Inspiration Tips & tricks

Rejseguide: 3 gadgets du skal huske til ferien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Det er altid svært at pakke den perfekte rejsekuffert, og man ender oftest med at pakke alt for meget med. Få år tilbage var det de mest nødvendige ting, som rejsedokumenter, tøj og toiletsager, der blev lagt mest vægt på. Disse ting skal selvfølgelig stadigvæk medbringes, men grundet den digitale tidsalder og den tid vi lever i, så er det også vigtigt at medbringe forskellige gadgets, som hjælper dig på ferien. Jeg har lavet en lille guide til 3 gadgets, som du altid skal huske at have med på ferie.

Rejseadapter

Rejseadapteren bør altid være den første af dine gadgets, som du pakker i din kuffert, foruden dit pas selvfølgelig. Med en adapter vil du altid være sikker på, at du altid har strøm på dine andre elektroniske gadgets . Der findes et utal af forskellige stik rundt omkring i verden, men der er heldigvis mulighed for at købe en universal adapter, som passer til alle de gængse stikkontakter.

Du kan købe en rejseadapter her: Køb rejseadapter

Powerbank

Vi bliver lidt i samme boldgade, for du skal selvfølgelig også bruge strøm, når du er på farten. Derfor bør du også pakke en powerbank ned i din kuffert. Med en powerbank kan du lade din mobiltelefon, kamera osv. op, når du er på farten, og du er derfor sikker på, at du ikke havner i en sitation, hvor du pludselig ikke kan tage det perfekte billede.

Du kan købe en powerbank her: Køb powerbank

Bagagevægt

Vi har alle tænkt tanken, “vejer min kuffert nu for meget?” og i så fald “hvor meget skal jeg betale i overpris?”. Derfor skal du eje en bagagevægt, så du nemt kan veje din kuffert. Bagagevægten fylder ingenting, og den kan spare dig for mange penge hos specielt lavprisflyselskaberne, som har nogle høje gebyrer, hvis man har for meget bagage med. Husk desuden at medbringe bagagevægten på selve rejsen, så du altid kan veje kufferten inden hjemrejsen, da du muligvis har købt en souvenir eller to med hjem fra din ferie.

Du kan købe en bagagevægt her: Køb bagagevægt 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar