Flybilletter Rejsetilbud

UDSALG: Flyv tur/retur til London for kun 58 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der findes gode tilbud, og så findes der vanvittige tilbud – dette tilbud hører helt sikkert under den sidste kategori! Ryanair har nemlig lige nu et udsalg på flybilletter kørende, hvor du har mulighed for at finde flybilletter til London for kun 58 kr. (tur/retur!) og hvorfor ikke kombinere dette tilbud, med et par hyggelige dage i den fantastiske storby? London behøves ingen nærmere introduktion, og hvis du overvejer en tur til storbyen her i foråret, så vil jeg anbefale dig at slå til nu!

TIP: jeg har skrevet en kæmpe guide til London. Læs den inden afrejsen og spar penge på transport, seværdigheder og meget mere. Du finder guiden her: Travelscoops London-guide


Billige flybilletter til London
Samlet pris fra: 58 kr.

SE FLYTILBUD        


Flybilletter til London

Flybilletter

WOW! Du kan lige nu flyve til London for kun 58 (!!) kr. for en returbillet! Flybilletterne har jeg fundet på Momondo og de er fra Aalborg og direkte til London med Ryanair. Du kan finde enkeltbilletter, som koster helt ned til 28-30 kr. og returbilletter fra 58 kr. er det ikke vildt? Hvis ikke du bor i nærheden af Aalborg Lufthavn, så ingen panik. Du kan nemlig også finde billige flybilletter til London fra både Århus, Billund og København, her skal du dog forvente at betale cirka det dobbelte, men det er trods alt stadigvæk billigt.

Fly fra Aalborg

Billige flybilletter til LondonPrisen for flybilletterne er 58 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aarhus

Billige flybilletter til London

Prisen for flybilletterne er 169 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Billige flybilletter til London

Prisen for flybilletterne er 218 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra København

Billige flybilletter til London

Prisen for flybilletterne er 192 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se på ovenstående screenshots, så er dette tilbud altså IKKE en joke! Du kan flyve tur/retur til London for kun 58. kr. hvis du flyver fra Aalborg. Ovenstående eksempel er fra d. 26. – 28. marts, men du kan finde lignende tilbud i store dele af marts. Ryanair flyver fra Aalborg på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan være heldig at finde billige billetter på disse dage. Det betyder også at du sagtens kan ændre på rejselængden, hvis du ønsker dette. 

Hvis du foretrækker at flyve fra enten Billund eller København, skal du betale lidt mere for flybilletten. Eksemplet herover fra Billund og København er ligeledes fra d. 26. – 28. marts. Hvis du vil afsted fra Aarhus, har jeg fundet en billig afgang d. 13. – 15. marts til 169 kr.  Du har dog dog en del flere muligheder fra Billund og København, hvor Ryanair dagligt flyver til London.

Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer:

Fra Aalborg

Fra Aarhus

Fra Billund

Fra København


Hotel & Airbnb 

Du finder et stort udvalg af hoteller i London, hvor du kan vælge at bo på de helt dyre, 5 stjernede hoteller, men også de langt mere budgetvenlige, som der heldigvis findes en del af. Du finder en komplet oversigt over hoteller i London her: Hoteller i London

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Transport fra lufthavnen og til den centrale del af London kan gøres på en lang række forskellige muligheder. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du får et komplet overblik. Her kan du også læse, hvordan du spare en del penge, på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide


Billige flybilletter til London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 24-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks), som betyder at jeg tjener et mindre beløb, når du klikker på mine links. Denne indtjening er med til at drive bloggen, og samtidig sikre at indholdet er gratis, og ikke mindst fri for irriterende bannerreklamer osv. Det kan du læse mere om her: rejselinks

Skriv en kommentar