Badeferie Rejsetilbud

Badeferie i Kroatien: 8 dage i Pula på 4* hotel inkl. fly for kun 1953 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til hotel på stranden, sol og varme, lækker mad, og flot natur? Dagens scoop går til skønne Pula i Kroatien. Stedet bringer minder om Italien, og der er masser af italienske specialiteter på de mange restauranters menukort. Byen kaldes også “mini-Rom”, da den gamle arena minder om Collosseum – den er et besøg værd. Du bør også leje en bil, og udforske det naturskønneområde omkring byen, og få en masse oplevelser med hjem i bagagen. Trænger du til en badeferie ved det skønne Adriaterhav, så er dagens scoop det oplagte valg.


Badeferie i Kroatien: 8 dage i Pula på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1953 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 


Kroatien

Flybilletter

I dette scoop flyves der fra København. Ønsker du at se vores andre rejser fra Aalborg eller Billund, kan du finde dem her: Rejser med afgang fra Aalborg eller Billund.

Fly fra København

Kroatien

Prisen for flybilletterne er 498 kr. pr. person

SE FLYTILBUD 

Jeg har fundet flybilletterne på Momondo med udrejse d. 19. maj og hjemrejse d. 26. maj. I skal flyve med TUI, og flyveturen tager cirka 2 timer. Der er også mulighed for andre afrejsedatoer – de kan findes længere nede på siden.

Dette eksempel er med afrejse fra København klokken 15.35 og så er du fremme kl. 17.40. Hjemrejsen er med afgang klokken 18.50 og med ankomst i København kl. 20.55.

Det er desværre kun på ovenstående dato, hvor du kan finde flybilletter til denne pris. Hvis du gerne vil afsted i enten juni, juli eller august, kan du finde billetter fra København til omkring 2000 kr. Du kan se en oversigt over datoerne her: Flybilletter til Pula 


Hotel & Airbnb

Hotel

Dette scoop er med overnatning på det 4-stjernede strandhotel Resort del Mar, som har både vandland, privat strand og to forskellige restauranter, hvor der også er mulighed for tilkøb af morgenmad. Hotellet ligger på stranden, så der er ikke langt fra hotelværelset til en afkølende morgendukkert i havet. Der er desuden gratis parkering på hotellet.

Kroatien

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 3,5 ud af 5. Gæsterne er specielt imponeret over beliggenheden på stranden, en ren og fin pool og maden på de to restauranter. Det er et dejligt sted for børn, og der er masser af aktiviteter til dem. Serviceniveauet er godt og personalet er venligt. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 2910 kr., hvilket svarer til 1455 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Pula. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Pula

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet 

Hotellet ligger cirka et kvarters kørsel fra lufthavnen, så jeg vil anbefale jer, at tage en taxa eller leje en bil.

Lejebil
Jeg vil klart anbefale at leje en bil til denne rejse. Kroatien er fantastisk og der er masser af spændende steder at besøge. På HolidayCars kan du leje en bil for kun 172 kr. i 7 dage – svært at sige nej til. 

Kroatien

FIND LEJEBIL


Kroatien

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

 

Skriv en kommentar