Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Vietnam: Flyv tur/retur for kun 2836 kr. (inkl. bagage)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vietnam kalder! Har du længe drømt om en rejse til det fantastiske land i Asien, så har du nu muligheden. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Ho Chi Minh, som er Vietnams største by, med en beliggenhed i den sydlige del af landet. Den enorme storby byder på et væld af historier, seværdigheder og ikke mindst madoplevelser. Her kan du opleve skyskrabere side om side med de traditionelle bygninger, helt tilbage fra dengang Vietnam var en fransk koloni. Det store præsidentpalads og Notre Dame katedralen er bestemt også et besøg værd. Når du er træt af at gå rundt i byen, kan du sætte dig på en af de mange restauranter (eller gadekøkkener) og nyde de klassiske, vietnamesiske forårsruller!

Næste stop? Du bestemmer selv!
I det hele taget har Vietnam utrolig mange spændende steder at besøge og med dette scoop, har du mulighed for at sammensætte præcis den rejse til Vietnam, som du altid har drømt om. På 8-14 dage kan du sagtens nå at opleve det bedste Vietnam har at byde på. Du kan blandt andet slå vejen forbi Hanoi, som er Vietnams hovedstad (du kan flyve billigt fra Ho Chi Minh) og derfra kan du opleve Sapa eller den magiske Halong Bay, som jeg selv har haft fornøjelsen af at besøge.  Er du på udkig efter en badeferie, så er Da Nang i det centrale Vietnam det oplagte valg, her finder du dejlige badestrande direkte ud til det Sydkinesiske Hav.


Billige flybilletter til Vietnam: Flyv tur/retur (inkl. bagage)
for kun:  2837 kr. 

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Vietnam

Flybilletter

Så er der billige flybilletter til Vietnam! Turen går til den pulserende millionby Ho Chi Minh, som er en mine favorit-storbyer i Asien. På Momondo har har fundet en laaaaang række billige flybilletter til cirka 3000 kr., som er ret billigt, i forhold til hvad den type billetter normalt koster. Prisen er endda inkl. bagage og nogle super gode flyvetider, så der er ingen grund til ikke allerede at begynde at glæde sig!

Billige flybilletter til Vietnam

Prisen for flybilletter er 2837 kr. pr. person (inkl. 23 kg. bagage!)

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er med afrejse fra København, hvor både Turkish Airlines og Qatar Airways i øjeblikket sælger ret billige flybilletter til Ho Chi Minh. Ovenstående eksempel er fra d. 24. april til d. 8. marts, hvor du flyver med Turkish Airlines og har én mellemlandning i Istanbul på vejen, men du kan finde mange andre afgange! Jeg har således lavet en oversigt herunder, hvor jeg har fundet andre billige afrejsedatoer i februar, marts og april 2019, men du kan sagtens finde flere datoer.

Andre billige rejsedatoer


Hotel & Airbnb

Uanset hvordan du vælger at sammensætte din drømmerejse til Vietnam, har du selvfølgelig brug for et sted at overnatte. Prisniveuet i Vietnam er generelt ret lavt og du kan få meget for pengene. Du starter formentlig ud med et par dage i Ho Chi Minh når du ankommer (det vil jeg i hvert fald anbefale!) og derfor får du her en oversigt over hotellerne i Ho Chi Minh: Hoteller i Ho Chi Minh

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE HOTELTILBUD              SE AIRBNB                

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.

Billige flybilletter til Vietnam


Værd at vide

Pas og visum
Vietnam er visumfrit i op til 15 dage. Dette kræver dog at du har et pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejsedato og at du desuden har en returbillet (eller anden dokumentation) for at du forlader landet igen efter 15 dage.

Ønsker du at opholde dig i Vietnam i længere end 15 dage, så kan du ansøge om et E-visa som har en varighed på op til 30 dage. Det kan du gøre via dette link: https://www.immigration.gov.vn

Du kan læse meget mere om pas og visum i Vietnam, på udenrigsministeriets side, som du finder her: Pas og visum i Vietnam 


Billige flybilletter til Vietnam

Er du klar til at rejse? 😍

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar