Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Malaysia: flyv tur/retur til Kuala Lumpur for 3309 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Kuala Lumpur i Malaysia, og hvis du spørger mig, så er netop Malaysia ét af de mest undervurderede lande i Asien. Landet har nemlig utrolig meget at byde på! Hovedstaden Kuala Lumpur, er ligesom andre asiatiske storbyer; kaotisk og varm, men samtidig utrolig fascinerende Her kan du opleve det berømte Petronas Towers (verdens højeste tvillingetårne) som skyder hele 540 meter i vejret. Kuala Lumpur er desuden særligt kendt for sin mad, som er et miks af både indisk, kinesisk og malaysisk – det er så lækkert! 

Når du bliver træt af storbymylderet, kan du sætte kursen med Langkawi eller Perhentian Island, hvor du finder nogle ualmindelige smukke sandstrande. Hvis du er mere til adventure og naturoplevelser, så er der kun ét sted at rejse hen og det er den malaysiske del af Borneo. 

Som du nok kan høre, så kan billige flybilletter til Kuala Lumpur bruges til flere forskellige rejsetyper. De kan enten være startskuddet til din rundrejse i Malaysia (se inspiration længere nede), eller være en billig flybillet til din næste Asien-rundrejse. For når du først er kommet til Kuala Lumpur, kan du flyve (billigt!) videre til eksempelvis Thailand, Indonesien (Bali) eller endda Australien, hvis det er på din bucketliste. Jeg har fundet flybilletterne for dig – resten er op til dig. En ting er dog sikkert, jeg vil klart anbefale dig, at tilbringe et par dage i fantastiske Kuala Lumpur!


Billige flybilletter til Malaysia: flyv tur/retur til Kuala Lumpur
Samlet pris: 3309 kr.

SE FLYTILBUD       


Flybilletter

Det vælter ind med gode tilbud på flybilletter! Forleden fandt jeg billige flybilletter til Kina og nu er turen kommet til et endnu et skønt land i Asien, nemlig Malaysia. Jeg har fundet en masse billige flybilletter til landets hovestad Kuala Lumpur henover hele foråret, så det er bestemt værd at fejre!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 3309 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er med afrejse fra København og jeg har fundet en masse billige afgange i perioden januar-april – så der er virkelig mange rejsedatoer at vælge mellem! Mit eksempel herover er fundet på Travelmarket og er fra d. 2. – 14. februar, hvor prisen er kun 3309 kr.

Du flyver med Qatar Airways (verdens 2. bedste flyselskab!) og har et stop i Doha på rejsen, men flyvetiden er god og det gør sig gældende på de fleste af flybilletterne. Derudover er prisen, som altid med Qatar Airways, inklusiv 30 kg. bagage og mad ombord! Foruden Qatar Airways, kan du også finde en masse billige afgange med KLM – endda også Billund og Aalborg. Her starter prisen fra knap 3500 kroner.

Som jeg kort var inde på før, så har jeg fundet en masse billige afgange henover foråret, og herunder har jeg lavet en oversigt. Jeg har valgt en rejselængde på 12 dage, men det kan sagtens ændres, hvis du hellere vil rejse i en kortere periode – eller længere, for den sags skyld. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Som jeg kort var inde på i introen, ligger disse billige flybilletter til Kuala Lumpur op til flere forskellige rejsetyper.  Uanset hvilken rejse du drømmer om, vil jeg dog klart anbefale dig at bruge et par dage i Kuala Lumpur, som er en super fed storby. Derfor kan du finde en komplet oversigt over hoteller i Kuala Lumpur her: Hoteller i Kuala Lumpur

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Rejseinspiration til Malaysia

Malaysia er et fantastisk rejsemål, og utrolig undervurderet, hvis du spørger mig. Jeg har selv rejst rundt i landet og oplevet en masse fantastiske steder. Herunder har jeg kort listet nogle af Malaysias “højdepunkter” op, som du kan bruge som inspiration til din rundrejse i landet. 

Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Langkawi

Blot en times flyvning fra Kuala Lumpur og så står du på en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Øen ligger blot få kilometer fra den grænsen til Thailand, og når man ankommer, kan man hurtigt finde flere lighedstegn med netop Thailand. Langkawi byder på frodig jungle med flere smukke vandfald og et rigt dyreliv. Derudover finder du skønne sandstrande overalt på øen, ligesom der er et rig mulighed for dykning og snorkling. Et andet af øens højdepunkterne er Langkawi Skybridge, som rager hele 660 meter op i luften. Derfra har du en vild udsigt over hele øen og det er klart en oplevelse jeg kan anbefale!

Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Perhentian Island

Videre til næste sted – som måske er et af de smukkeste i hele Malaysia. Et stykke ud fra landets østkyst ligger de to Perhentien-øer, Perhentien Kecil og Perhentien Basar. Øerne er noget nær det tætteste du kommer på paradis og foruden enkelte hoteller/resorts, består øerne af jungle og smukke sandstrande. Et vidunderligt sted!

Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Borneo

Verdens trejdestørste ø, Borneo, har også Malaysisk islæt over sig. Øen er nemlig delt mellem Malaysia, Indonesien og Brunei og her finder du nogle helt unikke oplevelser, som er svære at finde andre steder i verden. Borneo har nemlig et af verdens største regnskovsområder. Det betyder også at dyrelivet er fantastisk og du kan blandt andet være heldig at opleve elefanter, næsehorn og de sjældne orangutanger. 

Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Cameron Highlands

Sidste stop er Cameron Highlands – det malaysiske “højland”. Området ligger et par timers kørsel fra Kuala Lumpur og  området er særligt kendt for sine billedeskønne omgivelser, som primært består skov, floder og vandfald. Her ligger desuden et hav af forskellige te- og frugtplantager. Cameron Highlands kan enten besøges som en dagstur (eksempelvis fra Kuala Lumpur) eller du kan vælge at tilbringe et par nætter i området. Du skal dog være opmærksom på at temperaturen “kun” ligger på omkring 15-25 grader, som er ganske køligt, sammenlignet med resten af Malaysia. 


Værd at vide

Pas og visum
Malaysia er visumfri i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed og derudover skal du ved indrejse i landet, kunne fremvise en gyldig returbillet (eller billet til videre rejse), som beviser at du rejser ud af landet indenfor de 90 dage.

Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar