Inspiration Rejseguides

Billige flybilletter i efterårsferien: 5 byer du kan flyve til for under 1000 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Leder du efter billige flybilletter i efterårsferien? Så har du måske opdaget, at det kan være svært at finde flybilletter, som ikke koster spidsen af en jetjager. Der gemmer sig heldigvis (næsten) altid et godt tilbud derude og i denne guide, har jeg fundet 5 (fantastiske) europæiske storbyer, som du kan flyve til for under 1000 kr.
 

Berlin

Billige flybilletter i efterårsferien

Fantastiske Berlin! Hvor skal man starte?  Om du er til shopping, god mad eller kulturoplevelser, så finder du det hele i Berlin. Byen, der under 2. verdenskrig var opdelt i Øst- og Vestberlin, rummer en unik historie og besøger man den tyske hovedstad, er man selvfølgelig nødt til at opleve resterne af den mur som delte byen. Af andre seværdigheder kan der nævnes Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Berlin Zoo. Du finder desuden omkring 7000 restauranter og pubber, som servere alt hvad hjertet begærer. Så du kommer hverken til at gå sulten (eller tørstig) i seng!

TIP: jeg har skrevet en stor guide til Berlin, som klæder dig på inden afrejsen. I guiden kan du blive klogere på hvordan du benytter de mange transportmuligheder i byen, hvor du skal shoppe og hvilke seværdigheder du skal opleve. Du finder guiden her: Berlin-guide

 

Fly fra København (15. – 18. oktober)

Prisen for flybilletterne er 456 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 

Fly fra Billund (14. – 18. oktober)

Prisen for flybilletterne er 881 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 

Bruxelles

Billige flybilletter i efterårsferien

Tilbring din efterårsferie i Bruxelles, som byder på alt fra smukke parker, gourmetmad og shopping. Byen er Europas politiske hovedstad og det er værd at besøge Europa-Parlamentet og Parlamentskvarteret. Byen har desuden en af de smukkeste pladser i Europa, Grand Place, som helt klart er et besøg værd. Når du bliver sulten kan du smage alt fra belgiske pommes frites og til ægte gourmetmad, mulighederne er mange! Byen har endda et helt museum dedikeret til chokolade (mere info her), hvad siger du så? 

Fly fra København (13. – 17. oktober)

Prisen for flybilletterne er 898 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 

London

Billige flybilletter i efterårsferien

London er fantastisk storby, med noget til enhver smag. Her finder du de berømte seværdigheder såsom Big Ben og Buckingham Palace, du finder shopping i alle prisklasser, både de helt dyre på Oxford Street, samt de små lokale markeder overalt i byen. Er du til musicals og koncerter, så er London også stedet! Transport i byen er utrolig nemt, da “The Tube” fragter dig rundt i undergrunden, hurtigt og billigt. 

TIP: jeg har skrevet en stor London-guide, hvor der står alt du skal vide omkring shopping, spisesteder, transport i byen og meget andet. Guiden indeholder endda en række guldkorn, til hvordan du kan spare penge under dit ophold, så jeg vil klart anbefale dig at læse guiden inden din rejse til London! Du finder guiden her.

Fly fra København (14. – 17. oktober)

Prisen for flybilletterne er 833 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 

Fly fra Billund (14. – 16. oktober)

Prisen for flybilletterne er 894 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 

Oslo

Billige flybilletter i efterårsferien

Den norske hovedstad er et frækt bud på et destination til din efterårsferie. Byen er i en fantastisk udvikling, og der dukker hele tiden nye og smukke bygninger op, hvor byens utrolige Operahus er seneste skud på stammen. Når man besøger Oslo, er det værd at slå vejen forbi Kon-Tiki museet, hvor man kan se den berømte flåde, som den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahl benyttede til at krydse stillethavet. Oslo byder desuden på en masse hyggelige caféer og shoppinggaden Karl Johans Gate, her finder du en masse fede butikker.

Fly fra Billund (14. – 17. oktober)

Prisen for flybilletterne er 749 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 

Milano

Billige flybilletter i efterårsferien

Hvad med en smuttur til Europas modeby nummer ét? Milano er en pulserende storby, spækket med mode og kultur. Det er også her du (højst sandsyndligt) finder det bedste vejr i efterårsferien, og det er ikke unormalt at temperaturen ligger på +20 grader i oktober måned. Oplev byens varetegn, den enorme kirke Duomo De Milano. Er du sportsinterreseret, så husk at byen rummer hele to fodboldhold, AC Milan og Inter, som begge spiller på det smukke San Siro stadion.

Fly fra København (14. – 16. oktober)

Prisen for flybilletterne er 737 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 


Skal du bruge hjælp til at planlægge efterårsferien?

Hvis du får brug for hjælp til planlægningen af din næste rejse, så er jeg altid klar til at hjælpe. Dit Personlige Scoop er perfekt til dig som foretrækker at bruge tid med familien eller vennerne, fremfor at søge nettet tyndt efter det perfekte rejsetilbud – det klarer jeg nemlig for dig! Du kan derfor nøjes med at booke din rejse og tælle dage til, at du skal ud i verden. Læs mere her: Dit Personlige Scoop

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar