Badeferie Rejsetilbud

Marokkos perle: 1 uges badeferie i Agadir på 4* hotel inkl. fly for kun 2417 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du også en af de mange, der først for nyligt har fået øjnene op for Marokko? De seneste år er flere og flere danskere strømmet til landet, og instagram er fuld af farverige og misundelsesværdige billeder derfra. Dette scoop går til byen Agadir, som er en populær badeferiedestination – og jeg forstår godt hvorfor! Foruden det gode klima, prydes byen af flotte, farverige bygninger og moderne hoteller, boulevarder med rig mulighed for shopping – både modetøj og lokalt håndværk. Byen har en skøn strand med en lang strandpromenade med masser af lækre spisesteder. Besøg souken, duft til krydderierne og shop løs af de unikke lokale varer eller slæng dig på din solseng med en kold pina colada. Agadir er en sand perle, og prisen på dette Scoop gør det svært ikke at bestille med det samme!


Marokkos perle: 1 uges badeferie i Agadir på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2417 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Agadir

Flybilletter

Momondo har jeg fundet en masse billige flybilletter til Agadir i Marokko. Det er Air Arabia Maroc (En del af Mellemøstens største lavprisselskab, Air Arabia) der udbyder billetterne – og der er mange at vælge imellem!

Fly fra København

Badeferie i Marokko

Prisen for flybilletterne er 1060 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er med afrejse fra København og jeg har fundet en masse billige afgange henover efteråret, hvor vejret i Agadir byder på 23-25 grader ☀️. Mit eksempel herover er fra d. 2. – 9. oktober, hvor du kan flyve tur/retur for kun 1060 kr. 

Herunder er en oversigt over andre billige afrejsedatoer og som du kan se, har jeg fundet lignende afgange i store dele af september og oktober. Hvis du selv vil søge efter flere billige flyafgange, skal du blot sørge for at vælge søndag som afrejsedag. Det er nemlig den eneste ugentlige (direkte) afgang mellem København og Agadir.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et anmelderrost 4* lejlighedshotel i Agadir som hedder Atlantic Palm Beach. Hotellet har en super beliggenhed og du har både by og strand i gåafstand. På hotellet finder du blandt andet en udendørs pool, en hyggelig terrasse og en fin restaurant. Værelset du checker ind på er en junior-suite på hele 45 kvm. Her har du balkon med udsigt til de smukke bjerge, og derudover er værelset indrettet med et mindre køkken, soveværelse og et opholdsområde med tv. Der er desuden gratis wifi og mulighed for tilkøb morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Som jeg tidligere skrev, er hotellet anmelderrost og det har således fået hele 4 ud af 5 stjerner. Gæsterne roser især hotellets serviceniveau og renlighed. Derudover bliver beliggenheden rost, hvor du er tæt på både spisesteder, by og strand. Du kan læse flere anmeldelser her: Tripadvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 2714 kr. hvilket svarer til 1357 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Agadir

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 20 km. fra lufthavnen. Taxa’er i Agadir er ret billige, så en turen fra lufthavnen og til hotellet vil (cirka) koste 100-150 kr.

Hotellet tilbyder også egen lufthavnstransport for 22 euro, som svarer til cirka 160 kr.


Badeferie i Agadir

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar