Rejsetilbud Storbyferie

Nytår i London: 3 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 1784 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Smid alt hvad du har i hænderne (på nær din computer/smartphone), for nu skal du nemlig have styr på din nytårsaften! Jeg har fundet et super tilbud på en nytårsaften i London, som du ikke vil gå glip af. London er, hvis du spørger mig, en af verdens fedeste storbyer og byen oser af liv – særligt på nytårsaften. Her vil du, uanset hvor du opholder dig, opleve en kæmpe fest. Jeg vil klart anbefale dig at booke bord på en lækker restaurant, hvor du kan nyde en lækker middag og måske ét glas champagne eller to, og bagefter kan du tage videre til det vildeste fyrværkerishow ved London Eye. Nytårsdag har du mulighed for at trække frisk luft i en af byens parker eller opleve et af  byens muséer, som selvfølgelig har åbent dagen derpå. Når sulten (og tømmermændende) rammer dig, er der intet bedre enden omgang fish and chips lavet på ægte London-manér. Er du klar på at fejre nytår i London? 🎉

TIP: jeg har skrevet en stor London-guide, hvor der står alt du skal vide omkring shopping, spisesteder, transport i byen og meget andet. Guiden indeholder endda en række guldkorn, til hvordan du kan spare penge under dit ophold, så jeg vil klart anbefale dig at læse guiden inden din rejse til London! Du finder guiden her.


Nytår i London: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1784 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Nytår i London

Flybilletter

Flybilletterne til dette scoop finder du på Momondo og du kan komme afsted fra både Aalborg, København og Billund. Prisen er (indtil videre) rigtig god, taget i betragning af at London er en af de mest populære byer i hele verden at holde nytår i.

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 491 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 553 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 571 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Alle ovenstående eksempler er fra d. 31 december til d. 2 januar. Bemærk at du, uanset hvilken afrejselufthavn du vælger, flyver tidligt nytårsaftensdag, så du har god tid til at komme på plads, inden at den store aften begynder. Vælger du at flyve fra enten Billund eller København, har du ligeledes mulighed for at vælge andre afrejsetidspunkter. Det kan du få en oversigt over ved at klikke på de røde knapper herover.


Hotel & Airbnb

Du finder et utal af hoteller i London, men prisniveauet er generelt utrolig højt, specielt til nytår. Det er heldigvis lykkedes mig at finde et godt tilbud på et godt og nogenlunde centralt hotel, som du kan læse mere om herunder.

Hotel

Jeg har fundet et skarpt tilbud på det 4-stjernede Copthorne Tara Hotel London, som er et klassisk “London-hotel” i victoriansk stil. Her checker du ind på et fint værelse med dobbeltseng og derudover er der både gratis wifi, tv, og eget badeværelse.

I forhold til hotellets beliggenhed, så er den også yderst fornuftig. Det ligger et par kilometer fra den centrale del af London, hvor den store nytårsfest foregår, men heldigvis ligger High Street Kensington Metrostation kun 5 minutters gang fra hotellet. Herfra kan du komme ind til den centrale del af London (eksempelvis Bond Street eller Oxford Circus) på 10-15 minutter.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5 på TripAdvisor. Gæsterne roser især hotellets værelser, deres serviceniveau og beliggenheden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 2585 kr, hvilket svarer til 1293 kr. pr. person. (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

London har hele seks forskellige lufthavne, som bliver brugt på flyvninger til/fra Danmark. Hvilken lufthavn man lander I afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvilken lufthavn du flyver fra, eller hvilket flyselskab du flyver med. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du kan få et komplet overblik over transporten frem og tilbage fra de forskellige lufthavne. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Nytår London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar