Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Gdansk: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 539 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du efterhånden har krydset London, Paris og Berlin af på din bucketliste, eller blot er træt af de traditionelle storbyer, så har jeg i dag et fantastisk forslag til dig. Du kan nemlig rejse på en rigtig billig storbyferie til Gdansk, som jeg ynder at kalde for Polens smukkeste by. Jeg har fundet en masse billige flybilletter henover sommeren og kombineret dem med et lækkert 4-stjernet lejlighedshotel, med en skøn beliggenhed. Gdansk, med sine mange kanaler og gamle bydel, minder på mange måde om Århus, og henover sommeren oser byen af liv og glade dage. Dette kombineret med det lave prisniveau (sammenlignet med Danmark) gør bare Gdansk til et super spændende rejsemål, som jeg kun kan anbefale dig at opleve.

TIP: Jeg har selv besøgt Gdansk og jeg har skrevet en 48-timers guide til byen. Her kan du blive klogere på, hvad du skal se og opleve under dit ophold.  Du finder guiden her: Guide til Gdansk


Weekend i Gdansk: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 539 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Weekend i Gdansk

Flybilletter

På søgemaskinerne Travelmarket og Momondo har jeg fundet en masse billige sommerafgange til skønne Gdansk. Der er mulighed for at flyve fra både Billund og Aarhus og prisen er presset helt i bund!

Fly fra Billund

Weekend i Gdansk

Prisen for flybilletterne er på 158 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aarhus

Weekend i Gdansk

Prisen for flybilletterne er på 187 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Den billigste afgang har jeg fundet fra Billund d. 18. – 21. maj (lørdag-tirsdag). Du flyver med Wizz Air og du kan nøjes med at betale kun 158 kr. for en returbillet! Hvis ikke du har mulighed for at rejse på ovenstående dato, så har jeg fundet en masse lignende afgange i store dele af juni måned. Dem kan du se herunder.

Som jeg kort var inde på længere oppe, så er der også mulighed for at finde billige flybilletter fra Aarhus. Jeg har f.eks. fundet en billig afgang d. 13. – 16. juni (ovenstående eksempel), hvor du kan komme afsted for kun 187 kr. Bemærk at du her rejser i fra torsdag-søndag. Som det var tilfældet med flybilletterne fra Billund, så har du også her en masse muligheder i forhold til rejsedatoer. Jeg har fundet billige flybilletter i store dele af juni og juli måned, så der er nok datoer at vælge imellem. Du kan se en oversigt over andre billige rejsedatoer herunder.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra Aarhus


Hotel

På trods af Gdansks relative lille størrelse, så bugner byen af fine hoteller, og særligt hotellejligheder, kan finde en masse af i byen. Det er da også en hotellejlighed jeg har fundet frem til dette scoop, og endda en lækker en af slagsen!

Lejligheden ligger i et 4-stjernet kompleks som hedder Blue Mandarin Apartments. Her checker du ind i en fin lejlighed på hele 29 kvm. med både køkken, badeværelse og kombineret stue/soveværelse. Lejligheden har alt du skal bruge under dit ophold, herunder både tv, gratis wifi og endda en fin gårdhave. I forhold til beliggenheden i Gdansk, så er den også super fin. Du bor i gåafstand til byens gamle bydel, som summer af liv og hvor du finder forskellige caféer og restauranter.

Hvad siger gæsterne på Hotels.com?
Hotellet får vurderingen 8,2 ud af 10, hvilket er ganske højt. Gæsterne er især tilfreds med beliggenheden, serviceniveauet og de moderne hotellejligheder.

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 761 kr, hvilket svarer til 381 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Weekend i Gdansk

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen og til centrum

Taxi
Der er cirka 12 km. fra lufthavnen og til centrum af Gdansk. Vælger du at tage en taxa, vil prisen ende på omkring 100-150 kr. Led efter taxaselskabet City Plus Neptun, så er du garanteret en ordentlig kvalitet.

Bus
Vil du tage en bus fra lufthavnen af, så skal du lede efter ZTM busserne. Bus nummer #210B forbinder lufthavnen med byen og har en transporttid på cirka 30 minutter. Prisen er cirka 2,50 ZL som svarer til 5 kr.


Weekend i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar