Badeferie Rejsetilbud

Luksus i Thailand: 9 dage i Hua Hin på 5* hotel inkl. fly for kun 6660 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du typen der ikke kan få nok af sol, varme og kolde drinks? Så har jeg løsningen! Svaret er selvfølgelig en luksusrejse til Thailand. I dag har jeg nemlig fundet et tilbud på 9 dages luksus i Hua Hin i Thailand, hvor der venter dig et ophold på et 5-stjernet hotel, direkte på stranden! Hua Hin en af de ældste feriebyer i Thailand, og det er endda her kongefamilien tager på sommerferie. Området er kendt for de lange, smukke sandstrande, farverige nattemarkeder og hvis man er til golf, ligger der en masse fine golfbaner i området. Skal det være lækkert, luksuriøst og billigt? Så læs med her!


Luksus i Thailand: 9 dage i Hua Hin på 5* hotel inkl. fly
Pris pr. person er fra: 6660 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Luksus i Thailand

I dag er jeg faldet over et vanvittigt luksustilbud til Thailand. Hos charterselskabet Spies har jeg således fundet en 9-dages rejse til den Thailandske kongeby, Hua Hin. Rejsen er en pakkerejse og inkludere både fly+hotel (og morgenmad!). Du checker således ind på det 5-stjernede Evason Hua Hin, hvor der venter dig luksus udover det sædvanlige. Hotellet ligger direkte ud til stranden og har 2 forskellige pools, børnepool, samt restaurant og bar. Du bor på et 34 kvm. stort dobbeltværelse (se billeder længere nede) hvor du har aircondition, balkon, tv, wifi, minibar, og et stort badeværelse med badekar.

Prisen for 2 personer fra d. 7. – 15. april (9 dage) i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 13.320  kr. Ved 2 personer bliver prisen derfor kun 6660 kr. pr. person. Hvem sagde noget om et godt tilbud? Har du ikke mulighed for at rejse i førnævnte periode, så kan rejsen findes i omtrent samme prisleje fra apil-juni 2020.

Prisen er 6660 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

OBS: Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du klikke her og finde en oversigt over lignende tilbud.

Sådan finder du frem til tilbuddet

På computer/tablet
1) Klik på ovenstående knap “SE TILBUD”.
2) Når du kommer ind via linket, skal du kigge i søgefunktionen i venstre side og finde frem til hvor der står “specifikation”. 
3) Her skal du krydse af ud for for “mindst 5 stjerner”.

På mobiltelefon
1) Klik på ovenstående link knap “SE TILBUD”.
2) Når du kommer ind via linket, skal du finde “filter” i toppen og derefter vælge “specifikation”. 
3) Tryk på pilen ud for “vælg min. antal stjerner” og derefter skal du vælge “mindst 5 stjerner”. 

 

Billeder fra hotellet

Luksus i Thailand
Copyright Spies 📸
Luksus i Thailand
Copyright Spies 📸
Luksus i Thailand
Copyright Spies 📸

Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hua Hin ligger cirka 250 km. fra Bangkok, hvor du lander. Derfra har du en række forskellige transportmuligheder – og bare rolig, transport i Thailand er utrolig nemt!

Spies’ lufthavnstransport
Skal det være nemt og uden bekymringer, så kan du når du booker rejsen, tilvælge transport med Spies. Det er dog en ret pebret omgang og det koster således 1956 kr. for turen (frem og tilbage). 

Book en privatchauffør
På hjemmesiden Getyourguide kan du booke en privat transfer til en yderst fornuftig pris. Jeg har f.eks. fundet en tur fra Bangkok – Hua Hin i en minivan for 593 kr. for 2 personer. 

Du kan booke privat transfer her: book transfer

Taxa
Du kan også vælge at tage en taxa, og det er faktisk overraskende billigt. Turen tager et sted mellem 3-4 timer og det kan gøres for 400-500 kr. 

Bus
Foretrækker du den billigste løsning, så anbefaler jeg dig at hoppe på bussen. Der afgår busser direkte fra lufthavnen og til Hua Hin, hver anden time, i tidsrummet mellem 07.30 – 19.30. Der er tale om “luksus-busser” hvor du både har lædersæder og aircondition. Turen tager 3-4 timer og koster cirka 60-80 kr. pr. person. 

Du finder busserne udenfor lufthavnen ved gate nr. 8, på “level 1”. 


Værd at vide

Pas og visum
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Thailand, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Thailand 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Luksus i Thailand

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar