Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til Florida: flyv tur/retur til Miami for kun 2068 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu er der endelig billige flybilletter til Florida igen! Her venter dig uanede muligheder og ikke mindst massere af solskin. Florida byder på alt fra store millionbyer, fantastiske naturområder og skønne strande, og staten har noget for enhver smag. Oplev  pulserende Miami, som er mest er kendt for sin lange strandpromenade, hvor du kan slænge dig i sandet og nyde det festlige storbyliv. Efterfølgende kan du sætte kursen mod Orlando, der mest er kendt for byens mange forlystelsesparker. Her finder du blandt andet Disney World og det enorme Universal Studios, hvor både børn og voksne nemt kan tilbringe flere dage! Er du mere til naturoplevelser og har du altid haft en lille drøm om, at stå ansigt til ansigt med en stor alligator, skal du sætte kursen mod det vilde naturområde Everglades. Her kan du komme på nogle ret fede sejlture, hvor der er rig mulighed for at se det enorme krybdyr. Som du kan høre, så kommer du næppe til at kede dig i Florida og med de billige flybilletter jeg har fundet, er det bare om at komme afsted! 


Billige flybilletter til Florida: flyv tur/retur til Miami
For kun 2068 kr.

SE FLYTILBUD        


Billige flybilletter til Florida

Flybilletter

Hos søgemaskinen Travelmarket har jeg i dag fundet billige flybilletter til Miami i Florida. Billetterne er med afrejse fra København og de er med det norske flyselskab Norwegian.

Fly fra København

Billige flybilletter til Florida

Prisen for flybilletterne er 2068 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Jeg har fundet disse billige flybilletter til Miami henover hele vinteren og et godt stykke ind i foråret. Mit eksempel herover er fra d. 5. – 12. februar, hvor du kan flyve tur/retur for kun 2068 kroner. Bemærk at turen går via London, hvor du har et kort stop på 1-2 timer, alt efter hvilken afgang(e) du vælger.

TIP:
Hvis du foretrækker at flyve fra Aalborg eller Billund, så kan du “koble” dig på ovenstående billet for cirka 1000 kr. oveni prisen. Er du under 26 år, kan du booke en ungdomsbillet og flyve med Norwegian mellem Aalborg/Billund og København for kun 299 hver vej – dvs. at det kun koster dig knap 600 kr. ekstra at koble dig på ovenstående billet! Det kan du læse mere om her: ungdomsbilletter Norwegian

Andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)


Hotel & Airbnb

Uanset om du vælger at opleve Miami, Orlando eller Fort Lauderdale, så får du helt sikkert brug for et hotel. På Hotels.com kan du finde en komplet oversigt hoteller og du kan bruge de forskellige kriterier, til at finde frem til dit perfekte hotel.

SE HOTELTILBUD   

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Transport

Lejebil
Florida er oplagt til et uforglemmeligt roadtrip, hvor du kan kombinere flere af de fantastiske byer og områder, som staten har at byde på. En lejebil koster ikke alverden og du kan f.eks. leje en Ford Mustang Cabriolet for knap 2290 kr. Rejser I to personer, skal I derfor nøjes med at give 1145 kr. pr. person.

FIND LEJEBIL

Billige flybilletter til Florida


Værd at vide

Visum
USA er visumfrit i op til 90 dage, men det kræver ESTA (rejsetilladelse) for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA


Billige flybilletter til Florida

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD   

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar