Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Vietnam: tur/retur til Ho Chi Minh fra kun 2975 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vietnam kalder! Har du længe drømt om en rejse til det fantastiske land i Asien, så har du nu muligheden. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Ho Chi Minh, som er Vietnams største by, med en beliggenhed i den sydlige del af landet. Den enorme storby byder på et væld af historier, seværdigheder og ikke mindst madoplevelser. Her kan du opleve skyskrabere side om side med de traditionelle bygninger, helt tilbage fra dengang Vietnam var en fransk koloni. Det store præsidentpalads og Notre Dame katedralen er bestemt også et besøg værd. Når du er træt af at gå rundt i byen, kan du sætte dig på en af de mange restauranter (eller gadekøkkener) og nyde de klassiske, vietnamesiske forårsruller!

Næste stop? Du bestemmer selv!
I det hele taget har Vietnam utrolig mange spændende steder, som er et besøg værd. Og med dette scoop, har du mulighed for at sammensætte præcis den rejse til Vietnam, som du altid har drømt om. På 8-14 dage kan du sagtens nå at opleve det bedste Vietnam har at byde på. Du kan blandt andet slå vejen forbi Hanoi, som er Vietnams hovedstad (du kan flyve billigt fra Ho Chi Minh) og derfra kan du opleve Sapa eller den magiske Halong Bay, som jeg selv har haft fornøjelsen af at besøge.  Er du på udkig efter en badeferie, så er Da Nang i det centrale Vietnam det oplagte valg, her finder du dejlige badestrande direkte ud til det Sydkinesiske Hav. Hvad venter du på? 


Billige flybilletter til Vietnam: tur/retur til Ho Chi Minh
for kun: 2975 kr. 

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Vietnam

Flybilletter

Så er der billige flybilletter til Vietnam! Turen går til den pulserende millionby Ho Chi Minh, som er en mine favorit storbyer i Asien. På Momondo har har fundet en masse billige flybilletter fra både Billund og København i prislejet 2970-3400 kr – endda inkl. 20 kg. bagage!

Fly fra Billund

Prisen for flybilletter er 2975 kr. pr. person (inkl. 20 kg. bagage!)

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Prisen for flybilletter er 3480 kr. pr. person (inkl. 20 kg. bagage!)

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne kan som sagt findes med afrejse fra både Billund og København – med de billigste afgange fra Billund. Det er Turkish Airlines som i øjeblikket udbyder disse flybilletter, som altså ligger et godt stykke under normalprisen. Derudover er der tale om afgange med gode flyvetider (1 kort stop hver vej) og prisen er ovenikøbet inkl. 20 kg. bagage.

Mine eksempler herover er fra d. 13. – 25. november, hvor du kan komme afsted for 2975 kr. fra Billund og for 3480 kroner fra København. Men du kan sagtens finde andre afgange – endda ret mange, i størstedelen af perioden fra oktober og frem til februar (med undtagelse af jul/nytår). Herunder har jeg fundet en masse andre, billige afgange, men du kan sagtens selv finde flere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb

Uanset hvordan du vælger at sammensætte din drømmerejse til Vietnam, har du selvfølgelig brug for et sted at overnatte. Prisniveuet i Vietnam er generelt ret lavt og du kan få meget for pengene. Du starter formentlig ud med et par dage i Ho Chi Minh når du ankommer (det vil jeg i hvert fald anbefale!) og derfor får du her en oversigt over hotellerne i Ho Chi Minh: Hoteller i Ho Chi Minh

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag. 

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Vietnam er visumfrit i op til 15 dage. Dette kræver dog at du har et pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejsedato og at du desuden har en returbillet (eller anden dokumentation) for at du forlader landet igen efter 15 dage. Ønsker du at opholde dig i Vietnam i længere end 15 dage, så kan du ansøge om et E-visa, som har en varighed på op til 30 dage. Det kan du gøre via dette link: https://www.immigration.gov.vn

Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Vietnam, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Vietnam 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Billige flybilletter til Vietnam

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar