Rejsetilbud Storbyferie

Nytår i London: 3 dage på 3* hotel inkl. fly for kun 1605 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

SMID alt hvad du har i hænderne, på nær din computer/smartphone – nu skal du nemlig have styr på din nytårsaften! Jeg har fundet et SUPER tilbud på en nytårsaften i en af verdens fedeste storbyer (hvis ikke den fedeste!) og du har derfor nu mulighed for, at springe ind i det nye år, med dine nærmeste i LONDON! Lige meget hvor du opholder dig i millionbyen, vil du opleve en kæmpe fest. Nyd en lækker middag og måske ét glas champagne eller to, og oplev det vildeste fyrværkerishow ved London Eye. Nytårsdag har du mulighed for at trække frisk luft i en af byens parker eller opleve et eller flere af byens muséer, som selvfølgelig har åbent dagen derpå. Hvad venter du på? Er du klar på den ULTIMATIVE nytårsaften, så er det nu du skal slå til. 

PS. Læs desuden vores KÆMPE London-guide med alt du skal vide om byen. Den finder du her: London-guide


NYTÅR I LONDON: 3 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1605 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Nytår i London

Flybilletter

Flybilletterne til dette scoop finder du på Momondo – og der er mange forskellige muligheder. Du kan således komme afsted fra både Billund, Århus, Aalborg og København – og prisen er (indtil videre) rigtig god, taget i betragning af at London er en af de mest populære byer i hele verden at holde nytår i.

Fly fra Århus

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 552 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Fly fra Billund

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 887 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Fly fra København

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 979 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

 

Fly fra Aalborg (OBS fra d. 30/12 – 03/01)

Nytår i London

Prisen for flybilletterne er 498 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD         

Ovenstående eksempler er fra d. 31 december til d. 2 januar, med mindre du vælger at flyve fra Aalborg, så hedder datoen d. 30 december til d. 3 januar, altså to dage ekstra. Vælger du at flyve fra enten Billund eller København, har du ligeledes mulighed for at vælge andre afrejsetidspunkter. Det kan du få en oversigt over ved at klikke på de gule knapper herover.


Hotel & Airbnb

Du finder et utal af hoteller i London og prisniveauet er generelt utrolig højt, specielt til nytår. Herunder har jeg fundet et fint, centralt hotel, som jeg mener, er en oplagt mulighed til din nytårs-getaway. Hvis du selv vil gå på jagt efter dit hotel i London, så finder du en komplet oversigt her: hoteller i London

Hotel

Hotellet jeg har fundet er 3-stjernet og hedder Days Hotel Waterloo. Hotellet har en super beliggenhed, hvor du f.eks. kun har 15-20 mintters gang til Big Ben og London Eye. Derudover ligger der hele 2 metrostationer tæt på. Hotellets faciliteter tæller blandt andet restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad. Derudover er der gratis wifi.

Nytår i London

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed, de lyse og rene værelser, samt serviceniveauet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 2106 kr, hvilket svarer til 1053 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du rundt

Transport i London er nemt og ligetil – men der er mange muligheder! Vi har skrevet en kæmpe guide til London, hvor du blandt andet kan læse mere omkring, hvordan du kommer rundt i London. Derudover kan du læse dig frem til, hvordan du nemmest (og billigst) kommer til og fra lufthavnen.

Du finder guiden her: London-guide


Nytår i London

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar