Flybilletter Rejsetilbud Storbyferie

Billige flybilletter til Berlin: flyv tur/retur for kun 75 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu skal du holde godt fast, for jeg har netop fundet super billige flybilletter til Berlin. Flybilletterne er så billige, at hvis du dropper din næste Big-Mac menu, så kan du bruge pengene på at flyve til Tysklands hovedstad. Prisen for en returbillet er nemlig kun 75 kr. Er det det ikke vildt?  Berlin er en by, som man kan blive ved med at vende tilbage til. Brandenburger Tor, tv-tårnet, spændende restauranter, kunst, Berlinmuren og utallige shoppingmuligheder. Byen har alt det, som du har brug for på din storbyferie, og dette scoop gør det næsten umuligt ikke at bestille med det samme – du skal i hvert fald skynde dig, hvis du skal have fat i disse flybilletter!

TIP: jeg har skrevet en stor guide til Berlin, som klæder dig på inden afrejsen. I guiden kan du blive klogere på hvordan du benytter de mange transportmuligheder i byen, hvor du skal shoppe og hvilke seværdigheder du skal opleve. Du finder guiden her: Berlin-guide


Billige flybilletter til Berlin: flyv tur/retur
Samlet pris fra: 75 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til Berlin

Flybilletter

Kan man finde flybilletter tur/retur til Berlin til 75 kr.? Svaret er et klart og rungende JA! Det er Ryanair som udbyder disse vanvittig billige flybilletter til Berlin, men du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i dem! Billetterne har jeg fundet på Momondo og de er med afrejse fra Billund.

Fly fra Billund

Billige flybilletter til Berlin

Prisen for flybilletterne er 75 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Man skulle egentlig tro at der var tale om en “engangsforestilling”, men det er der heldigvis ikke! Mit eksempel herover er fra d. 21. – 25. oktober, men det er muligt at finde flybilletter til under 100 kroner på en lang række andre rejsedatoer. Herunder har jeg listet en del af dem op, og foruden disse datoer, kan du sagtens finde flere hvor prisen ligger på omtrent 100-150 kroner, som også er et super skarpt tilbud. Ryanair flyver fra Billund til Berlin på mandage, fredage og søndage og du skal derfor vælge disse dage, for at finde frem til de billige flybilletter. Det betyder også at du sagtens kan ændre på rejselængden, alt efter om du ønsker 2, 3 eller 4 dage, dog skal du vælge rejselængden på 4 dage, for at finde de billigste afgange.

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

I Berlin kan du både finde budgetvenlige hoteller, og fine 5-stjernede hoteller. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Berlin. 

SE HOTELTILBUD   

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                  

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Berlin har to forskellige lufthavne. I dette eksempel lander du i Schönefeld lufthavnen, hvorfra det er nemt at komme ind til centrum. I min Berlin-guide har jeg skrevet om hvordan du nemmest (og billigst) kommer frem og tilbage, og du kan oven i købet læse om, hvordan du kan spare penge på transporten – og hvem elsker ikke det? Du finder guiden her: Guide til Berlin


Billige flybilletter til Berlin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar