Flybilletter Rejsetilbud Storbyferie

Billige flybilletter til Berlin: tur/retur for 78 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

BILLIGE FLYBILLETTER TIL BERLIN: Flyv tur/retur for kun 78 kr. Det betyder, at hvis du dropper din næste Big-Mac menu, så kan du bruge pengene på at flyve til Tysklands hovedstad. Er det ikke vildt?  Berlin er en by, som man kan blive ved med at vende tilbage til. Brandenburger Tor, tv-tårnet, spændende restauranter, kunst, Berlinmuren og utallige shoppingmuligheder. Byen har alt det, som du har brug for på din storbyferie, og dette scoop gør det næsten umuligt ikke at bestille med det samme – du skal i hvert fald skynde dig, hvis du skal have fat i disse flybilletter!

TIP: jeg har skrevet en stor guide til Berlin, som klæder dig på inden afrejsen. I guiden kan du blive klogere på hvordan du benytter de mange transportmuligheder i byen, hvor du skal shoppe og hvilke seværdigheder du skal opleve. Du finder guiden her: Berlin-guide


Billige flybilletter til Berlin
Samlet pris fra: 78 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til Berlin

Flybilletter

Kan man finde flybilletter tur/retur til Berlin til 78 kr.? Svaret er et klart og rungende JA! Det er Ryanair som udbyder disse vanvittig billige flybilletter til Berlin, men du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i dem! Billetterne har jeg fundet på Momondo og de er med afrejse fra Billund.

Fly fra Billund

Billige flybilletter til Berlin

Prisen for flybilletterne er 78 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Ovenstående eksempel er fra d. 24. – 27. marts, men du kan finde et par enkelte andre afgange i marts måned. Jeg har f.eks. fundet en lignende afgang fra d. 17. – 20. marts.  Ryanair flyver fra Billund til Berlin på mandage, onsdage, fredage og søndage.  Du skal altså vælge disse dage, for at finde frem til de billige flybilletter. Det betyder også at du sagtens kan ændre på rejselængden, alt efter om du ønsker 2, 3 eller 4 nætter.


Hotel & Airbnb

I Berlin kan du både finde de helt dyre, 5 stjernede hoteller, men også de langt mere budgetvenlige. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Berlin. 

SE HOTELTILBUD   

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                  

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Berlin har to forskellige lufthavne. I dette eksempel lander du i Schönefeld lufthavnen, hvorfra det er nemt at komme ind til centrum. I min Berlin-guide har jeg skrevet om hvordan du nemmest (og billigst) kommer frem og tilbage, og du kan oven i købet læse om, hvordan du kan spare penge på transporten – og hvem elsker ikke det? Du finder guiden her: Guide til Berlin


Billige flybilletter til Berlin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar