Flybilletter Rejsetilbud

BILLIGE flybilletter til Canada: Fly tur/retur til Toronto eller Montreal for kun 2181 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA! Naturoplevelser i verdensklasse og enorme storbyer, du finder begge dele i Canada! Jeg har netop fundet ekstraordinære gode tilbud på flybilletter til både Toronto og Montreal og det skal selvfølgelig udnyttes. Oplev enten Toronto eller Montreal – begge storbyer med stort S, og når du bliver træt af storbylivet, så kan du tage en tur ud i den storslåede natur, hvor du kan opleve smukke bjerge, vandfald og nogle de mest fascinerende dyr i verden, blandt andet hvaler og bjørne. Har du en drøm om, at rejse til det naturskønne Canada, så kan du nu udleve den, uden at betale en formue!


BILLIGE flybilletter til Canada: Flyv t/r Toronto eller Montreal
fra: 2181 kr.

FLY TIL TORONTO            

FLY TIL MONTREAL         


Billige flybilletter til Canada

Flybilletter

Momondo kan du netop nu finde nogle ekstremt billige flybilletter til Toronto og Montreal i Canada. Billetterne er med afrejse fra København og du kan flyve med en del forskellige flyselskaber, blandt andet  WOW Air, Icelandair og KLM.

Fly fra København til Toronto

Billige flybilletter til Canada

Prisen for flybilletterne er 2181 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD

 

Fly fra København til Montreal

Billige flybilletter til Canada

Prisen for flybilletterne er 2181 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD 

Ovenstående eksempel til Toronto er fra d. 27. marts – 3. april og Montreal er fra d. 1. – 8. april, men jeg har fundet billige afgange i store dele af foråret og helt frem til og med juni. Du kan således finde flybilletter i perioden marts-juni, hvor du kan komme afsted for omkring 2000 kr. til 2500 kr.

Når du flyver med WOW Air, som i mine eksempler herover, har du et stop på Island, som du evt. kan vælge af forlænge med WOW Air’s ultra populære “stopover” og du kan dermed opleve to fantastiske lande, på den samme rejse. Er du interesseret i en stopover? Så kan du læse mere om det her: Stopover Island

Eksempler på andre billige afrejsedatoer

Toronto:

Montreal:


Hotel & Airbnb

I både Toronto og Montreal finder du hoteller i alle prisklasser. Både de helt dyre, 5 stjernede luksushoteller, men også de mere budgetvenlige. Uanset om du vælger en storbyferie eller en rundrejse, anbefaler jeg at du tager et kig på Skyscanner når du har besluttet dig for, hvilken en af byerne du vil besøge.

SE HOTELTILBUD   

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du rundt

Med en lejebil har du styr på transporten fra lufthavnen og til hotellet. Derudover har du også mulighed for at udforske Canadas skønne natur. Du kan finde lejebiler i alle slags prisklasser på Skyscanner

FIND LEJEBIL


Billige flybilletter til Canada

Er du klar til at rejse? 😎

FLY TIL TORONTO            

FLY TIL MONTREAL         

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar