Badeferie Rejsetilbud

Charterrejse til Egypten: 1 uge på 4* hotel m. all inclusive for kun 2446 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

februar har indtil videre været frysende, regnfuld og blæsende. Så hvad gør man, hvis man trænger til en solid omgang sol og varme? Det er nemt nok! Rejs en tur til Hurghada i Egypten, hvor temperaturen ligger på mellem 23-25 C og hvor du kan slappe af og bare nyde livet. Hurghada, hvor dette scoop går til, er særligt kendt for de gode badestrande, hvor du kan nyde det klare og varme vand, som i øvrigt også egner sig perfekt til dykning/snorkling! En charterrejse til Egypten er den perfekte rejse for dig, som gerne vil have en afslappende, og ikke mindst hyggelig badeferie tæt på havet.


Charterrejse til Egypten: 1 uge på 4* hotel m. all inclusive
Pris pr. person er fra: 2446 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Charterrejse til Egypten

På Travelmarkets søgemaskine har jeg fundet et fantastisk tilbud på en charterrejse til Egypten. Du rejser med Detur og turen går til Hurghada, som er et dejligt rejsemål – særligt hvis børnene skal med. Her venter dig 8 dage på det 4-stjernede Sunny Days Resort Spa & Aqua Park, som ligger direkte ud til Rødehavet.

Sunny Days hotellet er egentlig tre forskellige hoteller, som alle er forbundet og har fælles faciliteter. Her rykker du ind på et flot indrettet værelse, hvor du har eget bad, aircondition og balkon. Udover værelset kommer du højst sandsynligt til at bruge dine dage enten på stranden, eller i hotellets vanvittige vandland, hvor der bl.a. er forskellige vandrutsjebaner og pools. Skal du have stillet sulten midt på dagen, kan du besøge hotellets spiseområde og nyde et lækkert, medfølgende måltid. Opholdet på hotellet er nemlig med all inclusive! Derfor er det eneste du skal bekymre dig om under dit ophold, om du skal på stranden eller i badeland.

Dette scoop er en charterrejse og inkludere både fly og hotel m. all inclusive. Prisen for 8 dage fra d. 1. – 8. marts for kun 2446 pr. person (v. 2 personer). Rejsen er med afrejse fra København, men du kan finde lignende tilbud fra Billund. Derudover kan rejsen også bookes på andre datoer (prisen kan variere) og du kan se en oversigt over disse ved at klikke på “SE TILBUD” herunder. 

Prisen er 2446 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

OBS: Vær opmærksom på at prisen på denne type pakkerejser ret hurtigt kan stige, grundet stor efterspørgsmål. Hvis dette er tilfældet, så kan du klikke her og finde en oversigt over lignende tilbud.

Billeder fra hotellet (Copyright Detur)

Charterrejse til Egypten Charterrejse til Egypten Charterrejse til Egypten Charterrejse til Egypten

 


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka 10 km. fra lufthavnen. Hvis du gerne vil undgå bekymringer og besvær med komme fra lufthavnen til hotellet, kan du nemt tilvælge lufthavstransport, når du bestiller rejsen. Lufthavnstransporten koster 240 kr. for 2 personer (tur/retur.


Værd at vide

Pas og visum:
Der er visumpligt ved indrejse til Egypten og det kan købes i lufthavnen, så snart du lander i landet. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om det hos Udenrigsministeriet.

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt, og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.


Charterrejse til Egypten

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar