Rejsetilbud Storbyferie

Nytår i Hamborg: 2 nætter på 3* hotel for kun 950 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Forleden udgav jeg en guide over de 10 fedeste storbyer at fejre nytår i (se listen her) og på den liste finder du Hamborg. Den tyske storby har alle forudsætninger, for at danne den perfekte ramme for årets sidste – og mest festlige aften. Hamborg er en havneby og det er netop langs havnen, at mange af byens indbyggere fejrer nytåret. Her kan du forvente en storslået udsigt over Elben, som med statsgaranti bliver lyst op af en masse fyrværkeri. Derudover er der selvfølgelig fest i byens gader og på de mange restauranter, som du i øvrigt snart skal booke bord på, hvis du vil nyde årets sidste menu i lækre omgivelser.

Hvad venter du på? Saml din venneflok, din kæreste eller din familie og fejr nytår i Hamborg!


Nytår i Hamborg: 2 nætter på 3* hotel
Samlet pris: 950 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Nytår i Hamborg

Detaljer

Hotels.com har jeg fundet to gode hoteltilbud i Hamborg med indtjekning d. 31/12 og udtjekning d. 02/01 (2 nætter) og du kan derfor selv vælge, om du ønsker den 3-stjernede løsning eller den 5-stjernede løsning. En ting er dog sikkert, du vil få en uforglemmelig oplevelse!

3-stjernet Novotel Suites Hamburg City

Jeg er faldet over et godt tilbud på det 3-stjernede Novotel Suites Hamburg City. Hotellet ligger i hjertet af Hamborg og du bor derfor i gåafstand til det meste. Her checker du ind på et fint værelse med gratis wifi, tv, eget bad og toilet. Kort sagt, alt du skal bruge under dit ophold!

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1899 kr, hvilket svarer til 950 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD

5-stjernet hotel Sofitel Hamburg Alter Wall

WOW! Hvis du ønsker at gøre årets sidste aften til noget særligt, så har jeg fundet løsningen med det 5 stjernede Sofitel Hamborg Alter Wall. Det luksuriøse hotel, som også ligger i hjertet af Hamborg, har en fantastisk wellnessafdeling (se billedet herunder) med både indendørs pool, spa, motionscenter og meget andet. Derudover har hotellet en lækker restaurant og cocktailbar. Værelserne er selvfølgelig også store og luksuriøse, hvor du blandt andet har badekar, en stor fladskærm, gratis wifi og adgang til roomservice, til når dine tømmermænd skal plejes.

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 4442 kr, hvilket svarer til 2221 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE TILBUD

Nytår i Hamborg


Sådan kommer du til Hamborg

Egen bil
Hamborg ligger cirka 2 timer fra grænsen, så hvis du ejer en bil er det nemt at køre dertil.

Bus
Du kan tage en bus fra Danmark og til Hamborg med Flixbus. Det kan du gøre fra flere forskellige steder i Danmark. Her er et par eksempler:

Tur/retur fra Aarhus fra 338 kr.
Tur/retur fra Esbjerg fra 356 kr.
Tur/retur fra København fra 458 kr.

Du kan læse mere om dette og bestille din billet her: Flixbus

Tog
Det er også muligt at booke en togbillet med DSB. Du kan tage toget fra Fredericia fra cirka 228 kroner. Det kan du læse mere om her: Togbilletter med DSB


Nytår i Hamborg

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar