Miniferie Rejsetilbud

Romantisk spaophold i Sverige: 2 dage på Ystad Saltsjöbad inkl. morgenmad og adgang til spa for kun 666 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu kan du godt pakke kufferten og gøre dig klar til det ultimative spaophold! For jeg har netop fundet et vildt tilbud, hvor du kan spare hele 46 % (!) på Sveriges mest populære badehotel (og et af Nordens bedste!) nemlig Ystad Saltsjöbad. Det berømte badehotel ligger kun en times kørsel fra København og har en beliggenhed i forreste række, direkte ud til Østersøen. Hotellet har et stort spaområde, hvor du finder alt fra pool, jacuzzi, saunaer, dampbade og et stort udvalg af wellnessbehandlinger. Derudover medfølger der også en overdådig morgenmadsbuffet i dit ophold, så det kan næppe blive meget bedre! Er du klar til at opleve den ultimative spaoplevelse?


Romantisk spaophold i Sverige: 2 dage på Ystad Saltsjöbad inkl. morgenmad og adgang til spa
Pris pr. person: 666 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Video fra Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad, Sweden from Jesper Anhede on Vimeo.


Detaljer

Hos Hotelspecials har jeg netop fundet et ekstraordinært godt tilbud på et luksuriøst spaophold, på Sveriges (nok) mest populære badehotel, Ystad Saltsjöbad. Hvis ikke at du tidligere har hørt om dette badehotel, så er det på tide! Hotellet har eksisteret siden 1897 og er i dag, et af de mest ikoniske i hele Skandinavien. Ystad Saltsjöbad ligger med en unik placering direkte ud til Østersøen og hotellet råder over en kæmpe wellnessafdeling, som går under navnet Salt Creek. Her kan du blive forkælet fra top til tå, og nyde de mange forskellige spafaciliteter, som blandt andet indendørs pool, jacuzzi, dampbad/sauna og meget andet. Spaafdelingen går for at være en af de ypperste spaoplevelser i hele norden og der er virkelig ikke sparet på noget!

Tilbuddet hos Hotelspecials og koster fra 1333 kr. hvilket svarer til 666 kr. pr. person (du sparer over 45%!). Prisen inkludere en overnatning i et dobbeltværelse, morgenmadsbuffet og adgang til spaen. Opholdet kan bookes i perioden fra marts-juni og du kan også sagtens tilkøbe ekstra nætter, hvis du synes én enkelt overnatning er i underkanten.

Prisen er fra 1333 kr. som svarer til 666 kr. pr. person (ved 2 personer).
Derudover kommer der et bookinggebyr på 79 kr.

SE TILBUD

Billeder fra hotellet

Ystad Saltsjöbad Ystad Saltsjöbad Ystad Saltsjöbad


Sådan kommer du til Ystad Saltsjöbad

Ystad ligger i Sverige, cirka 90 km. fra København. Jeg anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Bil:
Du kan selvfølgelig tage bilen og køre en tur over Øresundsbroen. Hele turen til Ystad tager cirka 1 time og 15 minutter. Der er desuden gratis parkering ved hotellet.

Tog:
Du kan tage toget direkte fra København og til Ystad. Turen tager cirka halvanden time og koster 129 kr. pr. vej. Det kan du læse meget mere om her: Tog til Ystad


Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar