Miniferie Rejsetilbud

Minicruise til Oslo: 2 nætter i kahyt for kun 24 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til et absurd billigt minicruise til Oslo? Dette Scoop tager dig med ombord på Oslobåden og giver dig mulighed for at opleve Norges fantastiske hovedstad – for kun 24 kr. (!) . Båden er et “flydende hotel” med alt hvad hjertet begærer. Her finder du restauranter, som serverer alt fra pizza til store bøffer. Derudover er der en stor wellness afdeling med både pool, jacuzzi og spa. Der er selvfølgelig også mulighed for lidt toldfri shopping og hvem elsker ikke det? Når båden rammer Oslo, har du det meste af dagen til at opleve byens seværdigheder, inden turen går retur mod Danmark. Trænger du til et par hyggelige og afslappende dage med en du holder af, så er dette Scoop en oplagt mulighed.  


Minicruise til Oslo: 2 nætter i kahyt for kun 24 kr.
Samlet pris: 24 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Minicruise til Oslo

Detaljer

Hos DFDS Seaways har jeg netop fundet et knaldgodt tilbud, som giver dig mulighed for at tage på et 3 dages minicruise til Oslo, for det symbolske beløb på 24 kroner pr. person! . DFDS er netop blevet kåret til Europas førende færgeoperatør og det fejrer de med dette vanvittige tilbud!

Tilbuddet er som sagt et minicruise til Oslo og det inkluderer 2 nætter i en indvendig kahyt (kan opgraderes). Oslobåden sejler fra København kl. 16.30 og er fremme i Oslo kl. 09.45 næste morgen. Derefter har du og din rejsepartner cirka 7 timer til at opleve Norges fantastiske hovedstad, inden at turen går tilbage mod København. Som jeg skrev i introen, så er Oslobåden nærmest et flydende hotel. Båden har flere restauranter, shoppingmuligheder, en spaafdeling og for de voksne er der både vinbar og kasino – så du kommer bestemt ikke til at kede dig!

Gavekortet kan bruges på udvalgte søndag-onsdage i perioden 1/9 – 18/12 2019.  Sidt men ikke mindst, skal jeg selvfølgelig huske at nævne, at dette vanvittige tilbud skal bookes senest d. 25/6 kl. 10.00, så du har lidt travlt!

Prisen er fra 24 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD

Minicruise til Oslo


Minicruise til Oslo

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar