Miniferie Rejsetilbud

Et af Danmarks bedste hoteller: 2 dage på Ruths Hotel inkl. morgenmad for kun 765 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Selvforkælelse og luksus af ypperste kvalitet: velkommen til Ruths Hotel i Skagen! Er du klar? Jeg har netop fundet et FANTASTISK tilbud på det berømte hotel i Gl. Skagen, som i 2018 blev kåret til et de bedste hoteller i Danmark. Hotellet indbyder til total afslapning og har både en stor wellnessafdeling og hele to vidunderlige restauranter. Derudover er hotellet beliggende i smukke rammer i Skagens klitlandskab, tæt på bade strand og by. Trænger du til at afbræk fra en travl og hektisk hverdag? Tag på et luksusophold på Ruths Hotel og oplev et af de bedste hoteller i Danmark – til SPOTPRIS!


Ruths Hotel i Skagen: 2 dage inkl. morgenmad
Samlet pris pr. person er fra: 765 kr.

SE TILBUD

Ruths Hotel

Detaljer

Hos Hotelspecials har jeg netop fundet et fantastisk tilbud på et af Danmarks bedste hoteller, Ruths Hotel i Skagen. Hotellet ligger i smukke omgivelser i Skagens klitlandskab, tæt på bade strand og by. Her kan du godt forvente et ophold udover det sædvanlige, for et ophold på Ruths Hotel er mere end blot et almindeligt hotelophold. Det er nærmere en oplevelse for sanserne og afslapning på højeste plan.

Badetøflerne står klar når du checker ind på hotellet og i løbet af dit ophold har du adgang til den lækre spaafdeling, med både pool, dampbad og forskellige behandlinger. Når sulten melder sig, kan du gå på opdagelse i hotellets to forskellige restauranter. Brasseriet og Ruths Gourmet er begge internationalt anderkendte og her kan du med garanti få stillet sulten. Man kan efterhånden godt forstå at Ruths Hotel er et af Danmarks bedste, kan man ikke?

Tilbuddet jeg har fundet er på 2 dage (1 overnatning), men du kan sagens vælge at forlænge opholdet. Prisen er fra 1530 kr. for et dobbeltværelse, hvilket svarer til 765 kr. pr. person. og det er inkl. morgenmad og adgang til spa. Det bedste af det hele er, at du stort set kan komme afsted på (næsten) ALLE datoer fra nu af – og helt frem til november. De fleste lørdage er desværre udsolgt, ellers er der nok nok datoer at vælge i mellem og du kan helt sikkert finde frem til den dato, som passer bedst ind i dine planer.

 Prisen er fra 765 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

Billeder fra hotellet

Ruths Hotel


Sådan kommer du til hotellet

Hotellet ligger i Skagen i den nordligste del af Jylland. Kører du fra København er køretiden knap 5 timer, fra Odense cirka 3 timer og 30 minutter, og fra Århus er den cirka 2 timer og 20 minutter.


Ruths Hotel

Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere.  
  

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar