Badeferie Rejsetilbud

Badeferie i Phuket: 12 dage på 4* hotel inkl. fly for kun 4665 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvad siger du til en billig rejse til Thailand i højsæsonen? Jeg siger i hvert fald ja tak! På sådan en halv-grå sommerdag, er det nemlig lykkedes mig at finde en masse billige flybilletter til skønne Phuket i Thailand. Her finder du smukke paradisstrande, et utal af oplevelser og seværdigheder, og (selvfølgelig) den thailandske mad, som er, hvis du spørger mig, noget af det bedste i verden. Dette tilbud er med afrejse henover vinteren , som betragtes som Phukets højsæson. Du kan altså se frem til temperature på knap 30 grader, både i luften og i det lækre, krystalklare havvand. Er du klar på en lækker (og billig) badeferie til Phuket? Så læs med her! 


Badeferie i Phuket: 12 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 4665 kr.

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 


Badeferie i Phuket

Flybilletter

På Travelmarket har jeg netop fundet en masse billige direkte flybilletter til Phuket, som er ét af Thailands mest populære rejsemål. Flybilletterne er med afrejse fra København og du kan endda komme afsted i højsæsonen!

Fly fra København

Badeferie i Phuket

Prisen for flybilletterne er 3254 kr. pr. person

SE FLYTILBUD          

Flybilletterne er (som tidligere skrevet) med afrejse fra København. Her er det netop nu muligt at finde flybilletter tur/retur til Phuket for i omegnen af 3200-3500 kroner. Det er endda for flybilletter med maks ét stop på vejen – og med nogle yderst gode flyselskaber (læs længere nede).

Mit eksempel herover er fra d. 13. – 25. november, hvor du flyver med Swiss Air for kun 3254 kroner og denne pris er (heldigvis) ikke et enkeltstående tilfælde. Jeg har nemlig fundet lignende afgange i perioden november-marts, hvor særligt januar og februar måned er højsæsonen på Phuket. Foruden Swiss Air, så kan du ligeledes finde billige afgange med Turkish Airlines, Emirates og Singapore Airlines, så der er en masse forskellige muligheder. Det betyder også at du sagtens kan ændre på rejselængden, hvis du ønsker det. Mit eksempel er på en 12 dages rejse, men det kan også lade sig gøre at rejse i eksempelvis 8 eller 14 dage – det er nærmest kun fantastisen der sætter grænser. 

Herunder har jeg lavet en oversigt over en masse afrejsedatoer, hvor du kan finde lignende flybilletter med afrejse fra København.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et skønt (og anmelderrost) 4-stjernet hotel i Phuket frem til dig. Hotellet hedder Aqua Resort Phuket og her finder du en lang række faciliteter, som blandt andet en super lækker pool, fitnesscenter, restaurant og poolbar. På hotellet checker du ind på et hele 36 kvm. stort deluxe-værelse, hvor du har både aircondition, balkon, tv og gratis wifi, og eget badeværelse med toilet og bruser.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet er vurderet til hele 4,0 ud af 5 på Tripadvisor. Gæsterne roser blandt hotellets moderne stil og det store poolområde. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 11 nætter i et dobbeltværelse er 2821 kr, hvilket svarer til 1411 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD 

Badeferie i Phuket

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 40 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg vil derfor anbefale følgende transportmuligheder:

Taxa
Taxaer i Thailand i billige, så du kan sagtens tage sådan en frem og tilbage, uden at du skal betale en formue. Du blot huske at sige at der skal køres efter taxameter og ikke efter en aftalt pris!


Værd at vide

Pas og visum
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Thailand, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Thailand 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Badeferie i Phuket

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD          

SE HOTELTILBUD 

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar