Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Filippinerne: flyv tur/retur til Manila for kun 3231 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Filippinerne buldre frem som rejsemål – og nu får du mulighed for at opleve det fantastiske land! Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Filippinerne, og nærmere bestemt landets hovedstad, Manila. Den kaotiske storby skal opleves, men det er ikke her du finder det bedste af landet. Filippinerne består nemlig af mere end 7000 (!!) øer, hvor den ene er smukkere end den anden. Øer, som indeholder frodig jungle, vidunderlig natur og de mest fantastiske strande. Mest kendt er nok El Nido, Palawan og Boracay, men der er som sagt nok øer at vælge i mellem og når du først er kommet til Manila, er det utrolig nemt at komme rundt til de forskellige øer. Du kan derfor “hoppe” fra den ene smukke ø til den anden – alt sammen til yderst fornuftige penge, både hvad angår overnatning, transport og mad. Filippinerne er et sandt paradis og nu er det muligt at komme billigt afsted! Hvad venter du på?

TIP: Hvis du leder efter inspiration til en rundrejse på Filippinerne, så har jeg tidligere lavet sådan et tilbud. Det kan du finde ved at klikke her.


Billige flybilletter til Filippinerne: flyv tur/retur til Manila
Samlet pris: 3231 kr.

SE FLYTILBUD       


Billige flybilletter til Filippinerne

Flybilletter

Nu må jeg hellere komme til sagen! Som tidligere skrevet, har jeg fundet en masse billige flybilletter til Manila i Filippinerne. Flybilletterne er med afrejse fra København og de er med Qatar Airways, som er kåret til at være verdens 2. bedste flyselskab! Hvad endnu bedre er, så er billetterne endda inklusiv bagage og mad ombord, hvad siger du så? 😎

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 3231 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Flybilletterne er fundet hos søgemaskinen Travelmarket og det er muligt at komme afsted i perioden fra november og helt frem til og med marts 2020. Som jeg kort var inde på før, så er flybilletterne med Qatar Airways og det betyder at du har et enkelt (men kort) stop i Doha på vejen. Flybilletterne er desuden inklusiv 30 kg. bagage og mad ombord!

Ovenstående eksempel er fra d. 18. november til d. 2. december, hvor prisen er 3231 kroner for en returbillet. Herunder har jeg listet en masse “andre rejsedatoer” op, hvor du kan finde lignende afgange – med omtrent samme flyvetider og til samme pris.

OBS: Jeg har valgt en rejselængde på 14 dage, men dette kan sagtens ændres, hvis du ønsker det. Det er også muligt at rejse i eksempelvis 10, 12 eller 21 dage, eller endnu længere, hvis du foretrækker dette. 

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Uanset hvordan du vælger at sammensætte din rejse til Filippinerne, får du selvfølgelig brug for et hotel på rejsen. Du kan finde en komplet oversigt her Hoteller i Filippinerne

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Værd at vide

Pas og visum
Filippinerne er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed og derudover skal du ved indrejse i landet, kunne fremvise en gyldig returbillet, som beviser at du rejser ud af landet indenfor de 30 dage.

Husk det er dit eget ansvar at have styr på reglerne og de ændres løbende. Du kan finde mere info her: information om visum

Vaccinationer
Når du tager på en rejse som denne, kan der være behov for at blive vaccineret. Jeg anbefaler, at du besøger hjemmesiden Sikkervacination, hvor du gennem få trin kan finde ud af, hvilke vaccinationer du behøver. Alternativt kan du spørge din egen læge til råds. 


Billige flybilletter til Filippinerne

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD       

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar