Rejsetilbud Storbyferie

Nytår i Gdansk: 3 dage på 5* spahotel inkl. direkte fly for kun 1531 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu har jeg endnu et nytårstilbud klar! Sidste gang var det London (det tilbud kan du finde her) og i dag går turen kommet til Gdansk i Polen. Her får du mulighed for at fejre starten på et nyt årti – til en super skarp pris! I Gdansk bliver du en del af en stor nytårsfest, som primært topper omkring byens gamle centrum og på havnefronten. Her finder du lækre restauranter, som byder på skønne nytårsmenuer til billige penge. Det er også her byens store fyrværkerishow foregår og jeg tør godt garantere dig for, at det ikke vil skuffe dig. Nu tilbage til tilbuddet. For jeg har fundet billige flybilletter fra både Billund og København, og kombineret dem med et 5-stjernet spahotel. Du kan derfor rejse afsted på en luksus-nytårsrejse for kun 1531 kroner. Saml dit nytårsteam og book rejsen til Gdansk allerede i dag, prisen bliver ikke meget bedre!

TIP: Når du har booket rejsen til Gdansk, så vil jeg anbefale dig at læse min 48-timers guide til byen, hvor du kan blive kloge på hvad du skal opleve i Gdansk. Du finder guiden her: Guide til Gdansk


Nytår i Gdansk: 3 dage på 5* spahotel inkl. direkte fly
Samlet pris: 1531 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Nytår i Gdansk

Flybilletter

Du kan flyve afsted til Gdansk fra Billund og København. Priserne på flybilletter ligger (indtil videre) på en ganske fornuftigt niveau – men det varer formegentlig ikke særlig længe!

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 708 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD  

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 874 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD  

Ovenstående eksempler er begge fra d. 31. december til d. 2. januar. Du kan flyve direkte fra Billund med Wizz Air fra 708 kroner, og hvis du vil afsted fra København, kan du booke en direkte returbillet med Ryanair fra 874 kroner. Uanset hvilken afgang du vælger, ankommer du i god tid nytårsaftensdag, således at du kan nå at komme på plads på hotellet, inden den store nytårsfest.


Hotel

Hotel 

Du skal selvfølgelig tilbringe din nytårsaften i Gdansk med stil, og jeg har derfor fundet et lækkert 5* hotel til lejligheden. Hotellet hedder Dwor Oliwski Hotel og ligger i udkanten af Gdansk. Her ckecker du ind på et 26 kvadratmeter stort og lyst værelse, som indrettet i klassisk stil. Derudover er der både gratis wifi, tv, roomservice og selvfølgelig eget badeværelse, endda med badekar. Hotellet har desuden en stor spaafdeling med både indendørs pool, spabad, sauna, fitness og meget andet.

Bemærk at dette tilbud tager udgangspunkt i prisen 1595 kroner for 2 nætter (798 kr. pr. person), som er uden morgenmad. Du kan også vælge at betale 1681 kroner (840 pr. person) og få morgenmaden inkluderet – hvilket jeg klart vil anbefale dig.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne kan nærmest ikke få armene ned over dette hotel, som de beskriver med ord som luksus, romantik, idyl og afslapning. Det er specielt hotellets beliggenhed der bliver rost til skyerne, samt den lækre spaafdeling. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1645 kr. hvilket svarer til 823 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Nytår i Gdansk Nytår i Gdansk


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Jeg vil anbefale dig at booke hotellets egen lufthavnstransport, som koster 100 ZL, hvilket svarer til 174 kr.


Nytår i Gdansk

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

2 Comments

 1. Avatar
  Jens Erik Eriksen Reply

  Jeg syntes din nytårs tur til gdansk ser fin ud….

  Bestiller man selv rejsen – fly og hotel særskitlt.

  Og ikke igennem Travelscoop??

  mvh

  Jens

  • Oliver fra Travelscoop

   Hej Jens Erik.

   Det er korrekt at rejsen skal bestilles særskilt – flybilletter og hotel for sig. Du skal blot trykke på de røde knapper og følge instrukserne, så bør det være ligetil 🙂

   Ellers må du sige til. Du er også velkommen til at sende mig en mail på kontakt@travelscoop.dk, hvis der er andet du er i tvivl om.

   God aften!

Skriv en kommentar