Miniferie Rejsetilbud

Besøg julemandens landsby i Lapland: 3 dage på 3* lejlighedshotel inkl. fly for kun 2417 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Julen står for døren! Der er kun 22 dage til årets helt store fest – og hvis du ligesom jeg, elsker julen, så har jeg fundet det helt perfekte tilbud! Dette Scoop tager dig nemlig med til til byen Rovaniemi i den finske del af Lapland – helt oppe ved polarcirklen. Her finder du Julemandens Landsby, hvor du kan få lov til at møde selveste Julemanden – og selvfølgelig Rudolf og alle de andre rensdyr. Foruden dit møde med Julemanden, kan du også få lov til at komme ind på hans postkontor, som hvert år modtager over en halv million breve fra hele verden. Du har også mulighed for at uddanne dig til nisse – eller blot se det store nisseshow, som eftersigende skulle være ganske imponerende. Giv dig selv den fedeste juleoplevelse, mød julemanden og kom i den perfekte julestemning op til hjerternes fest. Hvad venter du på? 🎅🏻


Besøg julemandens landsby i Lapland: 3 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2417 kr.

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD


Julemandens Landsby

Flybilletter

Julemandens landsby ligger i byen Rovaniemi i Finland og du skal derfor bruge flybilletter dertil. Det har jeg fundet – og der er endda en masse billige afgange henover december!

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 1651 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er fundet på Momondo og de er med afrejse fra København. Der går ingen direkte afgange til Rovaniemi, så du skal bruge et kort stop i Helsinki på vejen – heldigvis tilbyder Finnair en masse af disse flybilletter til skarpe priser. Mit eksempel herover er fra d. 11. – 13. december, men du kan finde lignende afgange i det meste af december, hvor der er mulighed for at flyve tur/retur for cirka 1600-2000 kroner. Herunder kan du se en oversigt over andre billige rejsedatoer.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Du skal selvfølgelig også bruge et sted at sove under dit ophold og da det (desværre) ikke er muligt at overnatte i julemandens landsby, har jeg i stedet fundet et fint lejlighedshotel.

Hotel

Jeg har fundet et 3* lejlighedshotel i hjertet af Rovaniemi, som selvfølgelig hedder Santa’s Holiday Homes. Her flytter du ind i en 33 kvm stor lejlighed, hvor du både har gratis wi-fi, et mindre køkken og privat badeværelse. Hotellet/lejligheden er placeret centralt og du kan altså nemt gå rundt og opleve byen. Lejlighedshotellet er placeret ca. 15 minutters gang fra busstationen, hvor du kan tage ’Santa Express’ ud til Julemandens by – nemt ikke? 🎅🏻

Hvad siger gæsterne?
Hotellet har en score på 8,2 ud af 10 på Booking.com. Det er særligt størrelsen på de fine lejligheder som får ros med på vejen. Derudover nævner de fleste gæster også beliggenheden som et stort plus.

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 1531 kr, hvilket svarer til 766 kr. pr. person. (ved 2 personer)

SE HOTELTILBUD

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Julemandens Landsby

Julemandens landsby

Og nu til det allervigtigste – nemlig julemandens landsby, eller Santa Claus Village, som det hedder på engelsk. Landsbyen er faktisk verdens mest spektakulære “jule-destination” og den besøges af knap en halv million mennesker om året.  Stedet ligger cirka 8 km. nord fra Rovaniemi og der venter dig en juleoplevelse, som med garanti vil få dig til at glæde dig endnu mere til jul! Her er et udpluk af nogle af de oplevelser der venter dig:

Julemandens kontor – Du skal selvfølgelig gå på opdagelse i julemandens kontor, hvor du kan få et glimt at hemmelighederne, der gør det hele muligt, og selvfølgelig få et billede med selveste julemanden.

Julemandens Landsby

Julemandens postkontor – Du kan selvfølgelig også besøge julemandens postkontor, hvor du kan sende julekort til alle din kære fra hele verden. Når du har skrevet dine julekort, vil de blive leveret af julemanden, så det ankommer til modtageren inden jul. Vidste du i øvrigt, at netop dette postkontor modtager over en halv million breve fra børn over hele verden – hvert år! 😱

SantaPark – Når du træder ind i SantaPark er der garanti for at du bliver ramt af julestemningen, og du kan opleve mange forskellige ting.
I SantaPark kan du komme i nisseskole, og uddanne dig til nisse, eller opleve de akrobatiske nisseshow, hvor nisserne viser dig hvad de kan. Desuden kan du besøge isprinsessen, og prøve hendes smukke trone af is eller beundrer de fantastiske isskulpturer, som hun har skabt til hendes gæster. Du kan selvfølgelig også hoppe på det magiske tog som fragter dig igennem den vidunderlige verden af jul. Som det eneste sted i verden kan du i SantaPark også passere den arktiske cirkel under jorden med julestemningen omkring dig.

Julemandens Landsby


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Lufthavnen er placeret lidt udenfor Rovaniemi, men du kan nemt komme ind til hotellet. Jeg anbefaler følgende muligheder. 

Taxa
Du kan tage en taxa fra lufthavnen, som er den hurtigste løsning. Det tager ca. 10 minutter og koster ca. 165 kroner.

Bus
Du kan også tage en lufthavnsbus fra lufthavnen i Rovaniemi, som er den billigste løsning. Det tager ca. halv time og koster ca. 50 kroner. OBS! Vælger du lufthavnsbussen når du skal tilbage til lufthavnen fra Rovaniemi, skal du booke plads i forvejen.


Julemandens Landsby

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD         

SE HOTELTILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar