Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

SMID alt hvad du har i hænderne, på nær din computer/smartphone – nu skal du nemlig have styr på din nytårsaften! Jeg har fundet et SUPER tilbud på en nytårsaften i en af verdens fedeste storbyer (hvis ikke den fedeste!) og du har derfor nu mulighed for, at springe ind i det nye år, med dine nærmeste i LONDON! Lige meget hvor du opholder dig i millionbyen, vil du opleve en kæmpe fest. Nyd en lækker middag og måske ét glas champagne eller to, og oplev det vildeste fyrværkerishow ved London Eye. Nytårsdag har du mulighed for at trække frisk luft i en af byens parker eller opleve et eller flere af byens muséer, som selvfølgelig har åbent dagen derpå. Hvad venter du på? Er du klar på den ULTIMATIVE nytårsaften, så er det nu du skal slå til. 

PS. Læs desuden vores KÆMPE London-guide med alt du skal vide om byen. Den finder du her: London-guide


NYTÅR I LONDON: 3 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1605 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Århus:

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 552 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Fly fra Billund:

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 887 kr. pr. person.

Find flybilletter her:


Fly fra København:

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 979 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Fly fra Aalborg (OBS fra d. 30/12 – 03/01):

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 498 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Flybilletterne til dette scoop finder du på Momondo – og der er mange forskellige muligheder. Du kan således komme afsted fra både Billund, Århus, Aalborg og København – og prisen er (indtil videre) rigtig god, taget i betragning af at London er en af de mest populære byer i hele verden at holde nytår i. Ovenstående eksempler er fra d. 31 december til d. 2 januar, med mindre du vælger at flyve fra Aalborg, så hedder datoen d. 30 december til d. 3 januar, altså to dage ekstra. Vælger du at flyve fra enten Billund eller København, har du ligeledes mulighed for at vælge andre afrejsetidspunkter. Det kan du få en oversigt over ved at klikke på de gule knapper herover.

Hotel

Du finder et utal af hoteller i London og prisniveauet er generelt utrolig højt, specielt til nytår. Herunder har jeg fundet et fint, centralt hotel, som jeg mener, er en oplagt mulighed til din nytårs-getaway. Hvis du selv vil gå på jagt efter dit hotel i London, så finder du en komplet oversigt her: hoteller i London

Days Hotel Waterloo:

Hotellet jeg har fundet er 3-stjernet og hedder Days Hotel Waterloo. Hotellet har en super beliggenhed, hvor du f.eks. kun har 15-20 mintters gang til Big Ben og London Eye. Derudover ligger der hele 2 metrostationer tæt på. Hotellets faciliteter tæller blandt andet restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad. Derudover er der gratis wifi.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, de lyse og rene værelser, samt serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 2106 kr, hvilket svarer til 1053 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du springe køen over til byens fedeste seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker dine billetter i forvejen. Her er en oversigt:

Transport

Transport i London er nemt og ligetil – men der er mange muligheder! Vi har skrevet en kæmpe guide til London, hvor du blandt andet kan læse mere omkring, hvordan du kommer rundt i London. Derudover kan du læse dig frem til, hvordan du nemmest (og billigst) kommer til og fra lufthavnen.

Du finder guiden her: London-guide

Opsummering

Opsummering: Nytår i London
→ d. 31 december til d. 2 januar
→ Fly fra Århus til London 
→ 2 nætter på 3* Days Hotel Waterloo

Pris pr. person:
Fly: 552 kr.
Hotel: 1053 kr.
Samlet: 1605 kr. 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk