Miniferie Rejsetilbud

Minicruise til Oslo: 2 nætter i kahyt fra kun 48 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til et super billigt minicruise til Oslo? Dette Scoop tager dig med ombord på Oslobåden og giver dig mulighed for at opleve Norges fantastiske hovedstad – fra kun 48 kr. pr. person. Båden er et “flydende hotel” med alt hvad hjertet begærer. Her finder du restauranter, som serverer alt fra pizza til store bøffer. Derudover er der en stor wellness afdeling med både pool, jacuzzi og spa. Der er selvfølgelig også mulighed for lidt toldfri shopping og hvem elsker ikke det? Når båden rammer Oslo, har du det meste af dagen til at opleve byens seværdigheder, inden turen går retur mod Danmark. Trænger du til et par hyggelige og afslappende dage med familien, eller en af dine nærmeste, så er dette scoop det oplagte valg.


Minicruise til Oslo: 2 nætter i kahyt
Samlet pris fra: 48 kr. pr. person. (ved 4 personer)

SE TILBUD


Minicruise til Oslo

Detaljer

Hos DFDS Seaways har jeg netop fundet et knaldgodt tilbud, som giver dig mulighed for at tage på et 3 dages minicruise til Oslo fra kun 48 kr. pr. person. (+ et bookinggebyr på 75 kr.)

Tilbuddet er som sagt et minicruise til Oslo og det inkluderer 2 nætter i en indvendig kahyt (kan opgraderes). Oslobåden sejler fra København kl. 16.15 og er fremme i Oslo kl. 09.45 næste morgen. Derefter har du cirka 6 timer til at opleve Norges fantastiske hovedstad, inden at turen går tilbage mod København. Som jeg skrev i introen, så er Oslobåden nærmest et flydende hotel. Båden har flere restauranter, shoppingmuligheder, en spaafdeling og for de voksne er der både vinbar og kasino – så du kommer bestemt ikke til at kede dig!

Dette tilbud kan bookes med afrejse udvalgte søndage-onsdag helt frem til d. 22. december. Prisen på 48 kr. er fraprisen hvis I rejser 4-personer i en standard 4-køjs kahyt. Rejser I kun 2 personer, kan I finde priser fra cirka 70-90 kr. pr. person.

OBS: Tilbuddet slutter d. 27. februar! 

Prisen er fra 48 kr. pr. person. (ved 4 personer)
OBS:
DFDS pålægger et “onlinebookingtillæg” på 75 kr. på hver bestilling!

SE TILBUD

Her er et screenshot af tilbuddet 📸

Minicruise til Oslo

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar