Inspiration Rejseguides Tips & tricks

Rejseguide: 5 rejse-apps til efterårsferien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Efterårsferien står for døren og mange vælger at rejse til diverse storbyer rundt omkring i Europa. Jeg har i dag fundet 5 geniale rejse-apps frem, som med sikkerhed kan gøre din rejse både nemmere og ikke mindst bedre. Alle 5  rejse-apps kan selvfølgelig hentes gratis!

Valuta+ – nødvendigt at omregne valuta
Hvad koster en øl i London eller en t-shirt hos Zara i Budapest? Det kan være svært at gennemskue priserne, når du rejser. Med Valuta+ appen kan du nemt indtaste og gemme de valutaer, du oftest bruger. Dette gør, at du nemt og hurtigt kan omregne priser og tjekke, om du egentlig har råd til den nye taske, som du overvejer. (Fås til iPhone og Android)

Tripadvisor – nemt at finde aktiviteter samt gode spisesteder
Hvis du er tosset med god mad og fede – men også lidt anderledes seværdigheder, så er Tripadvisor et must. Tripadvisor er en smart app, som er opbygget på brugeranmeldelser. du kan derfor læse alt om. hvad andre folk mener om restauranter, seværdigheder og begivenheder i nærheden. Appen giver dig mulighed for at lave specifikke søgninger, og har du eksempelvis lyst til at vide, hvor det bedste pizzahus er, så klikker du bare på det kriterie. (Fås til iPhone og Android)

Maps.ME – gratis kort til rejsen
Glem alt om de traditionelle kort som både fylder i tasken og er umulige at pakke sammen igen. Med Maps.me downloader du (inden du rejser) et kort for den destination, som du skal besøge. Netop denne app er smart, da du kan bruge kortet offline, og du slipper dermed for en dyr mobilregning, når du vender hjem fra din rejse igen. I appen er der desuden oplysninger omkring seværdigheder, restauranter, hæveautomater m.m. Herudover er det også muligt at indtaste punkter f.eks. dit hotels adresse, så du altid er sikret at finde hjem igen. (Fås til iPhone og Android)

YR – Få styr på vejret
Den norske vejr-app er på kort tid blevet verdenskendt og bliver af flere betegnet som den mest præcis af slagsen. Du skal selvfølgelig have en pålidelig vejr-app, som kan fortælle dig, om du skal klæde dig på til regn og kulde eller sol og varme. (Fås til iPhone og Android)

Free Wifi finder – Find gratis wifi
Denne app hjælper dig med at finde et wifi hotspot, hvilket jo altid er dejligt, hvis man har taget et perfekt billede til Instagram. Appen giver dig desuden mulighed for at se oplysninger og anmeldelser om det hotspot du vælger, således at du kan sikkert og trygt kan bruge det. (Fås til iPhone og Android)

Dette var mine bud på 5 rejse-apps, men har du nogle favoritter? Tilføj dem i kommentarfeltet herunder og del dem med andre rejsende.

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar