Inspiration Rejseguides

Storby eller badeferie: Disse europæiske byer har begge dele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Jeg elsker storbyer og strande, men ofte bliver man nødt til at vælge mellem de to ting når rejsen skal planlægges. I disse 5 europæiske byer behøver du ikke vælge – her får du både storby og badeferie på én og samme tur.

Storby eller badeferie

Barcelona, Spanien

Barcelona er en perfekt feriedestination for dig der ønsker en kombination af storby- og badeferie. Byen byder på en masse kulturperler, kunst og arkitektur samt tapasbarer, sangria, shoppemuligheder og så er der smukke palmeklædte strande direkte ud til Middelhavet. Så når du trænger til en pause fra byens seværdigheder er stranden et perfekt spot til lidt afslapning – måske med en kold drink.

Vil du gerne en tur til Barcelona?

FIND FLYBILLET

FIND HOTEL         

Storby eller badeferie

Nice, Frankrig

Byen ligger på den franske riviera og er en af Frankrigs mest besøgte byer. Byen tilbyder et utal af attraktioner, og tilbyder noget for enhver smag. Blandt de mange attraktioner er lækre strande, spændende museer og seværdigheder samt en dejlig havnepromenade der indbyder til hygge på lækre restauranter og barer. Ved du ikke hvor din næste tur skal gå til, bør du overveje den franske storby.

Vil du gerne en tur til Nice?

FIND FLYBILLET

FIND HOTEL         

Storby eller badeferie

Split, Kroatien

De seneste år er antallet af instagramopslag fra Kroatien steget gevaldigt, og hvem har ikke fået lyst til at besøge den centraleuropæiske perle? Byen Split er blandt favoritterne for turisterne i landet; både på grund af de mange seværdigheder, men også fordi den ligger lige ved stranden og med den stemningsfyldte strandpromenade som byder på masser af spændende cafeer og hyggelige stunder.

Vil du gerne en tur til Split?

FIND FLYBILLET

FIND HOTEL         

Storby eller badeferie

Lissabon, Portugal

Portugals hovedstad, Lissabon, er en populær destination for folk der vil på badeferie, men er også en attraktiv storby med masser af kulturelle tilbud. Oplev smuk arkitektur og gamle monumenter. Kun en halv time fra hjertet af storbyen ligger nogle af Portugals allersmukkeste strande, så der er rig mulighed for en kombination af badeferie og storbyferie, og et besøg kan varmt anbefales!

Vil du gerne en tur til Lissabon?

FIND FLYBILLET

FIND HOTEL         

Storby eller badeferie

Venedig, Italien

Den smukke by, som består af masser af kanaler, gondoler og broer er en favoritdestination for forelskede par. Oplev byen fra vandet og sejl rundt mellem byens mange fine huse og bygninger. Smæsk dig i pizza og pastaretter og drik en god rødvin med den du holder af. Når  I trænger til en pause, byder byens strand på afslapning og dukkert i det italienske hav.

Vil du gerne en tur til Venedig?

FIND FLYBILLET

FIND HOTEL         


Så er du i tvivl om din næste rejse skal være bade- eller storbyferie? Fortvivl ej, du kan få begge dele på en gang, og det kan klart anbefales! Find din rejsemakker og planlæg din næste tur –  måske til en af disse dejlige byer.

Har du andre forslag? Du er mere end velkommen til at skrive dine bud herunder!

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar