. Herunder kan du få et overblik.

Fly fra København

Billige flybilletter til Dubai

Prisen for flybilletterne er 1721 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Dubai i perioden fra november og helt frem til foråret 2020. Ovenstående eksempel er fra d. 28. november til d. 5. december, hvor du flyver direkte med Norwegian og det er netop det norske flyselskab, som står for hovedparten af de flybilletter jeg har fundet. Mit eksempel herover er over 8 dage (7 nætter), men du kan sagtens ændre rejselængden hvis du ønsker dette. Norwegian flyver på tirsdage, torsdage og lørdage, så det betyder at du sagtens kan ændre rejselængden til eksempelvis 5, 10 eller 14 dage.

TIP:  Har du ikke noget imod en mellemlandning på vejen, er det faktisk muligt at finde flybilletter for helt ned til 1500-1600 kr. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Dubai har et stort udvalg af hoteller. Her finder du alt fra fine budgethoteller og til store 5-stjernede hoteller (Dubai har endda også et 7 stjernet hotel!). Prisniveauet på hoteller i Dubai er overraskende lavt og du kan sagtens bo på et 4- eller 5 stjernet hotel i en uges tid for omkring 3000-5000 kr. Du finder en komplet oversigt over hoteller i Dubai her: hoteller i Dubai

 SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.

Billige flybilletter til Dubai


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Metro
Dubai har en utrolig velfungerende metro, og den er både nem og billig at benytte. Du kan derfor metroen fra lufthavnen og ind til den centrale del af byen. Metroen kører i tidsrummet 05.50 (05.30 på torsdage) og frem til midnat (01.00 på torsdage og fredage).

Taxa
Du kan selvfølgelig også vælge at hoppe på en taxa når du ankommer, og blive kørt direkte til dit hotel. Taxaerne har et startgebyr på cirka 3 AED (5,50 kroner), men ellers er de generelt billige og sikre at benytte.

Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen ved at klikke her.

Hotellets lufthavnstransport
De fleste hoteller i Dubai tilbyder kørsel til/fra lufthavnen. Hold øje med dette når du booker dit hotel og vurder om det er noget du vil benytte.


Værd at vide

Pas og visum
Dubai (De Forenede Arabiske Emirater) er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen. Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Billige flybilletter til Dubai

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar