Rejsetilbud Storbyferie

Sommerweekend i Amsterdam: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 1423 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Amsterdam er tilbage! Byen med de mange kanaler, smukke huse og en dejlig, afslappende stemning. er oplagt til et par hyggelige dage, hvor den kan stå på både shopping, kulturoplevelser og god mad. Oplev de mange, spændende seværdigheder, hvor blandt andet Van Gogh Museum og Anne Franks Hus er et besøg værd. Du finder også et kæmpe Heineken-museum, hvor du kan kombinere en rundvisning, med en ølsmagning. Amsterdam er en unik storby og nu har du mulighed for at tage afsted til en utrolig skarp pris, hvad venter du på?


Weekend i Amsterdam: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1423 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Amsterdam

Flybilletter

På søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter til Amsterdam med afrejse fra både København, Aalborg og Billund. De billigste billetter er fra København, hvor du kan komme afsted fra cirka 660 kr. Foretrækker du at flyve fra Aalborg eller Billund skal du slippe omkring 1100-1400 for en returbillet, hvilket også er en fin pris! Bemærk desuden de gode flyvetider, som uanset hvor du flyver fra, giver dig massere af tid i Amsterdam! 

Fly fra København

Amsterdam

Prisen for flybilletterne er 664 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Amsterdam

Prisen for flybilletterne er 1149 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Amsterdam

Prisen for flybilletterne er 1201 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempler er alle fra d. 24. – 26. maj, men  passer disse datoer ikke ind i dine rejseplaner, så skal du ikke gå i panik – du kan nemlig komme afsted (stort set) det meste af maj, juni og juli. Flybilletterne er med KLM, som hver dag flyver fra både København, Billund og Aalborg. Du kan også finde flybilletter med Norwegian og SAS, hvis du rejser fra København. De mange muligheder er betyder også, at du kan kombinere rejselængden præcis som du ønsker. Herunder har jeg listet en masse rejsedatoer op, hvor du rejser henover en weekend, men kan du sagtens finde flere datoer.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København:

Fra Aalborg:

Fra Billund:


Hotel & Airbnb

Lad det være sagt med det samme – et centralt hotel i Amsterdam, af en nogenlunde standard, henover en weekend – plejer at koste en del, men hvad er så alternativet? Det er selvfølgelig at finde et lækkert hotel et stykke fra centrum, men med gode transportmuligheder.

Hotel

Valget er derfor faldet på hotellet Park Plaza Amsterdam Airport. Det er 4 stjernet og ligger cirka 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Det gode ved dette hotel er først og fremmest, at standarden er i orden! Hotellet er en del af en stor, international hotelkæde (Park Plaza), som er kendt for at have styr på tingene. En anden god ting ved hotellet er beliggenheden tæt på lufthavnen. Hotellet tilbyder endda gratis shuttleservice frem og tilbage hele døgnet rundt. Som jeg nævnte i introen, så ligger hotellet et stykke fra centrum. Der går dog busser og sporvogne tæt på hotellet, som kan fragte dig ind til centrum på under 30 minutter. Lyder det ikke nemt? 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæster roser blandt beliggenheden ikke langt fra centrum og tæt på stoppesteder, hvis man foretrækker at tage offentlig transport frem og tilbage. Derudover bliver renligheden og serviceniveauet rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1517 kr, hvilket svarer til 759 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Amsterdam. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Amsterdam

Amsterdam

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Transport fra lufthavnen og til centrum
Når du lander i Amsterdam Lufthavn har du følgende muligheder for at komme ind til centrum:

OBS: Vælger du hotellet som jeg har brugt i dette eksempel, så går der shuttlebusser til og fra lufthavnen.

Tog
Der kører tog direkte fra lufthavnen og til Amsterdam Centraal Station. Togene kører cirka hvert 10-15 minut og prisen er 3,80 euro for en enkeltbillet, som svarer til cirka 40 kr. Togturen tager 15-20 minutter.

Bus
Du kan også tage bus nr. 370 lige udenfor hovedindgangen ved ankomsthallen. Den hører hver halve time og koster 3,60, som er lidt under 40 kr.


Amsterdam

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar