Miniferie Rejsetilbud

Europas mest luksuriøse spa: 2 dage i Falkenberg Strandbad for kun 552 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Trænger du til en seriøs omgang wellness og afslapning? Tag med til Falkenberg Strandbad i Sverige! Stedet, som blev kåret til Europas mest luksuriøse sparesort i 2017, har ALT hvad et spa-resort skal indeholde – og lige nu kan du spare hele 48 % (!) på dit ophold! Under opholdet har du mulighed for at slappe af i hotellets champagne-pool, saunaen med havudsigt eller et af hotellets mange andre spatilbud, og placeringen direkte ud til Kattegat og den friske havluft fuldender det hele. Falkenberg Strandbad er det ypperste inden for spa og du kan booke opholdet til nærmest halv pris! Fik jeg nævnt at morgenmad også er inkluderet i prisen på de 568 kr.? Skynd dig afsted!


Falkenberg Strandbad: 2 dage inkl. morgenmad
Samlet pris pr. person er fra: 552 kr. (SPAR 48 %)

SE TILBUD 


Er du endnu ikke overbevist? Så tag et kig på denne video 😍

Detaljer

Hos Hotelspecials har jeg fundet et vildt tilbud på et spaophold på Falkenberg Strandbad, som er kåret som Europas mest luksuriøse spa-resort. Falkenberg Strandbad ligger med direkte udsigt over Kattegat og her er alt hvad et spa-resort skal indeholde – og mere til. Her finder du blandt andet champagne-pool, indendørs swimmingpool med havudsigt, saunaer og meget andet.

Tilbuddet jeg har fundet koster 1104 kr. 1 overnatning (du kan sagtens vælge flere), morgenmad og adgang til spa, hvilket svarer til 568 kr. pr. person, og det er altså billigt! Du kan lige nu spare hele 48 % på normalprisen og opholdet kan bookes i rejseperioden slut maj og helt hen til starten af august – også i juli måned!

TIP: Hvis du ønsker mere end 1 overnatning, så kan du faktisk booke hele 3 overnatninger for kun 736 kr. (pr. person) Det kan du læse mere om, hvis du klikker på “se tilbud” herunder.

Prisen er fra 568 kr. pr. person (baseret på 2 personer).
Vær desuden opmærksom på at der skal betales en serviceafgift på 79 kr.

SE TILBUD

Spaophold på Falkenberg Strandbad
Her er et screenshot af tilbuddet 📸

 

Billeder fra Falkenberg Strandbad

Falkenberg StrandbadFalkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad


Sådan kommer du til Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad ligger lidt udenfor Falkenberg på Sverige vestkyst. Fra Gøteborg til Falkenberg er der cirka 100 km.

Transport fra Sjælland
Fra Sjælland er der mulighed for at tage Øresundsbroen og køre op langs den svenske vestkyst. Der er cirka 200 km. og turen tager knap 2 timer og 30 minutter.

Transport fra Jylland
Kommer du fra Jylland, kan du både tage turen over Øresund og videre op af den svenske vestkyst i bil, eller du kan sejle fra Frederikshavn og til Gøteborg. Vælger du køreturen, så er der cirka 430 km. fra Fredericia og turen tager knap 4 timer og 30 minutter.

Hotellet ligger cirka 100 km fra Gøteborg, så der er også mulighed for at sejle fra Frederikshavn – Gøteborg, og køre resten af vejen. En færgebillet (inkl. bil) koster fra omkring 900-1000 kr og kan købes hos Stena Line her: Køb færgebillet


Falkenberg Strandbad

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar