Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Tokyo: tur/retur for kun 3275 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du på udkig efter flybilletter til din næste STORBYferie eller måske din næste Asien-rundrejse? Så er disse billige flybilletter til Tokyo et oplagt valg! Tokyo er en storby med stort S, hvor over 13 millioner mennesker bor side om side, i en nærmest fremtidsagtig by. Her finder du store skyskrabere og shoppingcentre, som får Fields til at blegne. Kom helt tæt på det japanske folk med en tur på karaokebar eller en lækker sushi-restaurant. Mulighederne er mange – og du kan næppe nå at opleve hele byen. Flybilletter til Tokyo kan bruges til utrolig mange ting, som jeg nævnte tidligere. Du kan enten bruge dem som en storbyferie til Tokyo, en start på din Japan-rundrejse og selvfølgelig som en genvej til din næste Asien-rundrejse. Er du klar på en opleve en af verdens største byer?


Billige flybilletter til Tokyo: tur/retur
for kun 3275 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Tokyo

Flybilletter

I dag er jeg faldet over SUPER billige flybilletter til Japans enorme og fantastiske hovedstad, Tokyo. Billetterne er med afrejse fra København, hvor både Air France og KLM flyver til Tokyo. 

Fly fra København

Billige flybilletter til Tokyo

Prisen for flybilletterne er 3275 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

På Momondo har jeg fundet en masse billige afgange i perioden januar – marts og maj – juni 2019. Ovenstående afgang er med Air France fra d. 19. – 27. februar til kun 3275 kr. (INKL. 23 kg. bagage) – og det er heldigvis ikke den eneste afgang! Herunder har jeg lavet en liste over en række billige afrejsedatoer, men du kan sagtens finde MANGE flere.

Andre billige rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

I Tokyo finder du nogle af verdens mest luksuriøse hoteller, men det kan sagtens lade sig gøre, at finde et hotel til en fornuftig pris. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Tokyo.

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Tokyo er visumfri i op til 90 dage. Husk at det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.


Billige flybilletter til Tokyo

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

2 Comments

 1. Avatar

  Hej Oliver
  Lækre priser.
  Vi har planer om at opleve foråret i Japan – til næste år. Synes dog ikke det er muligt at se priser mere end et år frem i søgemaskinerne. Kan du?

  • Avatar
   Oliver Reply

   Hej Marlene.

   Tak for din kommentar.

   Der er flere steder hvor det rent teknisk ikke er muligt at søge længere frem end 8-10 måneder – nogle steder kan man søge et år frem, typisk på flyselskabernes egen hjemmeside.

   Jeg vil dog anbefale jer at have is i maven og løbende holde øje med priserne. Måske endda vente med at booke billetterne til engang henne i efteråret, hvor der ALTID kommer gode tilbud!

   Et lille tip kan være at I finder de selskaber der flyver på ruten og tilmelder jer deres nyhedsbrev (og evt. loyalitetsprogram) for på den måde at up-to-date på de nyeste tilbud ✈️

   Alternativt kan du jo vælge at bestille “Dit Personlige Scoop” og lade mig gøre alt arbejdet for dig 😉

   Fortsat god dag!

Skriv en kommentar