Rejsetilbud Storbyferie

Weekend i Gdansk: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly for kun 518 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du efterhånden har krydset London, Paris og Berlin af på din bucketlist, eller blot er træt af de traditionelle storbyer – så har jeg i dag et fantastisk forslag til dig. Du kan nemlig rejse på en billig storbyferie til Gdansk, som jeg ynder at kalde for Polens smukkeste by. Med sine mange kanaler og  den gamle bydel, minder Gdansk på mange måder om Århus. Dette kombineret med det lave prisniveau (sammenlignet med Danmark) gør byen til et super spændende rejsemål, som jeg kun kan anbefale dig at opleve. Jeg har fundet en masse billige flybilletter henover vinteren og kombineret dem med et lækkert 4-stjernet lejlighedshotel, med en skøn beliggenhed. Hvad venter du på?

TIP: Jeg har selv besøgt Gdansk og jeg har skrevet en 48-timers guide til byen. Her kan du blive klogere på, hvad du skal se og opleve under dit ophold.  Du finder guiden her: Guide til Gdansk


Weekend i Gdansk: 3 nætter på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 518 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Weekend i Gdansk

Flybilletter

Jeg fundet en masse billige flybilletter til skønne Gdansk. Der er mulighed for at flyve fra både Billund og København og prisen er presset helt i bund!

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er på 178 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 298 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

En masse billige flyafgange til Gdansk fra både København og Billund, lyder det ikke skønt? Det synes jeg i hvert fald! Særligt når man tænker på, at der er mulighed for afrejse henover en weekend. Mine eksempler herover er fra d. 21. – 24. marts, hvor du kan booke en returbillet fra helt ned til 178 kroner. Passer disse rejsedatoer ikke ind i dine ferieplaner, så ingen panik. Du kan nemlig finde lignende afgange fra marts-april. Herunder har jeg fundet en række andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde returbilletter i prislejet 170-400 kroner. Husk at hotelprisen kan variere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel

På trods af Gdansks relative lille størrelse, så bugner byen af fine hoteller, og særligt hotellejligheder, kan finde en masse af i byen. Det er da også en hotellejlighed jeg har fundet frem til dette scoop, og endda en lækker en af slagsen!

Lejligheden ligger i et 4-stjernet kompleks som hedder Blue Mandarin Apartments. Her checker du ind i en fin lejlighed på hele 29 kvm. med både køkken, badeværelse og kombineret stue/soveværelse. Lejligheden har alt du skal bruge under dit ophold, herunder både tv, gratis wifi og endda en fin gårdhave. I forhold til beliggenheden i Gdansk, så er den også super fin. Du bor i gåafstand til byens gamle bydel, som summer af liv og hvor du finder forskellige caféer og restauranter.

Hvad siger gæsterne på Tripadvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5, hvilket er ganske højt. Gæsterne er især tilfreds med beliggenheden, serviceniveauet og de moderne hotellejligheder. Du kan læse flere anmeldelser her: Tripadvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 679 kr, hvilket svarer til 340 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Weekend i Gdansk

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen og til centrum

Taxi
Der er cirka 12 km. fra lufthavnen og til centrum af Gdansk. Vælger du at tage en taxa, vil prisen ende på omkring 100-150 kr. Led efter taxaselskabet City Plus Neptun, så er du garanteret en ordentlig kvalitet.

Bus
Vil du tage en bus fra lufthavnen af, så skal du lede efter ZTM busserne. Bus nummer #210B forbinder lufthavnen med byen og har en transporttid på cirka 30 minutter. Prisen er cirka 2,50 ZL som svarer til 5 kr.


Weekend i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere.

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar