Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

SMID alt hvad du har i hænderne, på nær din computer/smartphone – nu skal du nemlig have styr på din nytårsaften! Nu tænker du måske, at der er laaaang tid til nytårsaften, men du ved lige så godt som jeg, at tiden render afsted og inden du får set dig om, er det d. 31 december.

Jeg har fundet et ULTRA godt tilbud på en nytårsaften i en af verdens fedeste storbyer (hvis ikke den fedeste!) og du har derfor nu mulighed for at springe ind i det nye år med dine nærmeste i LONDON! Lige meget hvor du opholder dig i millionbyen, så vil du opleve en kæmpe fest.  Nyd en lækker middag og måske ét glas champagne eller to, og oplev det vildeste fyrværkerishow ved London Eye. Nytårsdag har du mulighed for at trække frisk luft i en af byens parker eller opleve et eller flere af byens muséer, som selvfølgelig har åbent dagen derpå.

Hvad venter du på? Er du klar på den ULTIMATIVE nytårsaften, så er det nu du skal slå til. Jeg har fundet billige flybilletter fra BÅDE København, Billund, Aalborg og Århus, samt et godt tilbud på et lækkert 4* hotel. Det bliver ikke bedre!


NYTÅR I LONDON: 4 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1985 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra København:

London

Prisen for flybilletterne er 594 kr. pr. person.

Find flybilletter her:


Fly fra Billund:

London

Prisen for flybilletterne er 736 kr. pr. person.

Find flybilletter her:


Fly fra Aalborg (OBS fra d. 30/12 – /12):

London

Prisen for flybilletterne er 1060 kr. pr. person.

Find flybilletter her:


Fly fra Århus:

London

Prisen for flybilletterne er 1064 kr. pr. person.

Find flybilletter her:


Flybilletterne til dette scoop finder du på Skyscanner – og der er mange forskellige muligheder. Du kan således komme afsted fra både Aalborg, Århus, Billund og København – og prisen er (indtil videre) rigtig god, taget i betragning af at London er en af de mest populære byer i hele verden at holde nytår i. Ovenstående eksempler er fra d. 30 december til d. 2 januar, bortset hvis du vælger at flyve fra Aalborg, så hedder datoen d. 30 december til d. 3 januar, altså én dag ekstra. Vælger du at flyve fra enten Billund eller København, har du således mulighed for at vælge andre afrejsetidspunkter. Det kan du få en oversigt over ved at klikke på de gule knapper herover.

Hotel

Du finder et utal af hoteller i London og prisniveauet er generelt utrolig højt. Jeg har dog fundet et SUPER tilbud på det 4 stjernede hotel Danubius Hotel Regents Park, som kunne være en oplagt mulighed til din nytårs-getaway. 

Danubius Hotel Regents Park:

Danubius Hotel er ikke et “typisk” nedslidt London hotel (som de typisk er, med mindre at du betaler en formue), med små og mørke værelser – tværtimod! Hotellet har et herskabeligt præg over sig og da det er nytårsaften du skal fejre, så er det vel også det mindste man kan forlange! Hotellets faciliteter tæller blandt andet restaurant/bar, fitnesscenter, en stor terrasse og meget andet.

En anden ting der er værd at nævne er selvfølgelig beliggenheden. Hotellet ligger i gåafstand til metrostationerne Baker Street og Marylebone og hvis ikke du er bange for at få lidt meter i benene, så kan du sagtens spadsere rundt til Londons seværdigheder. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, de store og rummelige værelser, samt serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 2781 kr, hvilket svarer til 1391 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller i London. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i London

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du springe køen over til byens fedeste seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker dine billetter i forvejen. Her er en oversigt:

Transport

Transport i London er nemt og ligetil – men der er mange muligheder! Vi har skrevet en kæmpe guide til London, hvor du blandt andet kan læse mere omkring, hvordan du kommer rundt i London og selvflgelig hvordan du kommer til og fra lufthavnen.

Du finder guiden her: London-guide

Opsummering

Opsummering: Nytår i London
→ d. 30 december til d. 2 januar
→ Fly fra København til London med Easyjet
→ 3 nætter på 4* Danubius Hotel Regents Park

Pris pr. person:
Fly: 594 kr.
Hotel: 1391 kr.
Samlet: 1985 kr. 

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk