Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til FLORIDA: direkte tur/retur for kun 2176 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

længes du efter varmen? Nu kan du godt begynde at glæde dig, for jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Florida, hvor du finder over 1200 kilometer (caribisk-lignende) sandstrande, et behageligt klima året rundt og en række fantastiske storbyer.

Oplev millionbyen Miami, som er mest er kendt for sin lange strandpromenade, hvor du kan slænge dig i sandet og nyde det festlige storbyliv. Orlando er mest kendt for byens mange forlystelsesparker og du finder blandt andet Disney World og det enorme Universal Studios her. Fort Lauderdale står lidt i skyggen af de to andre, men det skal du ikke lade dig narre af! Byen er kendt for de mange kanaler, som leder tankerne hen mod Venedig, og for at det ikke skal være løgn, så er der selvfølgelig også nogle fantastiske strande i Fort Lauderdale. Er du klar til at indtage Florida? 


BILLIGE flybilletter til Florida: direkte tur/retur
For kun 2176 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Florida

Flybilletter

Hos søgemaskinen Travelmarket har jeg i dag fundet billige flybilletter til Fort Lauderdale i Florida. Du kan således flyve direkte (tur/retur) for kun 2176 kr., hvilket er en yderst fornuftig pris!  Billetterne er med afrejse fra København, med det norske flyselskab Norwegian, men hvis du foretrækker at flyve fra Aalborg eller Billund, så kan du “koble” dig på ovenstående billet for cirka 1000 kr. oveni prisen.

TIP: Hvis du er under 26, kan du flyve med Norwegian mellem Aalborg/Billund – København for kun 299 hver vej – dvs. det kun koster dig knap 600 kr. ekstra at koble dig på nedenstående billet! Det kan du læse mere om her: ungdomsbilletter Norwegian

Fly fra København

Billige flybilletter til Florida

SE FLYTILBUD        

Ovenstående rejsedato er fra d. 12. – 19. marts, hvor prisen kun er 2176 kr. Jeg har dog fundet lignende afgange i store dele af marts og april, og helt hen til og med maj, hvilket betyder at du har en masse forskellige muligheder for at ændre rejsedatoen. Herunder har jeg lavet en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du kan komme afsted for UNDER 3000 kr. 

Andre rejsedatoer:


Hotel & Airbnb

Uanset om du vælger at opleve Miami, Orlando eller Fort Lauderdale, så får du helt sikkert brug for et hotel. På Hotels.com kan du finde en komplet oversigt hoteller og du kan bruge de forskellige kriterier, til at finde frem til dit perfekte hotel.

SE HOTELTILBUD   

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Transport

Lejebil
Florida er oplagt til et uforglemmeligt roadtrip, hvor du kan kombinere flere af de fantastiske byer og områder som staten har at byde på. En lejebil koster ikke alverden og du kan f.eks. leje en Ford Mustang Cabriolet for knap 1900 kr. Rejser I to personer, skal I derfor nøjes med at give 950 kr. pr. person.

FIND LEJEBIL

Billige flybilletter til Florida


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal og have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA 


Billige flybilletter til Florida

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD   

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Avatar

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar