Flybilletter Rejsetilbud

Billige flybilletter til London: flyv tur/retur for kun 78 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der findes gode tilbud, og så findes der vanvittige tilbud – dette tilbud hører helt sikkert under den sidste kategori! Ryanair har nemlig lige nu et udsalg på flybilletter kørende, hvor du har mulighed for at finde flybilletter til London for kun 78 kr. (tur/retur!) og hvorfor ikke kombinere dette tilbud, med et par hyggelige dage i den fantastiske storby? London behøves ingen nærmere introduktion, og hvis du overvejer en tur til storbyen henover efteråret, så vil jeg anbefale dig at slå til nu!

TIP: jeg har skrevet en stor London-guide, hvor der står alt du skal vide omkring shopping, spisesteder, transport i byen og meget andet. Guiden indeholder endda en række guldkorn, til hvordan du kan spare penge under dit ophold, så jeg vil klart anbefale dig at læse guiden inden din rejse til London! Du finder guiden her.


Billige flybilletter til London
Samlet pris fra: 78 kr.

SE FLYTILBUD        


Flybilletter til London

Flybilletter

WOW! Du kan lige nu flyve til London for kun 78 (!!) kr. for en returbillet! Flybilletterne har jeg fundet på Momondo og de billigste afgange er fra København. Men men men, der heldigvis også mulighed for at komme billigt afsted fra Billund, Aarhus og Aalborg, hvor du dog skal betale mellem en lille smule mere for flybilletten 😎 

Fly fra København

Prisen for flybilletterne er 78 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Billund

Prisen for flybilletterne er 118 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aarhus

Prisen for flybilletterne er 169 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Fly fra Aalborg

Prisen for flybilletterne er 156 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Som du kan se på ovenstående screenshots, så er dette tilbud altså IKKE en joke! Du kan flyve tur/retur til London for kun 78. kr. hvis du flyver fra Købenahvn. Ovenstående eksempel er fra d. 21. – 24. september.

Hvis du kommer fra Jylland og foretrækker at flyve fra enten Billund, Aarhus eller Aalborg, så skal du som sagt betale en lille smule mere for flybilletten, som dog stadigvæk kan bookes til en ultra skarp pris! Eksemplet herover fra Billund er fra d. 11. – 14. september, hvor du kan komme afsted for 118 kroner. Fra Aarhus kan du booke en til 124 kroner fra d. 21. – 24. september. Sidst men ikke mindst, hvis du bor i Nordjylland og vil afsted fra Aalborg, så skal du slippe knap 150 kroner for en returbillet.

Passer ovenstående eksempler ikke dig, så kan du herunder finde et udpluk af andre billige rejsedatoer – men det er muligt at finde mange flere!

Her er en oversigt over andre billige rejsedatoer (tryk på den dato du ønsker)

Fra København

Fra Billund

Fra Aarhus

Fra Aalborg


Hotel & Airbnb 

Du finder et stort udvalg af hoteller i London, hvor du kan vælge at booke alt fra et budgethotel, til et luksuriøst 5-stjernet hotel – det er helt op til dig. Du finder en komplet oversigt over hoteller i London her: Hoteller i London

SE HOTELTILBUD  

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

SE AIRBNB                 

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

London har hele seks forskellige lufthavne, som bliver brugt på flyvninger til/fra Danmark. Hvilken lufthavn man lander I afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvilken lufthavn du flyver fra, eller hvilket flyselskab du flyver med. Jeg har skrevet en stor London-guide, hvor du kan få et komplet overblik over transporten frem og tilbage fra de forskellige lufthavne. Her kan du også læse, hvordan du kan spare en del penge på transporten rundt i byen. Du finder den store London-guide her: Travelscoops London-guide

OBS: I min guide har jeg ikke skrevet om transporten frem og tilbage til London Southend lufthavn, som bliver brugt på flyvninger mellem København – London. Den nemmeste måde at komme fra den lufthavn og til London er med tog. Toget kører 5 gange i timen mellem London Southend lufthavnen og Liverpool Street St. midt i London. Turen tager cirka 1 times tid og koster 145 kroner for en enkeltbillet. 


Billige flybilletter til London

Er du klar til at rejse? 😎

SE FLYTILBUD        

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar