Badeferie Rejsetilbud

Badeferie i Vietnam: 12 dage i Da Nang på 4* hotel inkl. fly for kun 5489 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Så er det igen tid til et eventyr – og denne gang går turen til skønne Vietnam. I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter (med verdens 2. bedste flyselskab) til Da Nang, der ligger midt i Vietnam, direkte ud til det Sydkinesiske Hav. Byen er den fjerdestørste i Vietnam med over 800.000 indbyggere og er særlig kendt for dens strande, som mange mener er blandt de bedste i Vietnam. Foruden de lækre strande, har byen, og området omkring Da Nang, utrolig meget at byde på. Det tage f.eks. kun 45 minutter at køre til den gudesmukke by, Hoi An, der er en af Vietnams smukkeste byer – hvis ikke den smukkeste. Derudover ligger Ba Na Hills kun en kort køretur fra Da Nang. Ba Na Hills er en stor forlystelsespark, som ligger på toppen af et bjerg. Her er et hav af forskellige forlystelser og oplevelser, blandt andet en stor cablepark og den ultrapopulære Golden Bridge, som du garanteret har set billeder af på Instagram. 

Temperaturen på rejsetidspunktet ligger på omkring 30 grader, og du kan derfor kombinere solskin og badeferie, med den vietnamesiske kultur og gæstfrihed, lyder det ikke skønt?


Badeferie i Vietnam: 12 dage i Da Nang på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 5489 kr. 

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Badeferie i Vietnam

Flybilletter

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Da Nang i Vietnam. Flybilletterne er endda med verdens bedste flyselskab Qatar Airways, og du har kun et enkelt stop på vejen, samt en kort rejsetid. Det kan derfor ikke blive meget bedre!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er på 4186 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Flybilletterne er fundet på Momondo og de er med afrejse fra København. Jeg har fundet billige afgange i perioden april-maj så der er rigeligt med datoer at vælge imellem! 

Ovenstånde eksempel er fra d. 3. – 15. maj, hvor prisen er 4186 kroner. Flybilletterne er med Qatar Airways (verdens bedste flyselskab), hvor du har en enkelt (og kort) mellemlandning i Doha på vejen, men flyvetiden er yderst fornuftig. Når du rejser med et verdensklasse flyselskab som Qatar Airways, kan du desuden forvente en god komfort, og prisen er endda inklusiv både mad og 30 kg. bagage – hvad siger du så? 😍

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel

Jeg har fundet et fantastisk hotel i Da Nang, som jeg klart vil anbefale til denne rejse. Hotellet hedder Aria Hotel, og det er et 4-stjernet hotel, som ligger 5 minutters gang fra den skønne strand. Men her stopper det ikke. Hotellet har nemlig en lækker rooftop-pool, med udsigt over både by og strand (se billedet herunder). Derudover har hotellet restaurant, hvor du kan nyde den medfølgende morgenmad, samt fitness- og spafaciliteter. Du tjekker ind på et fint dobbeltværelse, hvor der er både aircondition, tv, køleskab og minibar, og selvfølgelig eget badeværelse med en kombination af bruser og badekar.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor får hotellet ros og er vurderet til hele 4,5 ud af 5! Gæsterne roser især de lækre faciliteter, beliggenheden direkte ned til stranden og den gode service.  Du kan læse flere anmeldelser her: Tripadvisor anmeldelser

Prisen for 11 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2605 kr. hvilket svarer til 1303 kr. pr. person (ved 2 personer).

SE HOTELTILBUD

Badeferie i Vietnam

Badeferie i Vietnam


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger cirka 5 km. fra lufthavnen, så det er ganske nemt at komme frem og tilbage. Jeg vil anbefale dig at booke hotellets lufthavnstransport som kun koster 70 kr. (250.000 vietnamesiske dong). 


Værd at vide

Pas og visum
Vietnam er visumfrit i op til 15 dage. Dette kræver dog at du har et pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejsedato og at du desuden har en returbillet (eller anden dokumentation) for at du forlader landet igen efter 15 dage. Ønsker du at opholde dig i Vietnam i længere end 15 dage, så kan du ansøge om et E-visa som har en varighed på op til 30 dage. Det kan du gøre via dette link: https://www.immigration.gov.vn

Det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og du kan læse meget mere om pas og visum i Vietnam, på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Pas og visum i Vietnam 

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds.


Badeferie i Vietnam

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar