Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Vietnam: tur/retur til Ho Chi Minh fra kun 2283 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vietnam kalder! Har du længe drømt om en rejse til det fantastiske land i Asien, så har du nu muligheden. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Vietnams største by, Ho Chi Minh. Den enorme storby byder på et væld af historier, seværdigheder og ikke mindst madoplevelser. Her kan du opleve skyskrabere side om side med de traditionelle bygninger, helt tilbage fra dengang Vietnam var en fransk koloni. Det store præsidentpalads og Notre Dame katedralen er bestemt også et besøg værd. Når du er træt af at gå rundt i byen, kan du sætte dig på en af de mange restauranter (eller gadekøkkener) og nyde de klassiske, vietnamesiske forårsruller!

Næste stop? Du bestemmer selv!
I det hele taget har Vietnam utrolig mange spændende steder, som er et besøg værd. Og med dette scoop, har du mulighed for at sammensætte præcis den rejse til Vietnam, som du altid har drømt om. På 8-14 dage kan du sagtens nå at opleve det bedste Vietnam har at byde på. Du kan blandt andet slå vejen forbi Hanoi, som er Vietnams hovedstad (du kan flyve billigt fra Ho Chi Minh) og derfra kan du opleve Sapa eller den magiske Halong Bay, som jeg selv har haft fornøjelsen af at besøge.  Er du på udkig efter en badeferie, så er Da Nang i det centrale Vietnam det oplagte valg, her finder du dejlige badestrande direkte ud til det Sydkinesiske Hav. Hvad venter du på? 


Billige flybilletter til Vietnam: tur/retur til Ho Chi Minh
for kun: 2283 kr. 

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Vietnam

Flybilletter

Så er der billige flybilletter til Vietnam! Turen går til den pulserende millionby Ho Chi Minh, som er en mine favorit storbyer i Asien. På Travelmarket har har fundet en masse billige flybilletter med afrejse fra København. Prisen starter fra (og hold nu fast) kun 2283 kroner – endda inklusiv 23. kg. bagage!

Fly fra København

Billige flybilletter til Vietnam

Prisen for flybilletter er 2283 kr. pr. person (inkl. 23 kg. bagage!)

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er som skrevet med afrejse fra København. Det er Swiss Air som i øjeblikket udbyder disse flybilletter, som altså ligger langt under normalprisen. Derudover er der tale om afgange med gode flyvetider (1 kort stop hver vej) og prisen er ovenikøbet inkl. 23 kg. bagage.

Mine eksempler herover er fra d. 20. januar – 4. februar, hvor du kan komme afsted for 2283 kr. Men du kan sagtens finde andre afgange – endda ret mange, i størstedelen af perioden fra december og frem til marts (med undtagelse af jul/nytår). Herunder har jeg fundet en masse andre, billige afgange, men du kan sagtens selv finde flere.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Uanset hvordan du vælger at sammensætte din drømmerejse til Vietnam, har du selvfølgelig brug for et sted at overnatte. Prisniveuet i Vietnam er generelt ret lavt og du kan få meget for pengene. Du starter formentlig ud med et par dage i Ho Chi Minh når du ankommer (det vil jeg i hvert fald anbefale!) og derfor får du her en oversigt over hotellerne i Ho Chi Minh: Hoteller i Ho Chi Minh

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag. 

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Vietnam er visumfrit i op til 15 dage. Dette kræver dog at du har et pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejsedato og at du desuden har en returbillet (eller anden dokumentation) for at du forlader landet igen efter 15 dage. Ønsker du at opholde dig i Vietnam i længere end 15 dage, så kan du ansøge om et E-visa, som har en varighed på op til 30 dage. Det kan du gøre via dette link: https://www.immigration.gov.vn

Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Vietnam, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Vietnam 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Billige flybilletter til Vietnam

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar