Rejsetilbud Sportsrejser

CHAMPIONS LEAGUE: FC Barcelona – Dortmund inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2276 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Drømmer du om at se Messi, Suarez og Griezmann på det legendariske Camp Nou-stadion i Barcelona? Nu har muligheden – endda til en kamp i verdens største klubturnering, Champions League! Forleden blev der trukket lod til gruppespillet i Champions League og her kom det spanske storhold i pulje med Inter, Slavia Prag og Dortmund, og netop kampen mod det tyske storhold Dortmund, kan du nu opleve til en utrolig skarp pris. Jeg har nemlig sammensat et tilbud til kampen, som giver dig 2 dage i Barcelona inkl. fly, hotel og kampbillet for kun 2276 kroner. Hvad venter du på? 😎


CHAMPIONS LEAGUE: FC Barcelona – Dortmund inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2276 kr. 

              SE FLYTILBUD                  

SE HOTEL & BILLETTILBUD 


FC Barcelona - Dortmund

Flybilletter

Dette brag af et opgør spilles d. 27. november i Barcelona og jeg har fundet billige flybilletter fra d. 26. – 28. november, dvs. at du ankommer dagen før kampen og flyver hjem dagen efter kampen.

Fly fra København

FC Barcelona - Dortmund

Prisen for flybilletterne er 581 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

FC Barcelona - Dortmund

Prisen for flybilletterne er 771 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

FC Barcelona - Dortmund

Prisen for flybilletterne er 1259 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet hos Travelmarket og der er mulighed for afrejse fra både København, Billund og Aalborg. De billigste flybilletter findes fra København, hvor du kan flyve direkte tur/retur fra 581 kroner. Vil du afsted fra Billund eller Aalborg koster flybilletterne lidt mere, og så har du en enkelt mellemlanding på vejen.


Hotel og kampbilletter

Nu har du forhåbentlig fået styr på flybilletterne, så nu mangler der kun et hotel og billetter til kampen – og det har jeg fundet til virkelig god pris hos Fantravel.dk, der lever af at sælge pakkerejser til internationale kampe.

Tilbuddet hos Fantravel inkludere 2 overnatninger på hotel Ibis Barcelona Pza Glories 22 (2-stjernet) samt kategori 3 (øvre kortside) billetter til kampen. Ønsker du andre pladser kan dette også vælges mod et gebyr.

Prisen for hotel og kampbilletter er fra 1695 kr. pr. person (ved 2 personer). 

SE HOTEL & BILLETTILBUD 

Her er et screenshot af tilbuddet 📸

Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

El Prat Lufthavnen (BCN) i Barcelona ligger kun 13 km. fra centrum, så det er utrolig nemt at komme frem og tilbage. Jeg anbefaler følgende muligheder:

Tog
Du kan tage toget direkte fra lufthavnen og til Sants (Hovedbanegården i Barcelona). Turen tager ikke mere end cirka 25 minutter og der kører nye tog hvert 30. minut. Prisen for en billet er cirka 4 euro, hvilket svarer til cirka 30 kr.

Bus
Busserne “Aerobus” kører hvert 5-10 minut fra lufthavnen og ind til centrum. Rejsetiden ligger på et cirka 20-40 minutter. Prisen for en enkeltilet er knap 6 euro, hvilket svarer til cirka 45 kr.

Taxa
Vil du helst slippe for den offentlige transport, så anbefaler jeg at du tager en taxa. Prisen for en tur til centrum koster et sted mellem 20-35 euro, hvilket svarer til cirka 150-250 kr.


FC Barcelona - Lyon

Er du klar til at rejse? ?

              SE FLYTILBUD                  

SE HOTEL & BILLETTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar