Badeferie Rejsetilbud

Badeferie i Phuket: 8 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 3589 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en billig rejse til Thailand i højsæsonen? Jeg siger i hvert fald ja tak! Forleden faldt jeg over nogle super billige flybilletter til Phuket, som jeg sendte afsted til medlemmerne af Travelscoop+. Disse flybilletter er stadigvæk tilgængelige og selvom at de pt. er steget 500-1000 kroner i pris, kan du (endnu) nå at booke dem til en fornuftig pris.

I Phuket finder du smukke paradisstrande, et utal af oplevelser og seværdigheder, og (selvfølgelig) den thailandske mad, som er, hvis du spørger mig, noget af det bedste i verden. Dette tilbud er med afrejse henover vinteren, som betragtes som Phukets højsæson. Du kan altså se frem til temperature på knap 30 grader, både i luften og i det lækre, krystalklare havvand. Er du klar på en lækker (og billig) badeferie til Phuket? Så læs med her! 


Badeferie i Phuket: 8 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3589 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Badeferie i Phuket

Flybilletter

På Travelmarket har jeg netop nogle vildt billige flybilletter til Phuket i Thailand. Der er tale om direkte flyafgange og prisen ligger 1000-2000 kroner under normalprisen. Hvad siger du så? 😎

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 2594 kr. pr. person

SE FLYTILBUD          

Eksemplet herover er fra d. 19. – 27. januar, hvor du kan booke flybilletten for kun 2594 kroner pr. person! Det er charterselskabet SPIES, som sælger ud af deres “restpladser”, hvilket er årsagen til at prisen er så lav. Foruden denne afgang, kan du også finde enkelte andre afgange i december/januar i prislejet 2000-3000 kroner. Dem kan du finde ved at trykke HER.

OBS: Når du flyver med SPIES har du 6 kg. håndbagage inkluderet i prisen. Ønsker du mere end håndbagage, så er prisen for 14 kg. 350  kr. pr. person, som skal ligges oveni.


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et skønt (og anmelderrost) 4-stjernet hotel i Phuket frem til dig. Hotellet hedder Aqua Resort Phuket og her finder du en lang række faciliteter, som blandt andet en super lækker pool, fitnesscenter, restaurant og poolbar. På hotellet checker du ind på et hele 36 kvm. stort deluxe-værelse, hvor du har både aircondition, balkon, tv og gratis wifi, og eget badeværelse med toilet og bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet er vurderet til hele 4,0 ud af 5 på Tripadvisor. Gæsterne roser blandt hotellets moderne stil og det store poolområde. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 1990 kr, hvilket svarer til 995 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Badeferie i Phuket

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 40 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg vil derfor anbefale følgende transportmuligheder:

Taxa
Taxaer i Thailand i billige, så du kan sagtens tage sådan en frem og tilbage, uden at du skal betale en formue. Du blot huske at sige at der skal køres efter taxameter og ikke efter en aftalt pris!


Værd at vide

Pas og visum
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Thailand, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Thailand 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Badeferie i Phuket

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar