Rejsetilbud Storbyferie

Nytår i Berlin: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly for kun 1565 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

NYTÅR I BERLIN! Jeg har netop fundet endnu et nytårstilbud (sidste gang var det London) – nu er det Tysklands hovedstad, Berlin. Dette Scoop giver dig mulighed for at fejre nytår i den fantastiske storby, til en ultra skarp pris. Oplev hvordan tyskerne hopper ind i det nye år og deltag i den enorme folkefest ved Brandenburger Tor, hvor op imod 1 million (!!!) mennesker samles og fester til den lyse morgen. Når tømmermændende har lagt sig, har du god tid til at opleve nogle af byens seværdigheder, Checkpoint Charlie, Berlinmuren og det berømte tv-tårn, er blot et lille udpluk. Hvad venter du på? Hiv fat i kæresten, familien eller vennerne og skift nytårsaften i Danmark ud med en kæmpe fest i Berlin.


NYTÅR I BERLIN: 2 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1565 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Nytår i Berlin

Flybilletter

Hos søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige nytårs-flybilletter til Berlin fra både København og Billund.

Fly fra København

Nytår i Berlin

Prisen for flybilletterne er 567 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD  

Fly fra Billund

Nytår i Berlin

Prisen for flybilletterne er 613 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD  

Ovenstående eksempel fra København er fra d. 30 december til d. 1 januar, hvor du flyver med Easyjet.  Hvis du foretrækker at flyve fra Billund, så er ovenstående eksempel fra d. 30 december til d. 2 januar, hvilket betyder at du får en ekstra dag i Berlin – og dermed skal du også tilføje en ekstra overnatning til det valgte hotelforslag herunder.


Hotel & Airbnb

Hotel 

Hotelpriserne er skruet gevaldigt op til nytår, men det er lykkedes mig at finde et super fint 3* hotel, som hedder Alfa Hotel. Hotellet ligger nogenlunde centralt i Berlin og desuden tæt på u-bahn, så du nemt kan komme rundt i byen. På hotellet finder du en bar/lounge, tagterrasse, gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad. 

Nytår i Berlin

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros fra langt størstedelen af gæsterne og har en vurdering på hele 4,0 ud af 5. Gæsterne roser specielt hotellets beliggenhed og renlighed. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

SE HOTELTILBUD

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1995 kr. hvilket svarer til 998 kr. pr. person.

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Uanset om du flyver fra København eller Billund, så lander i Berlins Schönefeld-lufthavn. Jeg anbefaler følgende transportmuligheder:

Tog
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Generel transport i Berlin
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her: Berlin WelcomeCard


Nytår i Berlin

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar