Miniferie Rejsetilbud

YSTAD SALTSJÖBAD: 2 dage inkl. 3-retters menu, morgenmad og adgang til spa for kun 1194 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

UDSALG! SPAR 15% (gælder kun i dag!) Jeg har netop fundet et fantastisk tilbud på Sveriges mest populære badehotel! Ystad Saltsjöbad ligger kun en times kørsel fra København og med en beliggenhed i forreste række, direkte ud til Østersøen, kan det næppe blive bedre. Hotellet har et kæmpe spaområde, hvor du finder alt fra pool, jacuzzi, saunaer, dampbade og et stort udvalg af wellnessbehandlinger. Mangler du en sidste-øjebliksgave til valentinsdag? Så læs med her!


Ystad Saltsjöbad: 2 dage inkl. 3-retters middag, morgenmad og adgang til spa
Pris pr. person: 1194 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Video fra Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad, Sweden from Jesper Anhede on Vimeo.


Detaljer

Hos GO DREAM har jeg netop fundet et ekstraordinært godt valentinstilbud, på et luksuriøst spaophold på Sveriges mest populære badehotel, Ystad Saltsjöbad. Hvis ikke at du tidligere har hørt om dette badehotel, så er det på tide! Hotellet har eksisteret siden 1897 og er i dag, et af de mest ikoniske i hele Skandinavien. Ystad Saltsjöbad ligger med en unik placering direkte ud til Østersøen. Hotellet råder over en kæmpe wellnessafdeling, hvor du kan blive forkælet fra top til tå, og nyde de mange forskellige spafaciliteter. Her har du blandt andet adgang til indendørs pool, jacuzzi, dampbad/sauna og meget andet! 

Det tilbud jeg har fundet er på et såkaldt “gavebevis” på et Deluxeophold på Ystad Saltsjöbad. Dvs. at du køber et gavebevis som kan benyttes på søndage-fredage, og som gælder for 2 personer i 2 dage (1 overnatning) inkl. morgenmad, 3-retters menu og adgang til den føromtalte spaafdeling.  Prisen for gavebeviset er 2388 kr. dvs. 1194 kr. pr. person (ved 2 personer) – du sparer altså 15% i forhold til normalprisen!

OBS: Dette tilbud gælder kun i dag! (14. februar).

Prisen er fra 1194 kr. pr. person (baseret på 2 personer).

SE TILBUD

 

Billeder fra hotellet

Ystad Saltsjöbad Ystad Saltsjöbad Ystad Saltsjöbad


Sådan kommer du til Ystad Saltsjöbad

Ystad ligger i Sverige, cirka 90 km. fra København. Jeg anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Bil:
Du kan selvfølgelig tage bilen og køre en tur over Øresundsbroen. Hele turen til Ystad tager cirka 1 time og 15 minutter. Der er desuden gratis parkering ved hotellet.

Tog:
Du kan tage toget direkte fra København og til Ystad. Det kan du læse meget mere om her: Tog til Ystad


Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar