Badeferie Rejsetilbud

Egypten: 1 uge på 4* hotel (m. all inclusive) og direkte fly for kun 1944 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

BADEFERIE I EGYPTEN! Er du klar til sol, strand og max afslapning? Så er Hurghada stedet for dig! Temperaturen ligger på dette tidspunkt omkring 25-27 grader, og det samme gør badevandet. Hotellet jeg har fundet til dig, ligger direkte ned til fantastisk strand (der er billeder længere nede!) og har hele 2 pools. Fik jeg fortalt, at det også er ALL inclusive? Hvis du på udkig efter en skøn badeferie, så er dette scoop lige noget for dig!


Egypten: 1 uge på 4* hotel (m. all inclusive) inkl. direkte fly
Samlet pris: 1944 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Badeferie i Egypten

Flybilletter

Så er der billige direkte flybilletter til ferieparadiset Hurghada i Egypten! På Travelmarket har jeg fundet én super billig afgang fra København. Det er charterselskabet Spies der sælger ud af deres “restpladser”, hvilket er årsagen til at prisen er så lav.

Fly fra København

Badeferie i Egypten

Prisen for flybilletterne er 999 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Ovenstående eksempel er i perioden fra d. 14. – 21. marts. Du kan dog sagtens finde andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter til mellem 999-1500 kr. Du finder en komplet oversigt over andre rejsedatoer her: billige flybilletter Egypten


Hotel

Udvalget af lækre strandhoteller i feriebyen Hurghada er stort, og der er noget for enhver smag. Jeg har dog fundet et super tilbud på det 4-stjernede hotel  Labranda Garden Makadi, som bliver præsenteret for dig herunder. 

Hotel

Velkommen til Hurghada og det skønne 4-stjernede ALL INCLUSIVE Labranda Garden Makadi. Hotellet har egen privat strand, som ligger knap 900 m. derfra – der kører dog gratis busser mellem stranden og hotellet. Hvis du bliver træt af det 23 grader varme havvand, så kan du hoppe en tur i én af hotellets 2 udendørs svimmingpools. Sidst men ikke mindst, vil jeg lige gentage mig selv. Der medfølger all inclusive i dette ophold, som inkluderer alle buffetmåltider, snacks og udvalgte drikkevarer, og du vil derfor ikke gå hverken sulten eller tørstig i seng!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser både hotellets faciliteter, serviceniveau og de medfølgende måltider. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (m. ALL INCLUSIVE) er 1890 kr, hvilket svarer til 945 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Badeferie i Egypten


Værd at vide

Pas og visum:
Der er visumpligt ved indrejse til Egypten og det kan købes i lufthavnen, så snart du lander i landet. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om det hos Udenrigsministeriet.

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt, og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.


Badeferie i Egypten

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar