Flybilletter Rejsetilbud Storbyferie

Billige flybilletter til Berlin: tur/retur for 30 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

BILLIGE FLYBILLETTER TIL BERLIN: Flyv tur/retur for kun 30 kr. ! Det betyder, at hvis du dropper din næste Big-Mac, så kan du bruge pengene på, at flyve til Tysklands hovedstad! Er det ikke vildt?  Berlin er en by, som man kan blive ved med at vende tilbage til. Brandenburger Tor, tv-tårnet, spændende restauranter, kunst, Berlinmuren og utallige shoppingmuligheder. Byen har alt det, som du har brug for på din storbyferie, og dette Scoop gør det næsten umuligt ikke at bestille med det samme – du skal i hvert fald skynde dig, hvis du skal have fat i disse flybilletter!


Billige flybilletter til Berlin
Samlet pris fra: 30 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til Berlin

Flybilletter

Kan man finde flybilletter til 30. kr? Svaret er et klart og rungende JA! Det er Ryanair som udbyder disse vanvittig billige flybilletter til Berlin, men du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i dem! Billetterne har jeg fundet på Momondo og de er med afrejse fra Billund.

Fly fra Billund

Billige flybilletter til Berlin

Prisen for flybilletterne er 30 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Ovenstående eksempel er fra d. 20. – 23. januar, men du kan finde et par enkelte andre afgange i store dele af januar. Jeg har f.eks. fundet en lignende afgang fra d. 9. – 11. januar.  Ryanair flyver fra Billund til Berlin på mandage, onsdage, fredage og søndage.  Du skal altså vælge disse dage, for at finde frem til billetterne. Det betyder også at du sagtens kan ændre på rejselængden, alt efter om du ønsker 2, 3 eller 4 nætter. 


Hotel & Airbnb

I Berlin kan du både finde de helt dyre, 5 stjernede hoteller, men også de langt mere budgetvenlige. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Berlin. 

SE HOTELTILBUD   

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                  

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Du lander i Berlins Schönefeld-lufthavn, og jeg anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa:
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Generel transport i Berlin:
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her: Berlin WelcomeCard


Billige flybilletter til Berlin

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar