Rejsetilbud Sportsrejser

Den vildeste fodboldrejse til 3 lande: oplev 3 kampe på 4 dage inkl. fly, hotel og kampbilletter for kun 4273 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du klar på at tage på den vildeste fodboldrundrejse i Europa? Nu har du chancen! ⚽️ Jeg har netop sammensat et vanvittigt tilbud som tager dig med til tre af Europas helt store fodboldbyer, London, Milano og Madrid, hvor du skal opleve 3 topkampe på 4 dage! Rejsen starter med et Premier League derby i London, hvor hvor West Ham – Arsenal tørner på London Stadium. Dagen efter flyver du videre til Milano, hvor Inter tager imod mægtige FC Barcelona i Champions League – en kamp der meget vel kan afgøre hvem der går videre til de afgørende knockout kampene i foråret. Dagen efter flyver du videre til Madrid, hvor du skal overvære endnu en afgørende Champions League kamp. På det store Wanda Metropolitano stadion tørner Atletico Madrid sammen med Lokomotiv Moskva. Jeg har fundet vanvittig billige flybilletter, hoteller og kampbilletter, som kan få dig tæt på Messi, Suarez, Aubameyang, Lukaku og Diego Costa, og en masse andre verdensstjerner! Er du klar på dit livs fodboldeventyr?


Den vildeste fodboldrejse til 3 lande: oplev 3 kampe på 4 dage inkl. fly, hotel og kampbilletter
Samlet pris: 4273 kr.

SE FLYTILBUD         

Du kan finde kampbilletter og hoteller længere nede i tilbuddet!


Flybilletter

Denne fuldstændig vanvittige fodboldrejse tager dig fordi 3 lande; England,  Italien, Spanien, hvor du skal se fodbold i London, Milano og Madrid. Du skal selvfølgelig bruge et par flybilletter til at komme rundt og herunder har jeg fundet præcis dette til dig – uanset om du vil afsted fra København, Aalborg eller Billund.

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 489 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 1556 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 2045 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Rejsen strækker sig fra d. 9. – 12. december (mandag-torsdag) og alle flybilletterne kan bookes på samme tid, ved at vælge “rundrejse” på Momondo. Som du kan se herover, er det billigst af rejse fra København, hvor du kan booke alle fire afgange – for kun 489 kr. (!). Hvis du vil afsted fra Billund er prisen 1556 kr. og fra Aalborg er prisen 2045 kr. 


Rejseplan, kampbilletter og hoteller

Din vanvittige fodbold rundrejse starter når du rejser til London d. 9. december og de kommende 4 dage venter der dig 3 fodboldkampe i 3 lande – i to af verdens største turnerninger, Premier League og Champions League. På rejsen skal du se fodbold i London, Milano og Madrid og du kan derfor godt glemme alt om den danske superliga for en stund, før jeg tør godt garantere dig for at dette bliver dit livs fodboldoplevelse! Udover vanvittig billige flybilletter (se dem herover), får du også både kampbilletter og hotel med i prisen. Jeg har nedenfor lavet et rejseprogram, hvor du kan se hvilke kampe du skal ind og se og hvilke hoteller du skal bo på.

Den vildeste fodboldrejse

West Ham – Arsenal i London (9. – 10. december)

Rejsen starter i London, hvor du skal opleve et vaskeægte London-derby mellem West Ham – Arsenal. Kampen bliver spillet på West Hams hjemmebane, det forholdvis nye London Stadium, som blev indviet under OL i 2012. Arsenal har traditionelt set et godt tag på West Ham, men de indbyrdes kampe er altid intense, både på banen og tribunen, og du kan derfor se frem til en fed oplevelse på turen første dag!

Kampbilletter
Kampen bliver spillet den 9. december kl. 20.00, og du kan booke billetten ved Arteudland, som udbyder billetter til kampen. Billetten koster fra 551 kr. og din plads bliver på den øverste tribune på langsiden i blok 204-206 eller blok 239 (Se billettilbud herunder for nærmere forklaring). Du har selvfølgelig også mulighed for at opgradere dine billetter, hvis du ønsker dette.

Prisen for kampbilletten er 551 kr. pr. person.

Her er et screenshot af tilbuddet 📸

Hotel
I London har jeg fundet et fint 3,5* hotel som hedder East London Hotel. Her checker du ind på standardværelse på cirka 13 kvm. Værelset har 2 enkeltsenge og derudover er der både gratis wifi, tv og eget badeværelse med toilet og bruser. Hotellet ligger forholdvis centralt og derudover ligger det tæt på Liverpool Street St., som er den station du ankommer til, hvis du tager toget fra lufthavnen og til London – det kan du læse mere om under transporten længere nede i dette indlæg. 

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 750 kr, hvilket svarer til 375 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Den vildeste fodboldrejse

Inter – F.C. Barcelona i Milano (10. – 11. december)

Vi er nu nået til dag 2 på denne fantastiske fodboldrejse. I dag rejser du til Milano, som byder dig velkommen med en Champions League kamp. Bare det at du får lov til at se en Champions League kamp er jo vanvittig fedt i sig selv, men det er altså to tidligere vindere af turneringen, som tørner sammen på grønsværen. De to storklubber skal nok sørge for at du bliver vidne til et brag af en kamp, da de i gennem tiden i gennemsnit har scoret 2 mål i hver kamp. Kampen den 10. december er desuden den sidste gruppekamp og du vil højst sandsynligt overvære kampen, som afgør hvem der vinder gruppen!

Kampbilletter
Kampen bliver spillet på det legendariske stadion San Siro den 10. december kl. 21.00, og du kan booke din billet ved Arteudland, som udbyder billetterne til kampen. Billetten koster 1326 kr. og du kan få plads den 2. eller 3. ring på den blå eller grønne sæder (Se billettilbud herunder for nærmere forklaring). Du har selvfølgelig også mulighed for at opgradere dine billetter, hvis du ønsker dette.

Prisen for kampbilletten er 1326 kr. pr. person.

Her er et screenshot af tilbuddet 📸

Hotel
I Milano har jeg fundet et godt tilbud på det 3-stjernede Ibis Milano Centro, der som navnet antyder det, ligger centralt i byen. Her checker du ind på et 17 kvm. stort værelse med en dobbeltseng. Derudover er der både gratis wifi og tv, ligesom du har dit eget badeværelse med toilet og bruser.

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 583 kr, hvilket svarer til 292 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Den vildeste fodboldrejse

Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva i Madrid (11. – 12. december)

På tredje dagen af denne vilde fodboldrejse går turen videre til Madrid, som byder dig på endnu en aften med Champions League fodbold. Ligesom kampen i Milano, skal denne kamp mellem Atlético Madrid og Lokomotiv Moskva afgøre, hvilke hold der avancerer i Champions League. Selvom Lokomotiv Moskva nok ikke er kandidat til at avancere fra gruppespillet, kan du godt forvente målfest, da holdene stort set altid laver mange mål! ⚽️

Kampbilletter
Kampen bliver spillet på Wanda Metropolitano stadion den 11. december kl. 21.00, og du kan booke billetterne ved Arteudland, som udbyder billetterne til kampen. Billetten koster 1.001 kr. og du kan få plads på den øverste korte tribune på enten nord eller sydsiden (Se billettilbud herunder for nærmere forklaring). Du har selvfølgelig også mulighed for at opgradere dine billetter, hvis du ønsker dette.

Prisen for kampbilletten er 1001 kr. pr. person.

Her er et screenshot af tilbuddet 📸

Hotel
Sidste stop på denne rejse er i Madrid, hvor jeg har fundet et godt tilbud på 3-stjernede Hotel Sterling. Hotellet ligger i centrum af Madrid og det er derfor nemt at komme til fra lufthavnen og når du skal videre til stadion. På hotellet checker du ind på et 17 kvm. stort dobbeltværelse, hvor der både er gratis wifi, tv og eget badeværelse. 

Prisen for 1 overnatning i et dobbeltværelse er 478 kr, hvilket svarer til 239 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD


Den vildeste fodboldrejse

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD         

Du kan finde kampbilletter og hoteller længere oppe i tilbuddet!

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar