Inspiration Tips & tricks

Pakkeguide: Alt du behøver til sommerferien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi kender den allesammen. Følelsen, af at der garanteret er et eller andet man har glemt at pakke til ferien. Nu er det slut med den slags bekymringer. Jeg har lavet den ultimative pakkeguide til sommerferien! Print listen og kryds af løbende – så husker du det hele!

Sommerferien er lige om hjørnet, og selvom vejrguderne for alvor har forkælet os med høje temperature og solskin i år, glæder man sig altid til at komme på årets sommerferie! Er du også en af dem der pakker til en måned, selvom du kun skal afsted i en uge? Så adskillelige stykker tøj ligger ubrugt og fylder den plads i kufferten, der i stedet kunne være brugt på souvenirs og nye indkøb? Eller er du en af dem der altid glemmer halvdelen af det du skulle have pakket til ferien? Her er en pakkeguide med alt hvad du behøver – og som samtidig giver dig mulighed for, at få en masse køb med hjem.

 • Undertøj: Pak efter hvor længe du skal afsted. Skal du være væk en uge, er 7 par underbukser rigeligt. Du går alligevel i badetøj det meste af tiden, ik?
 • Sokker: Lad det ikke være sokkerne der fylder  – du kan nøjes med 2-3 par til en uge. Du kommer alligevel til at gå i sandaler og klipklapper det meste af ferien. Og hvis ikke, kan man godt bruge sokkerne to gange.
 • Badetøj: Her er to sæt et godt valg, selvom du sikkert kan nøjes med det ene. Meeen, det er altid rart at have lidt at skifte mellem. Især i forhold til tanlines!
 • Trøjer, toppe, T-shirts og kjoler: Du bruger kun dit tøj om aftenen, og derfor kan en kjole eller en bluse sagtens genbruges. Du behøver ikke mere end en enkelt lidt varmere trøje. Med t-shirts og toppe gælder det samme som med undertøj; pakker du efter det antal dage du er væk, er du dækket godt ind. Og så er 1 strandkjole eller 2 er også rigeligt til en uge.
 • Shorts, bukser og nederdele: Det er vigtigt at have med, men 2-3 styk er rigeligt! Kun et par lange bukser – dem får du alligevel nok ikke brug for.
 • Jakke: Tag en lille jakke med til flyveren og til hvis der kommer nogle kølige aftener på ferien. Jakker er en af de ting der kan fylde i kufferten. Tag derfor kun den jakke med, som du rejser i.
 • Strandtaske: Brug din strandtaske som håndbagage, når du rejser på ferie – så fylder den heller ikke i kufferten. To fluer med ét smæk.
 • Toilettaske: Husk tandbørsten, babergrej, en deo, shampoo og en god aftersun. Til pigerne; makeup. Men lad vær at slæbe hele toiletskabet med – du får en fin kulør på ferien og behøver sikkert ikke meget mere end en mascara.
 • Solcreme: VIGTIGT! Husk den nu, den solcreme. Din ferie er meget bedre uden pinefulde solforbrændinger. Desuden vil du få en meget sundere og længerevarende kulør, og din hud vil takke dig.
 • Strandhat: Altid en god ide med en strandhat eller en kasket i solen! Også hvis man skal læse.
 • Sko: Et par lukkede sko og et par sandaler – så behøver du ikke mere!
 • Håndklæde: De har dem på alle hoteller, men det er godt at have et enkelt med til strandbrug, da det ikke er alle hoteller der tilbyder strandhåndklæder. Pak eventuelt et håndklæde som du kan smide væk når ferien er ovre – så er der også masser af plads til nye køb i stedet.
 • I Håndbagagen: Pas, penge, p-piller, mobil, billetter, kamera, solbriller, adapter og en god bog – så går du ikke galt i byen!

Nu har du alt du behøver til rejsen, og der er stadig plads til, at du kan have dine ferieindkøb med hjem. Hvis du har givet den gas med shopping, kan du rulle dit tøj i kufferten – så bliver der masser af ekstra plads (BONUS). Rigtig god sommerferie – og god fornøjelse med pakningen.

Vil du have pakkelisten udskrevet? Hent den her: Travelscoops pakkeliste

Læs også vores guide omkring hvilke 3 gadgets du skal huske når du rejser. Du finder guiden her.

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar