Inspiration Rejseguides

Guide til efterårsferien: 5 byer du kan flyve til for under 1000 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt og for mange er det ensbetydende med en storbyferie. Hvis du er en af de heldige, så har du måske opdaget at det er svært at finde billige flybilletter i efterårsferien. Men bare rolig. Jeg har i denne guide, fundet 5 (fantastiske) europæiske storbyer, som du kan flyve til for under 1000 kr. 

Billige flybilletter i efterårsferien

Berlin

Fantastiske Berlin! Hvor skal man starte?  Om du er til shopping, god mad eller kulturoplevelser, så finder du det hele i Berlin. Byen, der under 2. verdenskrig var opdelt i Øst- og Vestberlin, rummer en unik historie og besøger man den tyske hovedstad, er man selvfølgelig nødt til at opleve resterne af den mur som delte byen. Af andre seværdigheder kan der nævnes Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Berlin Zoo. Du finder desuden omkring 7000 restauranter og pubber, som servere alt hvad hjertet begærer. Så du kommer hverken til at gå sulten (eller tørstig) i seng!

Du kan flyve til Berlin fra både Billund, Århus og København. Prisen starter fra cirka 600 kr. 

FIND FLYBILLET

Billige flybilletter i efterårsferien

Bruxelles

Tilbring din efterårsferie i Bruxelles, som byder på alt fra smukke parker, gourmetmad og shopping. Byen er Europas politiske hovedstad og det er værd at besøge Europa-Parlamentet og Parlamentskvarteret. Byen har desuden en af de smukkeste pladser i Europa, Grand Place, som helt klart er et besøg værd. Når du bliver sulten kan du smage alt fra belgiske pommes frites og til ægte gourmetmad, mulighederne er mange!

Du kan flyve til Bruxelles fra både Billund og København. Prisen starter fra cirka 500 kr. 

FIND FLYBILLET

Billige flybilletter i efterårsferien

Oslo

Den norske hovedstad er et frækt bud på et destination til din efterårsferie. Byen er i en fantastisk udvikling, og der dukker hele tiden nye og smukke bygninger op, hvor byens utrolige Operahus er seneste skud på stammen. Når man besøger Oslo, er det værd at slå vejen forbi Kon-Tiki museet, hvor man kan se den berømte flåde, som den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahl benyttede til at krydse stillethavet. Oslo byder desuden på en masse hyggelige caféer og shoppinggaden Karl Johans Gate, her finder du en masse fede butikker.

Du kan flyve til Oslo fra både Aalborg, Århus, Billund og København. Prisen starter fra cirka 800 kr. 

FIND FLYBILLET

Billige flybilletter i efterårsferien

London 

London er fantastisk storby, med noget til enhver smag. Her finder du de berømte seværdigheder såsom Big Ben og Buckingham Palace, du finder shopping i alle prisklasser, både de helt dyre på Oxford Street, samt de små lokale markeder overalt i byen. Er du til musicals og koncerter, så er London også stedet! Transport i byen er utrolig nemt, da “The Tube” fragter dig rundt i undergrunden, hurtigt og billigt. 

TIP: Læs desuden vores store London-guide, som du finder her: London-guide

Du kan flyve til London fra både Aalborg, Århus, Billund og København. Prisen starter fra cirka 800 kr. 

FIND FLYBILLET

Billige flybilletter i efterårsferien

Amsterdam

Amsterdam er lig med hygge og kanalrundfart! Men den hollandske hovedstad har meget mere at byde på. Du kan blandt andet slå vejen forbi det berømte Van Gogh museum eller Anne Franks hus. For øl-entusiasterne anbefales det at slå vejen forbi byens Heineken museum. Amsterdam er desuden en rigtig cykelby, så den bedste måde at komme rundt er enten på den to-hjulede.

TIP: Læs Julies blogindlæg om 8 ting du skal vide, før du besøger Amsterdam. Du finder indlægget her.

Du kan flyve til Amsterdam fra både Aalborg, Billund og København. Prisen starter fra cirka 800 kr. 

FIND FLYBILLET


Skal du bruge hjælp til at planlægge efterårsferien?

Hvis du får brug for hjælp til planlægningen af din næste rejse, så er jeg altid klar til at hjælpe. Læs mere her: Dit Personlige Scoop

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar